- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Ben önermiyorum kullanan biri olarak insallah şanslı cikarsinnnzE bebekte baby&plus in lux park yatagini aldim sallanma aparati var. Sallaniyo gicirdamayi kullanmadan bilemicem. Boyutuda ekstra kocaman gelmedi gozume.
Eki Görüntüle 2190806
Bunu aldim
Bunlar sanki dokunsan yikilcak gibi duruyor :)Ben önermiyorum kullanan biri olarak insallah şanslı cikarsinnnz
Aynen öyle ve bezden olduğu için pek kullanışlı değil üstelik gicirdiyor ve sallanmiyorBunlar sanki dokunsan yikilcak gibi duruyor :)
Haklısınız bu olmaz yaAynen öyle ve bezden olduğu için pek kullanışlı değil üstelik gicirdiyor ve sallanmiyor
Evet bu daha şıkBen öyle bi tane daha güzelini gördüm gösteriyim size Eki Görüntüle 2190811
Artık bakıcaz ama böyle bişey de diğer beşikten daha büyük olduğu için sığar mı bilmem artik ölçüsünü alıp ona göre bakıcazEvet bu daha şık
Ve gercekten kullanişlı bence.hem anne kendi yataginda rahatca yatar hem bebek emzirirkende kolaylik olur
Cünkü gece uykunun arasinda bebegi alıp geri koymak çok zor oldu benim için ve en sonunda bebegi yanima aldim mecbur
Hayirli kolay dogumlar canimArtık bakıcaz ama böyle bişey de diğer beşikten daha büyük olduğu için sığar mı bilmem artik ölçüsünü alıp ona göre bakıcaz
InsallahBen önermiyorum kullanan biri olarak insallah şanslı cikarsinnnz
Ne guzel insanın anlayışlı eşi ve ailesi varsa yok canım bizimkinler oyle değil sağolsun annemler travel sistem bebek arabasını aldı tüm yeni doğan eksiklerini tamamladılar bezine kadar eşimde 2 hafta kala doğuma beşiğini ve salıncağını aldı şükürler olsun onuda yine masraf diye diye dediğimde allahtan annemler herşeyini tamamladı yoksa napardın ne masrafı yaptın bana diyoki onun acısınımı çıkartmaya çalışıyosun bişeyler aldırarak oysaki gerekli olan bi beşik istedim cok zor canım boyle geri kafalı bir eş ve ailesi ki güya hevesliler ama insan 1 çöp de mi almaz demez kuzım senin ne eksiğin var buraları bilmiosun gel gidip alalımBence abartıyolar canım imkanın el verdikçe istediklerini al içinde kalmasın ilk çocuk sonuçta insan özeniyor benim annemler arabasını aldılar travel sistem kayınvalidemler beşiklerini aldılar Doğum çantamı bile hazırladılar sağolsunlar benden çok hevesliler kendiniz alıcaksanız kimseye hesap vermek zorunda değilsin canın ne istiyorsa onu yap
Ya aynen paylaşamıyorlar galiba oğullarını benim kaynanada oyle mesela dün eşime dedimki oturma odasıyla yatak odası mobilyalarının yerini değiştirelim diğer oda biraz daha büyük hani beşikte benim odamda olsun diye eşim 2 kişi bulmuş kaynanamla gorumcemide getirdi ama kaynanamın hareketleri onu getir bunu getir çay koy öflüyo falan diyo haa şimdi bu koltuk sığcakmı diyorum anne ben ölçtüm sığıyo adamlarda sığdırdı cokta guzel oldu eşim annesigilleri evlerine bıraktı arabayla geldi diyo hiç guzel olmadı belliki doldurdu annesi herşey zoruma gidiyo artık eşimin ailesine aşırı derecede bağlı olup beni tutmaması hamileliğim boyunca 1 kere yardımları olmamıştır ki burda yanlızım oturduğum yerde mağza yok e hiçmi insan düşünmez bu kızın ihtiyaçları vardır pijama beşik bebek çantası olsun hep internet uzeri sipariş verdim cunku yanlızım destekçi biri yok gel alalım yaplım diyen başımdada ana kuzusu bi eşKesinlikle siz haklısınız çekemiyorlar resmen bende sinir oluyorum kendi oğullarını kıskanıyorlar sanirim gelini ile yarışır mi bi kaynana deli oluyorum bende kocan aldıktan sonra hiç ses etme onlara sorma bile bakcaz de geç görünce de çok beğendik aldik der geçersin bende de o dert va r evim.cok küçük zamanında siz iki kişisiniz diye 3+1 i tutturmadi kendimiz zor sığdık eşyalarımız iki kişilik degil çünkü simdi bebek geliyo kara kara onu düşünüyorum ne dolabımda yer var ne büyük bi beşik alabilirim koycak yerim yok hala dil papuç ona sorarsan
