- 1 Mart 2018
- 256
- 138
- 18
- 32
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Bence hiç takmayın bile eşinizi de takmayın sizin en güzel hediyeniz şuan koynunuzda valla ya logusasiniz çok dikkat edin ya valla bak sonra çok daha üzülürsünüz bırakın kim ne derse desin eşinizle de oturup bence duzgunce konuşun anlcaktır sizi. Ya benim bebegimin beyninde koroid plexus kisti cıktı ama doktorlar bu haftalarda belirip 25.26. Haftalarda kaybolur gebelerin çoğunda oluyor kalsa bile sorun teşkil eden bisi degil dedi hastalık değil dedi beynin yanında su küresinin içindeymiş ufak 7mm biri 3 mm biri bide kalpte parlaklık gördü 1 mm ama o da kaybolan böseymiş herkesde olurmuş dedi doktorum belki açsalar baksalar bizde de olur dedi ama gene de anne yüreği çok üzüldüm doktorum sonucun temiz dedi niye uzuluyon dedi bebegin her yeri her organı çok güzelmiş 21 haftalık hamileyim sizin doğumunuz nasıl oldu :) normal.mi oğlunuza ne ad koydunuz sizin kaynana genç zaar :) video filan:)Allah razı olsun canım sen kaç haftalıksın ? Umarım önemli bişey değildir usg de görülen ? 2 gün once gelmiş aksamın 11 inde banyo yaptıralımmı diyır yine dedim ben yarın aldırıcam benden video istedi nasıl yıkadıgıma bakıcakmış :)) tmm dedim atmadım tabi dün arıyo beni hani video dedimki ninni açtım banyo yaptırırken ondan video cekmedim :)) ilk aldırdıgımda eşime resim atmıştım babası banyo yaptık diye eşim atmış annesine ablasına banyo yaptı oglum diye oyle ogrenmişti..eşimlede dün aram açıldı arkadaslarıyla buluşucakmış gece 5 te girerim dedi onun tartışmasını yaşadık suan küsüz hatta anladımki kimseden hayır yok dün hem emziriyorum hem ağlıyorumcocuguma odaklanamıyorum sorunlardan
Ayy maşallah aynen benim tanıdıklarımdada cok kist görünen ve kalpte parlaklık görüldü allahın izniyle hiçbişey olmaz ve geçiyor hiç stres yapmayın.işte bu sorunlardan dolayı cok takıyorum kafaya sütüm kesilir diyede korkuyorum allaha cok şükür yavrum yanımdaya artık umursamicam kim ne derse desin dün konusalım dedim derdin ne kotulugunumu istiyorum dedim konusmak istemedi beni gormek istemiomus bi 2 gün e git o zaman dedim onuda yapmadı ayrılmaktan bahsetti bu beni oyle yaraladıki değmez bi insan icin ailemi bıraktım teke tek burlarda çaba gosteriyorum..evet kv de genc :)) fena valla bide video istiyo bende kime hesap vericem ki diye atmadım benim cocugum istedigimi yaparım..valla benim doğumum sezeryanla oldu ama son 3,4 hafta kala enfeksiyon geçirdim oda yürümediğimden siz siz olun son aylar yürüyüş yapın bacaklarımda kan pıhtılaşması oldu yürümemekten ve enfeksiyon oldu ve bana yayılabilirdi bebeği aldıktan sonra ondan cok korktum ama şükür herşey cok iyi geçti..sizin bellimi normalmi sezeryanmı diyor dr unuz ?Bence hiç takmayın bile eşinizi de takmayın sizin en güzel hediyeniz şuan koynunuzda valla ya logusasiniz çok dikkat edin ya valla bak sonra çok daha üzülürsünüz bırakın kim ne derse desin eşinizle de oturup bence duzgunce konuşun anlcaktır sizi. Ya benim bebegimin beyninde koroid plexus kisti cıktı ama doktorlar bu haftalarda belirip 25.26. Haftalarda kaybolur gebelerin çoğunda oluyor kalsa bile sorun teşkil eden bisi degil dedi hastalık değil dedi beynin yanında su küresinin içindeymiş ufak 7mm biri 3 mm biri bide kalpte parlaklık gördü 1 mm ama o da kaybolan böseymiş herkesde olurmuş dedi doktorum belki açsalar baksalar bizde de olur dedi ama gene de anne yüreği çok üzüldüm doktorum sonucun temiz dedi niye uzuluyon dedi bebegin her yeri her organı çok güzelmiş 21 haftalık hamileyim sizin doğumunuz nasıl oldu :) normal.mi oğlunuza ne ad koydunuz sizin kaynana genç zaar :) video filan:)
