- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Evet galiba durum onu gerektiriyo bende hic sevmem bu yüzden aramızda açıldı kayın validemle saygısızlıkta yapmadım gelip surat asıyo heves falan bırakmıyorşar en iyisi uzak durup kendi tarafımdan bakmakbu durum normal degil ama en azından farkindasiniz. Normalde bile hoşlanmam ne karisirim kimseye ne de bana karisilsin isterim... bu ara biraz sessiz kalin, alinacaklari nette arastirip liste yapın. sonra netten sipariş edin.
Ben 300 Tl ye sunny baby estella serisinden bir besik aldim çünkü buyuyen besigimiz odamiza sigmadi .Ilk zamanlar ayri odada olmaz diye ikinci besik aldik yani .Cok guzel o modele de bakabilirsiniz .Eki Görüntüle 2148633 bu tarz besik bakiyorum e bebekte bikac model daha avr fikir olsun sanada canim
Kimseye bakarak hareket etmeyin. Neyin ihtiyaç olacagini az cok bilirsiniz. Icinize sinen seyleri alin .Millete kalsa cocuk kiyafetsiz dolasacak .Benim de topigim var bebek alisverisi ile ilgili link atayim bakın isterseniz .merhaba 5 aylık gebeyim aklımda travel sistem puset var geçenlerde eşim annesine 1500 tl değerinde olduğunu soyledi kaynanam ne gerek pusete biyere gideceğinde eşin goturur dedi zaten çıkmazsın bebekle dışarı dedi yatak odası dedim onada ne gerek al bi beşik zaten ilk aylar kendi odanızda olur bebek dedi giysilerini nereye koyucam dediğimde koy gardrobuna dedi ki hiç yerim yok gardropta geçenlerde teyzesi aradı sohbet ederken eşim şaka mayetinde dediki masrafları başladı falan anlattı diyo ne gerek fiyatı cok yüksek pusetin ben 300 tl lik pusetle 2 cocuk büyüttüm zaten binmiyorlar bile yatak odasınada gerek yok dedi aventin biberonunu aldım 40 tl olması lazım hiii günah falan dedi fazla giysi alma hemen büyüyo falan yaa benmi abartıyorum yoksa onlardamı bi gariplik var ben doldurim eşyayla demiyorum ama şimdiden bi baskı herkez bişey soyluyo almak istediklerim laf oluyo ki gereksiz şeyler değil ilk çocuğum olacak allahın izniyle heves ediyorum puseti odası olsun diye gereksizmi gercekten ?
Evet isterim fikir olur :) hiç sormayın herkez birşey soyluyo sanki taşıyıcı anneyim bebeği onlar için doğuruyorum beni bana bırakmıyolarKimseye bakarak hareket etmeyin. Neyin ihtiyaç olacagini az cok bilirsiniz. Icinize sinen seyleri alin .Millete kalsa cocuk kiyafetsiz dolasacak .Benim de topigim var bebek alisverisi ile ilgili link atayim bakın isterseniz .