Canım kocada anneye bağlı parasal yönden kazandıkları kuruşu kuruşuna annede birikiyo yani bişey almak istediğinde mecbur anneden istiyo para anlatsam varya bu 1 yıllık evlilikte yaşadığımı insan gercek yüzünü evlilikte gösteriyomuş asla ummicam laflar hareketleri gördüm gözümün yaşı dinmedi bendede hata var ailem cok dedi çık gel mademki değerin bilinmiyo haksız olsam ailem beni mahfeder veya saygısızlık yapsam ama onlarda haksızlığa uğradığımı gördükleri icin tahammülleri yoktu e almanyada ailem gitsem bir nevi yuvamı yıkmış olucam eşimide seviyorum değiştiğini görüyorum az daha sabır diyerek geçicek ömürKesinlikle siz haklısınız çekemiyorlar resmen bende sinir oluyorum kendi oğullarını kıskanıyorlar sanirim gelini ile yarışır mi bi kaynana deli oluyorum bende kocan aldıktan sonra hiç ses etme onlara sorma bile bakcaz de geç görünce de çok beğendik aldik der geçersin bende de o dert va r evim.cok küçük zamanında siz iki kişisiniz diye 3+1 i tutturmadi kendimiz zor sığdık eşyalarımız iki kişilik degil çünkü simdi bebek geliyo kara kara onu düşünüyorum ne dolabımda yer var ne büyük bi beşik alabilirim koycak yerim yok hala dil papuç ona sorarsan
Ben beşiği 740 tl ye aldım anne yatağına sabitleyeniliosun sallanabiliyo veya sabitleyeniliosun uyku seti falan yatağı hediye eğer düşünürsen canım soyşe sana linkini atim hem kapıda ödeme kargo fiyatın icinde cokta guzel beşik 60•120 ölçüleri 50•90 da var oda 520 tl civarındaEvet sık ama kullanissiz
Eşinizi siz kendi tarafınıza çekeceksiniz o kadın oğlundan yüz buluyor belliki ne gıcık insanlar ya ölünce nasıl yatacaklar huzurlu bi şekilde bilmem allah ıslah etsin onları ya hamileyken insan daha duygusal oluyor bunu bilip ona göre davranması lazım benim kaynanada yerli yersiz o kadar dengesiz konuşuyor ki allah'a havale et çek kapini ben öyle yaptim allahtan benim koca anasına yeri geldimi söyleniyor savunuyor beniYa aynen paylaşamıyorlar galiba oğullarını benim kaynanada oyle mesela dün eşime dedimki oturma odasıyla yatak odası mobilyalarının yerini değiştirelim diğer oda biraz daha büyük hani beşikte benim odamda olsun diye eşim 2 kişi bulmuş kaynanamla gorumcemide getirdi ama kaynanamın hareketleri onu getir bunu getir çay koy öflüyo falan diyo haa şimdi bu koltuk sığcakmı diyorum anne ben ölçtüm sığıyo adamlarda sığdırdı cokta guzel oldu eşim annesigilleri evlerine bıraktı arabayla geldi diyo hiç guzel olmadı belliki doldurdu annesi herşey zoruma gidiyo artık eşimin ailesine aşırı derecede bağlı olup beni tutmaması hamileliğim boyunca 1 kere yardımları olmamıştır ki burda yanlızım oturduğum yerde mağza yok e hiçmi insan düşünmez bu kızın ihtiyaçları vardır pijama beşik bebek çantası olsun hep internet uzeri sipariş verdim cunku yanlızım destekçi biri yok gel alalım yaplım diyen başımdada ana kuzusu bi eş
Aileden uzak olmak çok kötü ya . Bende bi buçuk yıldır evliyim bende gördüm neyin ne olduğunu sabret ya bebekte var anladigm kadarıyla o yuzden evlilikler hemen rayına oturmuyor ilk zamanlar bizde çok kavga ettik eşimle simdi biz iyiyiz bu sefer ailesi sinirimizi bozuyorCanım kocada anneye bağlı parasal yönden kazandıkları kuruşu kuruşuna annede birikiyo yani bişey almak istediğinde mecbur anneden istiyo para anlatsam varya bu 1 yıllık evlilikte yaşadığımı insan gercek yüzünü evlilikte gösteriyomuş asla ummicam laflar hareketleri gördüm gözümün yaşı dinmedi bendede hata var ailem cok dedi çık gel mademki değerin bilinmiyo haksız olsam ailem beni mahfeder veya saygısızlık yapsam ama onlarda haksızlığa uğradığımı gördükleri icin tahammülleri yoktu e almanyada ailem gitsem bir nevi yuvamı yıkmış olucam eşimide seviyorum değiştiğini görüyorum az daha sabır diyerek geçicek ömür
Bi bakabilirim resmine ya fikir olur hem bende de kafam çok karışık çünküBen beşiği 740 tl ye aldım anne yatağına sabitleyeniliosun sallanabiliyo veya sabitleyeniliosun uyku seti falan yatağı hediye eğer düşünürsen canım soyşe sana linkini atim hem kapıda ödeme kargo fiyatın icinde cokta guzel beşik 60•120 ölçüleri 50•90 da var oda 520 tl civarında