Birincisi tanıdıklarınızın bebeklerinde geçti mi kist ve parlaklık onu sorayim bi merak ediyorum.yine de anne yüreği iste ikincisi eşiniz ayrılmak istediğini mi söyledi bu nasıl insandır yav siz ne kadarlık evlisiniz ki üstelik bırakın tek kv i kimsenin sizin bebeğinz hakkında akıl vermeye yada karışmaya hakkı yok siz onun annesisiniz diğerleri kim oluyo eşiniz degisik bi insanmış ya ama duzelir zamanla sabredin bence ama sizi de uzmesine izin vermeyin valla insanin kendinden başka bi allahi var kendi keyfinize mutlulugunuza bakin gerisi boş diğer mevzu ben her gün yürüyorum şuan bile ama 6 ay bile olmadık daha şimdiden belli olur mu nornal ya da sezeryan doktor bisi demedi şeker yüklemesi var dort gün sonra iste . Olsun kurtulmuşsunuz ya sezeryanda olsa çok canınız yandı mi adını ne koydunuz bebisinAyy maşallah aynen benim tanıdıklarımdada cok kist görünen ve kalpte parlaklık görüldü allahın izniyle hiçbişey olmaz ve geçiyor hiç stres yapmayın.işte bu sorunlardan dolayı cok takıyorum kafaya sütüm kesilir diyede korkuyorum allaha cok şükür yavrum yanımdaya artık umursamicam kim ne derse desin dün konusalım dedim derdin ne kotulugunumu istiyorum dedim konusmak istemedi beni gormek istemiomus bi 2 gün e git o zaman dedim onuda yapmadı ayrılmaktan bahsetti bu beni oyle yaraladıki değmez bi insan icin ailemi bıraktım teke tek burlarda çaba gosteriyorum..evet kv de genc :)) fena valla bide video istiyo bende kime hesap vericem ki diye atmadım benim cocugum istedigimi yaparım..valla benim doğumum sezeryanla oldu ama son 3,4 hafta kala enfeksiyon geçirdim oda yürümediğimden siz siz olun son aylar yürüyüş yapın bacaklarımda kan pıhtılaşması oldu yürümemekten ve enfeksiyon oldu ve bana yayılabilirdi bebeği aldıktan sonra ondan cok korktum ama şükür herşey cok iyi geçti..sizin bellimi normalmi sezeryanmı diyor dr unuz ?
Onun yaninda bence bu konulari konuşmayın acmayın haberi olmasin . Gereksiz degil bence cok ihtiyaç duyulan bisey pusetmerhaba 5 aylık gebeyim aklımda travel sistem puset var geçenlerde eşim annesine 1500 tl değerinde olduğunu soyledi kaynanam ne gerek pusete biyere gideceğinde eşin goturur dedi zaten çıkmazsın bebekle dışarı dedi yatak odası dedim onada ne gerek al bi beşik zaten ilk aylar kendi odanızda olur bebek dedi giysilerini nereye koyucam dediğimde koy gardrobuna dedi ki hiç yerim yok gardropta geçenlerde teyzesi aradı sohbet ederken eşim şaka mayetinde dediki masrafları başladı falan anlattı diyo ne gerek fiyatı cok yüksek pusetin ben 300 tl lik pusetle 2 cocuk büyüttüm zaten binmiyorlar bile yatak odasınada gerek yok dedi aventin biberonunu aldım 40 tl olması lazım hiii günah falan dedi fazla giysi alma hemen büyüyo falan yaa benmi abartıyorum yoksa onlardamı bi gariplik var ben doldurim eşyayla demiyorum ama şimdiden bi baskı herkez bişey soyluyo almak istediklerim laf oluyo ki gereksiz şeyler değil ilk çocuğum olacak allahın izniyle heves ediyorum puseti odası olsun diye gereksizmi gercekten ?
