Doğuma Hazırlık Gebelikte alınması gerekenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bnce siz aldiktan sonra aldik deyin oda biraz akli basina gelir belki dusunur yani evlenmissin koskaca insanlarin parasini almasi ne tuhaf ki hamilesin yani
Aynen diyorum hiç utanmıyormu bizi görünce ya bu gelinler düşünüyormudur neden kaynanam alıyor diye ben hiçbir şekilde ne yaptığımı soylemicem eşimde artık soyluyorsada onları umursamıyo gibi dinlemiyo gibi yapıcam

Bence bu aylarda gördükçe lazım olacak şeyleri almak kadar doğal birşey olamaz. Puset lazım oluyor gerçekten de. Onun haricinde bir bebek için ne lazımsa alınmalı. Sonuçta canımızdan kanımızdan biri dünyaya geliyor o kadar sıkıntı sonrası

Heves kiricilarmis resmen. Neden esin olmadan cikmayasin disari ki. Benim bebegim 3 aylik bayiliyor pusetinde gezmeye. Cikiyoruz uyuyor icinde arada. Gayet memnunum. Biberon aventi onermem ama. Benim bebegim aventle meme reddi yapti. Dr browns ile buldum careyi.

Demi bende oyle düşünüyordum pusetide bi sitede kampanyada olduğu için eşime dedimki 2100tl yerine 1600 tl ondan konuyu açtım yoksa yine 8.aya kdr falan beklerim ama kıyafet bakalım dedim diye kötü oldum ve bana tripliler görümceli kaynanalı :))

Ya ters cevap versem anlicam ama onuda yapmadım zaten görümce bildiğin gudübet yüzü hiç gülmez kimseyi beğenmez kaynanam iyidir aslında sadece birkaç bana saçma gelen hareketler olmasa

Yaa ama siz hem emzirip hem ek olarak sütmü verdiniz ? Ben tam bilmiyorum nasıl davranıcamı hani sadece anne sütü yetiyomu yoksa ek olarak mama vermek lazımmı bilgim yok canım cok kırıcılar yaa neden bu cocugun üzerine bu kadar düşüyosun denilirmi hevesim var ilk cocugum ilk aylar kanama geçirdim bir kap yemeklemi geldi veya yardıma anca dikkat et dediler yani insanın kendi ailesinin olmaması cok zor ben bilmiyorumki canım buraları eşimde tek çıkmamı istemio biz zaten mağzalara baya uzağız oturduğum yer

Tatlım sen çocuğun için ne gerekiyorsa al.Kv hesap vermek zorunda mısın ? Bende el altından herşeyi alıyorum onlara kalsa eltinde ondan var onu alma eltinde bu var bunu alma.Yahu benim ilk çocuğum heves ediyorum herşeyi yeni olsun istiyorum..Aldıklarımı bana gelince görüyor, hiçbişeyde demiyor.

Yok onlara kalsan ne gerek var arabalarımız varya dedi kaynanam e dedim ben çocuğu hep kucağımdanı taşicam biyere gitsek sonra akrabası diyo benim cocuklarım hiç sevmezdi puseti zaten ilk zamanlarda bebek diye çıkmazsın ve kış bebeği olcak ne gerek denildi içim içimi yedi ki ben daha neler almayı düşünmüştüm onları bile unuttum istemiyorum

Sadece emiyor. Henuz 3.5 aylik. Bir gun anneme biraktim 2 ogun o biberonla sut verdi. Sonra ki 2 gun emmek istemedi. O gun 1. Ay asisi olmustu. Ya asidan ya biberondan bilemiyorum. Ama riske girmedim biberonu degistirdim.

Hiccc takma kimseyi neye heves ettiysen gucunde yetiyorsa al.

benim o ağzı durmayan eşim yokmu bıtbıt herşeyi soyluyo konuştum ama dedim her alınanı soyleme alma diyolar ha nolur biraz zaman geçer bakalım ne aldın derlerse gosteririz zaten oyle yapıcam canım içime sindiği gibi neyi eksikse beğendiysem alıcam.e tmm eltinde olsun sende al noluyomuş en iyisi dediğin gibi el altından almak bilmesin kimse zatende biraz mesafeliler gorumce kaynana bana bu yüzden valla artık umursamıyorum eşime diyorum alalımmı diye onlar karışıyo

Tavsiyeler tabii ki olacaktir, bana da travel sistem alma cok agir diyorlar. Ben de hak veriyorum acikcasi. Ama bazilari da ne gerek var ne gerek var diyerek insanin butun hevesini kiriyor. Hele ilk bebekse bence hevesler alinsin. Koskocaman bir bebek odasinin gereksizligini siz de biliyorsunuzdur. Size uygun isinizi gorecek, hevesinizi alacaginiz bir odayi alacaginizi bilemeyecek yasta degilsiniz. Biri size ne gerek var derse, esimle karar veririz biz deyip kenara cekilin bence. Kimsenin sizin ilk hevesinizi kirmaya hakki yok. Ben de cok ucuz bi bebek arabasi alabilirim; ama almicam. Cunku ilk cocugum ve hevesim var. Her seyin de en guzelini almaya hevesim var. Hickimseyi de takmiyorum. Kullanisli ve guzel olan seyleri almak istiyorum acikcasi.

Canım senin dediğin gibi olsa anlicam ama resmen pusete gerek yok diyorlar arabayla götürür getirir eşin seni diyo yatak odadına gerek yokmuş ki ben beşikle gardrop istiyordum gardroba ne gerek kendi dolabına koy dedi kaynanam yer yok nereye koyiim dediğin gibi ilk çocuk hevesim var yüksek miktarda da değil istediklerim bebek kıyafeti alalım dedim diye kıyamet koptu kaynanam aradı bi senmi cocuk doğuruyosun diye beni azarladı daha 4 ay varmış doğuma 1 gün gider hepsini alırız diye azarladı eşimede demişki daha hediye gelicek cok almayın falan 5 bucuk aylık hamileyim 1 takım aldım 3 zıbın 1 biberon onlar göze battı kendi anneme anlattım bana sakın onlardan birşey istemiceksin dedi ve kendi gittikce bişeyler almış o gün görüntülü aramada gösteriyo kıyamam yurt dışındalar inş temmuzda burdalar insanın kendi ailesi gibisi yok eşim tarafıda bilerek yapıyo bence ailesi yapsın biraz diye

suan bebegim yok ama cok,sabirlisin. yani su asamada kaynvalideyle degil fikirlerini almak dinlemem bile. ozellkle yapilan psikolojik seyler. ne istiyorsan onu al cocugu sen dogurcaksin kayinvalide degil. benim k.valide yapsa azarlarim vala

suan bebegim yok ama cok,sabirlisin. yani su asamada kaynvalideyle degil fikirlerini almak dinlemem bile. ozellkle yapilan psikolojik seyler. ne istiyorsan onu al cocugu sen dogurcaksin kayinvalide degil. benim k.valide yapsa azarlarim vala
Bende dinlemiyorum aslında eşim çok ezdiriyo birazda eşten kaynaklı dese ki anne ne istiyosa alsın gerekli şeyler kırma kalbini dese bir daha diyemez dengesizce şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…