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/Evet isterim fikir olur :) hiç sormayın herkez birşey soyluyo sanki taşıyıcı anneyim bebeği onlar için doğuruyorum beni bana bırakmıyolar
Hay allah kötü olmuş canım o ya. Keşke söylemese. Dört ay var ya da bu kadar düşkünsün demesi kötü olmuş sonuçta sokaktan pazardan alınmıyor bu bebek basit değil herkesin hevesi var yaniEşim evet beni desteklio canım ama çalıştıgını anneye saydıkları icin anne veriyo parayı sürekli o günde annesine demiş iste şu fiyat diye annesi kızmış cok pahalı falan diye sonra beni arayıp bana fırça attı annesi niye simdiden kıyafet almak istiosun bebeğe niye bu kdr düşkünsün birtek senmi doğuruosun diye oyle kırıcı konustuki daha 4 ay varmış doğuma sanki ben kendinden istedim alalım diye eşimde bana karşı mahçup düşüyo ki suçluda ayrı hesap yapmıyorlar herşeyi annesine aoruyorz oysaki durumları var olmasa vallahi istemicem herşeyi soyluo eşim kaç sefer soyledim her aldığımızı soyleme diye
Canim benim kayinvalimde de ayni hemen hemen senin tepkilerini verdi hastane konusunda devletten biraz canim yandi ilk hamileligimde 2. Yi ilk ayindan itibaren istedim ki ozele gideyim cok para iste bende devlette dogurdum ne olmus felan dedi ama ben huyunu bildigim icin esimle konustum kimse bana bu surecte fikir vermesin dedim oda biraz sert davrandi ama annesi onun yaninda boyle konusunca haklisin dedi bence sen esinle gorus bu konuyu en iyi o anlar seni kayinvalidenle direk muhatap olmaEvet galiba durum onu gerektiriyo bende hic sevmem bu yüzden aramızda açıldı kayın validemle saygısızlıkta yapmadım gelip surat asıyo heves falan bırakmıyorşar en iyisi uzak durup kendi tarafımdan bakmak
Tesekkur ederimmBen 300 Tl ye sunny baby estella serisinden bir besik aldim çünkü buyuyen besigimiz odamiza sigmadi .Ilk zamanlar ayri odada olmaz diye ikinci besik aldik yani .Cok guzel o modele de bakabilirsiniz .
Evet cok zoruma gitti ben kendisinden istemedim eşimden istedim ama herşeye karışıyo bıktım..Hay allah kötü olmuş canım o ya. Keşke söylemese. Dört ay var ya da bu kadar düşkünsün demesi kötü olmuş sonuçta sokaktan pazardan alınmıyor bu bebek basit değil herkesin hevesi var yani
Canım soyluyorum eşime bak annenide kırma ama guzellikle soyle içinde heves vardır anne ne istiyosa alsın de diyorum sessiz kalıyo tmm diyo ama annesi üste çıkıyo hep her ay ultrason randevumu olur diyo şakaya vuruyo diyo torunumu surekli sokuyosunuz ultrasona ozele gittiğim icin surekli onu yüzüme vuruyo işte en iyisini yapıyorz devlete değil ozele goturuyorz falan ona kalsan devlet diyo eşim biraz pimpirik ozel istediği icin ozele gidiyorum sağolsun ama zor her aldığımı soyluo hesabını veriyo annesineCanim benim kayinvalimde de ayni hemen hemen senin tepkilerini verdi hastane konusunda devletten biraz canim yandi ilk hamileligimde 2. Yi ilk ayindan itibaren istedim ki ozele gideyim cok para iste bende devlette dogurdum ne olmus felan dedi ama ben huyunu bildigim icin esimle konustum kimse bana bu surecte fikir vermesin dedim oda biraz sert davrandi ama annesi onun yaninda boyle konusunca haklisin dedi bence sen esinle gorus bu konuyu en iyi o anlar seni kayinvalidenle direk muhatap olma
Biz ilk bebegimizi kaybettik belkide esim korktugu icin pek bana bisey demiyo olabilir.Canım soyluyorum eşime bak annenide kırma ama guzellikle soyle içinde heves vardır anne ne istiyosa alsın de diyorum sessiz kalıyo tmm diyo ama annesi üste çıkıyo hep her ay ultrason randevumu olur diyo şakaya vuruyo diyo torunumu surekli sokuyosunuz ultrasona ozele gittiğim icin surekli onu yüzüme vuruyo işte en iyisini yapıyorz devlete değil ozele goturuyorz falan ona kalsan devlet diyo eşim biraz pimpirik ozel istediği icin ozele gidiyorum sağolsun ama zor her aldığımı soyluo hesabını veriyo annesine
Cnm dogru soyluosun herkezin isteği ilk once sağlıklı olması hamilelikte olan o heyecan mutlulukla istiyosunki istediğimi alim ama birileri hep ne kıyafeti derse pusetine karısır yatak odası alma derse ben bunun duzeleceğini zannetmiyorum kendi çıkarını düşündüğü icin az masraf olsun diye ki ben kendisindende istemiyorum bişey ama eşim sagolsun tüm kazancını annesine sayıyo o yuzden anne karar veriyo herşeye yoksa ben herşeyi 4 4 lük olsunda demiyorum ama istedigim seyde olsun ben eşimi gece yarılarına kadar bekliyorum işinden gelsin vakit geçirelim diye 9 aylık evliyim balayınamı götürmüş gezmeleremi hiçbirsey yapmıyoruz para hırsına düşmüşler tmm işinin derdinde ama bende eşimi gece 1,2 lere kadar bekliyorum ne için ? Bütün kazancını annesi biriktirsin diye e haliyle istiyorum istedigimi almak başınız sağolsun bu arada cok üzüldümBiz ilk bebegimizi kaybettik belkide esim korktugu icin pek bana bisey demiyo olabilir.