Evet canım geçti ve gebelerde görülebilen bişey inşallah geçicektir içini ferah tut..evet eşim ayrılalım demişti işte yuva kolay bozulmuyor 1 bucuk senelik evliyim canım yüzüm elbette güldü ama daha cok üzgünlüklerim kalp kırmalar oldu anlatsam varya..kv de zaten ayrı bi dünyada kıskanıyor galiba bjna kanaat getirdim..evet eşim cok değişik bi insan aileye inanılmaz piskopatlık derecesinde düşkün 2 gün knce yine saçma sapan birşey soyledi işte allah sizi başımdan eksik etmesin 1000 tane cocuğu size değişmem dedi annesinin önünde cocugumdan açılmıştı konu bende saçmalıyorsun oyle denilirmi dedim hatta allah bize ne güzel evlat vermiş niye oyle kıyaslıyosun şükür et once bi neyle kıyaslıyosan kıyasla evladımla değil yani bunlar ailece birbirleriyle bozmuş kafayı düşkünlükte değil ya bilmiyorum cok farklıBirincisi tanıdıklarınızın bebeklerinde geçti mi kist ve parlaklık onu sorayim bi merak ediyorum.yine de anne yüreği iste ikincisi eşiniz ayrılmak istediğini mi söyledi bu nasıl insandır yav siz ne kadarlık evlisiniz ki üstelik bırakın tek kv i kimsenin sizin bebeğinz hakkında akıl vermeye yada karışmaya hakkı yok siz onun annesisiniz diğerleri kim oluyo eşiniz degisik bi insanmış ya ama duzelir zamanla sabredin bence ama sizi de uzmesine izin vermeyin valla insanin kendinden başka bi allahi var kendi keyfinize mutlulugunuza bakin gerisi boş diğer mevzu ben her gün yürüyorum şuan bile ama 6 ay bile olmadık daha şimdiden belli olur mu nornal ya da sezeryan doktor bisi demedi şeker yüklemesi var dort gün sonra iste . Olsun kurtulmuşsunuz ya sezeryanda olsa çok canınız yandı mi adını ne koydunuz bebisin
Bebegin ismini eymen koydum canım :)Birincisi tanıdıklarınızın bebeklerinde geçti mi kist ve parlaklık onu sorayim bi merak ediyorum.yine de anne yüreği iste ikincisi eşiniz ayrılmak istediğini mi söyledi bu nasıl insandır yav siz ne kadarlık evlisiniz ki üstelik bırakın tek kv i kimsenin sizin bebeğinz hakkında akıl vermeye yada karışmaya hakkı yok siz onun annesisiniz diğerleri kim oluyo eşiniz degisik bi insanmış ya ama duzelir zamanla sabredin bence ama sizi de uzmesine izin vermeyin valla insanin kendinden başka bi allahi var kendi keyfinize mutlulugunuza bakin gerisi boş diğer mevzu ben her gün yürüyorum şuan bile ama 6 ay bile olmadık daha şimdiden belli olur mu nornal ya da sezeryan doktor bisi demedi şeker yüklemesi var dort gün sonra iste . Olsun kurtulmuşsunuz ya sezeryanda olsa çok canınız yandı mi adını ne koydunuz bebisin
Ben açmadan oğlu açıyor ya hepsi dengesiz görgüsüzOnun yaninda bence bu konulari konuşmayın acmayın haberi olmasin . Gereksiz degil bence cok ihtiyaç duyulan bisey puset
Ay ne degisik insanlar var ya sen sabret düzelir daha çok yeni evlisin bizde bi buçuk yıllık evliyiz iste bizde sorunlar yaşadık hala da yaşıyoruz ama yavaş yavaş yenice oturuyor daha duzenimiz dualarım sizinle çocuğunla ilgilen en güzel şey yanında zaten oğlan olmuş ha :) allah bagislasinEvet canım geçti ve gebelerde görülebilen bişey inşallah geçicektir içini ferah tut..evet eşim ayrılalım demişti işte yuva kolay bozulmuyor 1 bucuk senelik evliyim canım yüzüm elbette güldü ama daha cok üzgünlüklerim kalp kırmalar oldu anlatsam varya..kv de zaten ayrı bi dünyada kıskanıyor galiba bjna kanaat getirdim..evet eşim cok değişik bi insan aileye inanılmaz piskopatlık derecesinde düşkün 2 gün knce yine saçma sapan birşey soyledi işte allah sizi başımdan eksik etmesin 1000 tane cocuğu size değişmem dedi annesinin önünde cocugumdan açılmıştı konu bende saçmalıyorsun oyle denilirmi dedim hatta allah bize ne güzel evlat vermiş niye oyle kıyaslıyosun şükür et once bi neyle kıyaslıyosan kıyasla evladımla değil yani bunlar ailece birbirleriyle bozmuş kafayı düşkünlükte değil ya bilmiyorum cok farklı
Eşim bu bağlılığıyla bilmiyorum ne kadar düzelir dün oğlumu görüntülü gösteriyo eşim annesine benim için gevşek diyor kv dem eşimde dalga geçiyo hiç yüz bile vermedim neymiş neden eldiven takmıyormuşum cocuguma 2 bucuk aylık oldu ve dünden beri takmıyorum cocuk ellerini ağzına götürüyor eldiveniyle bana diyorki kaynanam o cocuk bi yüzünü çizsin elini gözüne soksun görürsünüz siz napıyorum aptal dilimin ucunda laf vurucam eşim cok anneci tartışmalardan o kadar bıkmışımki diyemiyorum birşeyAy ne degisik insanlar var ya sen sabret düzelir daha çok yeni evlisin bizde bi buçuk yıllık evliyiz iste bizde sorunlar yaşadık hala da yaşıyoruz ama yavaş yavaş yenice oturuyor daha duzenimiz dualarım sizinle çocuğunla ilgilen en güzel şey yanında zaten oğlan olmuş ha :) allah bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?