Yani canım normalde olması gereken öyle onların sana söylemesi lazım gel gidelim diyeNe guzel insanın anlayışlı eşi ve ailesi varsa yok canım bizimkinler oyle değil sağolsun annemler travel sistem bebek arabasını aldı tüm yeni doğan eksiklerini tamamladılar bezine kadar eşimde 2 hafta kala doğuma beşiğini ve salıncağını aldı şükürler olsun onuda yine masraf diye diye dediğimde allahtan annemler herşeyini tamamladı yoksa napardın ne masrafı yaptın bana diyoki onun acısınımı çıkartmaya çalışıyosun bişeyler aldırarak oysaki gerekli olan bi beşik istedim cok zor canım boyle geri kafalı bir eş ve ailesi ki güya hevesliler ama insan 1 çöp de mi almaz demez kuzım senin ne eksiğin var buraları bilmiosun gel gidip alalım
Ya bilmeyenler atıyo işte işin içinde olmak gerekmerhaba 5 aylık gebeyim aklımda travel sistem puset var geçenlerde eşim annesine 1500 tl değerinde olduğunu soyledi kaynanam ne gerek pusete biyere gideceğinde eşin goturur dedi zaten çıkmazsın bebekle dışarı dedi yatak odası dedim onada ne gerek al bi beşik zaten ilk aylar kendi odanızda olur bebek dedi giysilerini nereye koyucam dediğimde koy gardrobuna dedi ki hiç yerim yok gardropta geçenlerde teyzesi aradı sohbet ederken eşim şaka mayetinde dediki masrafları başladı falan anlattı diyo ne gerek fiyatı cok yüksek pusetin ben 300 tl lik pusetle 2 cocuk büyüttüm zaten binmiyorlar bile yatak odasınada gerek yok dedi aventin biberonunu aldım 40 tl olması lazım hiii günah falan dedi fazla giysi alma hemen büyüyo falan yaa benmi abartıyorum yoksa onlardamı bi gariplik var ben doldurim eşyayla demiyorum ama şimdiden bi baskı herkez bişey soyluyo almak istediklerim laf oluyo ki gereksiz şeyler değil ilk çocuğum olacak allahın izniyle heves ediyorum puseti odası olsun diye gereksizmi gercekten ?
Ayy ne guzel valla benim eşimden umudum pek yok ailemide cok sever allah var geldiklerinde el üstünde tutar.annesi baska isim koymamızı istiyordu dedimki kaç aydır isim kararımızı verdik annene tatlı dille soyle olmaz kalbini kıramam diyor ya diyorum tatlı dille soyle yok begefendi karşı gelemezmiş ben nasıl kendi tarafıma çekicem bilmiyorum cok abartı derecede bağlı evet tabiki yüz buluyor misafirlikteydik benden için ‘bu’diye hitap ediyor yanımda analı ogullu sigara dumanın altında kaldım demiyorlar ya hamiledir misafirlikteki abi dedi kızım sen buraya gel sonra kv dem bozuldu söndürdü gsliba beni sevmiyor onu hissediyorum seviyo gibi yapıyoEşinizi siz kendi tarafınıza çekeceksiniz o kadın oğlundan yüz buluyor belliki ne gıcık insanlar ya ölünce nasıl yatacaklar huzurlu bi şekilde bilmem allah ıslah etsin onları ya hamileyken insan daha duygusal oluyor bunu bilip ona göre davranması lazım benim kaynanada yerli yersiz o kadar dengesiz konuşuyor ki allah'a havale et çek kapini ben öyle yaptim allahtan benim koca anasına yeri geldimi söyleniyor savunuyor beni
Aynı valla bizde sürekli kavga ederdik şimdi şükür daha mülayim tek sorun alışveriş ellerindeki tüm kazancı anneye veriyorlar e diyorum bu alınıcak köpürüyo bebek allahın izniyle 3 hafta sonra doğucak uzun kollu zıbını yok hastane çıkışı yok gelde bunu soyle vallahi hiç heves bırakmadılarAileden uzak olmak çok kötü ya . Bende bi buçuk yıldır evliyim bende gördüm neyin ne olduğunu sabret ya bebekte var anladigm kadarıyla o yuzden evlilikler hemen rayına oturmuyor ilk zamanlar bizde çok kavga ettik eşimle simdi biz iyiyiz bu sefer ailesi sinirimizi bozuyor
Tabi canım mavili uyku setli olan resimde anne yanı olarak kullanılmış ayrıda koyabiliosun herşey set halinde içinde kurulumunuda kendim yaptım cok kolayBi bakabilirim resmine ya fikir olur hem bende de kafam çok karışık çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?