belkide onemli olan bebeklerimizin olmasidir ya bazen derim bi kac seyide eksik olsun yeterki saglikli olsun kuzular kayinvalidende dogunca en guzellerini en iyilerini alir bi kucagina alsin bolca dua et sen allah herkezin icine bu sevgiyi verir
Allah razi olsun kuzum sende haklisin aslinda ama herseyde bi hayir var biz esimle bu hamileligimi kimseye soylemedik biraz zaman ilerleyince cinsiyeti belli olduktan 1 ay sonra felan deriz dedik bi oncekinde besigimden kiyafete kadar herkez karisti haliyle su an kafamiz rahat ama gene diyorum skma canini hersey olacagina varirCnm dogru soyluosun herkezin isteği ilk once sağlıklı olması hamilelikte olan o heyecan mutlulukla istiyosunki istediğimi alim ama birileri hep ne kıyafeti derse pusetine karısır yatak odası alma derse ben bunun duzeleceğini zannetmiyorum kendi çıkarını düşündüğü icin az masraf olsun diye ki ben kendisindende istemiyorum bişey ama eşim sagolsun tüm kazancını annesine sayıyo o yuzden anne karar veriyo herşeye yoksa ben herşeyi 4 4 lük olsunda demiyorum ama istedigim seyde olsun ben eşimi gece yarılarına kadar bekliyorum işinden gelsin vakit geçirelim diye 9 aylık evliyim balayınamı götürmüş gezmeleremi hiçbirsey yapmıyoruz para hırsına düşmüşler tmm işinin derdinde ama bende eşimi gece 1,2 lere kadar bekliyorum ne için ? Bütün kazancını annesi biriktirsin diye e haliyle istiyorum istedigimi almak başınız sağolsun bu arada cok üzüldüm
Aile durumunuzu da bilmiyorum ama esin den biraz harclik niyetine al ufak ufak istediklerini alirsinCnm dogru soyluosun herkezin isteği ilk once sağlıklı olması hamilelikte olan o heyecan mutlulukla istiyosunki istediğimi alim ama birileri hep ne kıyafeti derse pusetine karısır yatak odası alma derse ben bunun duzeleceğini zannetmiyorum kendi çıkarını düşündüğü icin az masraf olsun diye ki ben kendisindende istemiyorum bişey ama eşim sagolsun tüm kazancını annesine sayıyo o yuzden anne karar veriyo herşeye yoksa ben herşeyi 4 4 lük olsunda demiyorum ama istedigim seyde olsun ben eşimi gece yarılarına kadar bekliyorum işinden gelsin vakit geçirelim diye 9 aylık evliyim balayınamı götürmüş gezmeleremi hiçbirsey yapmıyoruz para hırsına düşmüşler tmm işinin derdinde ama bende eşimi gece 1,2 lere kadar bekliyorum ne için ? Bütün kazancını annesi biriktirsin diye e haliyle istiyorum istedigimi almak başınız sağolsun bu arada cok üzüldüm
Neden kaybetmiştiniz bebeginizi? Evet canım artık oyle diyorum ve eşimin iki arada kalması anne baskısını gördüm bana anlatırken çekimserliğini gördüm konuşmamız oldu fazla ğzerine gitmemeye karar verdim hayırlısı bakalım yaAllah razi olsun kuzum sende haklisin aslinda ama herseyde bi hayir var biz esimle bu hamileligimi kimseye soylemedik biraz zaman ilerleyince cinsiyeti belli olduktan 1 ay sonra felan deriz dedik bi oncekinde besigimden kiyafete kadar herkez karisti haliyle su an kafamiz rahat ama gene diyorum skma canini hersey olacagina varir
Canım görsen eve hiç parayla gelmiyoki annesi hepsini alıyo yemin ederim bak sadece sigara ekmek içecek parası veriyo cebinde 1,2 tl ile geliyo eşim vallahi boyle işte bu benim zoruma gidiyo çünkü çok şükür durumları çok iyi gelirleri ve hepsini akşam annesi geliyo hesapları topluyo eşimin kardeşide oyle harçlık veriyo oda evli ben kaç kez eşimle iş yerine gittiğimde akşam annesinin o toplamaları hesap yapıyorlarya zoruma gidiyo arkamı dönüyordum görmiim diye tomar tomar paraları atıyo çantasına ya ver herkezin hakkı neyse mademki ortaksınız bölüşün geriye kalanı geçen gün bile eşim gönlümü almak icin bebeğe illaki alıcaz kıyafet dedi şirket hesabindan para çekti dedimki annene soyleme olurmu bebege aldığımızı cunku almayın 4 ay var sen niye bu kdr cok düşüyorsun bu bebeğin üzerine demişti soyleme aldıgımızı dedim bana dediki mecbur hesap vermek zorundayım e dedim tmm deki kendimize aldık bişeyler yani korkuyorum artık herşeyimize karışıyoAile durumunuzu da bilmiyorum ama esin den biraz harclik niyetine al ufak ufak istediklerini alirsin
Hic bi sebep yokken 9+3 de kalbi durdu canim o bize ders oldu simdi kimse bilmiyo hamile oldugumu soylemicezde bakalimNeden kaybetmiştiniz bebeginizi? Evet canım artık oyle diyorum ve eşimin iki arada kalması anne baskısını gördüm bana anlatırken çekimserliğini gördüm konuşmamız oldu fazla ğzerine gitmemeye karar verdim hayırlısı bakalım ya
Bnce siz aldiktan sonra aldik deyin oda biraz akli basina gelir belki dusunur yani evlenmissin koskaca insanlarin parasini almasi ne tuhaf ki hamilesin yaniCanım görsen eve hiç parayla gelmiyoki annesi hepsini alıyo yemin ederim bak sadece sigara ekmek içecek parası veriyo cebinde 1,2 tl ile geliyo eşim vallahi boyle işte bu benim zoruma gidiyo çünkü çok şükür durumları çok iyi gelirleri ve hepsini akşam annesi geliyo hesapları topluyo eşimin kardeşide oyle harçlık veriyo oda evli ben kaç kez eşimle iş yerine gittiğimde akşam annesinin o toplamaları hesap yapıyorlarya zoruma gidiyo arkamı dönüyordum görmiim diye tomar tomar paraları atıyo çantasına ya ver herkezin hakkı neyse mademki ortaksınız bölüşün geriye kalanı geçen gün bile eşim gönlümü almak icin bebeğe illaki alıcaz kıyafet dedi şirket hesabindan para çekti dedimki annene soyleme olurmu bebege aldığımızı cunku almayın 4 ay var sen niye bu kdr cok düşüyorsun bu bebeğin üzerine demişti soyleme aldıgımızı dedim bana dediki mecbur hesap vermek zorundayım e dedim tmm deki kendimize aldık bişeyler yani korkuyorum artık herşeyimize karışıyo
Herşeyde vardır bi hayır allah sağ salim kıcağımıza almayı nasip etsin en iyisini yaparsın bilseler zaten saçma sapan akıl vermeye kalkarlar gereksiz boş konuşmalar ne guzel ama eşin içinde saklayabiliyor bizimki a dan z ye herşeyi soyluyo bizim saklımız gizlimiz yoktur maşallah herşeyimizden haberleri varHic bi sebep yokken 9+3 de kalbi durdu canim o bize ders oldu simdi kimse bilmiyo hamile oldugumu soylemicezde bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?