gebelikte beslenme...(yeterli besleniyor muyum acaba ?)

Kizlar mide yanmasina ne çözüm buluyorsunuz??

Midem fena halde yaniyor hem açken hem yemekten sonra birde maden suyu ve sut elma ucu iyi geliyor ama tekrar başlıyor
ben mıdeyanmasına çözüm bulamadım surekli mıde yanması çekiyodum....az yedım, yemekten hemen sonra yatmadım seçiiçi davrandım .maden suyu vb bırçok şey denemedım ama malsefkı 19.20. haftaya kadar surdu...sonra kendılıgınden kesıldı...çok şükür...
mide bulantısı yerıne mıde yanması çektım resmen...

B butterlove aynen canim bende de mide bulantisi yok ama yanma çok birde akşam yemeğini çokerken yiyorum yetr ki yanmasin ddiye inşallah biter bnmkide

B butterlove aynen canim bende de mide bulantisi yok ama yanma çok birde akşam yemeğini çokerken yiyorum yetr ki yanmasin ddiye inşallah biter bnmkide
inşallah arkadaşim en yakın zamanda geçer...yatış pozısyonunda başin biraz yuksekte olması bıraz hafıfletıyormuş dene ıstersen....bende çokda işe yaramadı ama belkı sende yarar...

Önceden yatamazdim yuksek yastikta.simdi kendim yukseltiyorum daha rahat ediyorum

Kizlar merhaba.ben de 3 ayda 3 kilo almistim uzuluyordum hizli basladim diye.ekmegi falan azalltim bir haftadir.sadece kahbaltida yesim ama bugun sabah tartildim ve o 3 kilo gitmis.simdi de korktum.bi ekmegi azaltmakla olur mu bu is?heyy Allah'im insanoglu iste alsan dert versen dert...

5 aylık oldum hala bulantılarım devam ediyo gündüzleri bi şekilde idare ediyorum ama geceleri sabaha kadar gözüme uyku girmiyo yediğim herşey midemi bulandırıyo ağzımda hiç geçmeyen pis bi tat var off daha hamile olduğumun farkına varamadım

hu huu hamişler süzme yoğurt la normal yoğurt arasında sizce fark varmı birisi süzülmüş susuz olması dışında ?bayılıyorum süzme yoğurda ama normal yoğurt mu yemeliyim ki ?

ne kadar hızlı vermişsiniz .çok mu ekmek yiyordunuz .bende aldım 3-4 kilo ama çok takmıyorum .keyfini çıkartıyorum.amam bu arada pasta börek tatlı yemiyorum :) abartmamak lazım

Allah kolaylık versin .,çok zor yiyememek .inşallah atlatırsınız da rahat rahat yersiniz dilediğinizce

ne kadar hızlı vermişsiniz .çok mu ekmek yiyordunuz .bende aldım 3-4 kilo ama çok takmıyorum .keyfini çıkartıyorum.amam bu arada pasta börek tatlı yemiyorum :) abartmamak lazım
Evt cnm cok ekmek yerdim ayrica cok tatli da yerdimhicbieini yemedim.istahim da kesildi ayrica.makarna ve pilav da yemedim.ama 1 hafta da gitmesi cok garip.cuma doktora gidicem bakalim.onun tartisi farkli oluyor.ne kadar cikicak.

benim daha öncedende reflüm vardı o yanmalardan çok çektim. şimdide ara ara oluyo sakız çiğnemek ve soda içmek iyi geliyor bana .bide doktorum bi şurup verdi çok kötü olursa onu kullanıyorum :)

hu huu hamişler süzme yoğurt la normal yoğurt arasında sizce fark varmı birisi süzülmüş susuz olması dışında ?bayılıyorum süzme yoğurda ama normal yoğurt mu yemeliyim ki ?
Bi fark yoktur herhalde.cunku annem mayaladigi yogurdu bi kac saat suzerek suzme yogurt yapiyor.ama suyu cok faydali diolar yogurdun

Evt cnm cok ekmek yerdim ayrica cok tatli da yerdimhicbieini yemedim.istahim da kesildi ayrica.makarna ve pilav da yemedim.ama 1 hafta da gitmesi cok garip.cuma doktora gidicem bakalim.onun tartisi farkli oluyor.ne kadar cikicak.
olabilir ama çok ekmek tatlı yiyordum diyosunuz ,kalori alışınız kısıtlanınca gitmiş kilolar demek ki ,aynı şeyi lohusalıktada yapabilmek dileğiyle :)

Allah kolaylık versin .,çok zor yiyememek .inşallah atlatırsınız da rahat rahat yersiniz dilediğinizce

3. ay geçer dediler bekledim 4 ay dediler geçmedi 5 ay oldu 1 2 haftaya geçer diyolar ama doğurana kadar böyle olucam alışmam gerek

Merhaba arkadaslar ben de nihayet hamileyim ve bi dusugum oldu bu nedenle bunda daha titiz davraniyorum gebeligimi ogrendikten sonra her gun bir avuc karisik cerez findik badem ceviz.. Tuketiyorum sut iciyorum yogurt peynir yumurta ht gun bi tane..et tuketmeye calisiyorum ama et svmedigim icin orasi biraz skntili.. Balik yemeye basladim haftada en az bi kez onu da zor yiyorum.. Geceb cumartesi keseyi gormeye gittim5hftlik ama 6haftaliga esdeger dedi dr sevindim bole evam edicem.. İlk defa bugun bulandi midem sut kokusundan insallah devam etmez..

Kızlar ben sizleri okuyunca hiiç sağlıklı beslenemediğimi fark ettim çalışıyorum dikkat edemiyorum ama bide bazı şeyleri yedim mi bulantı ile çıkıyor. Ne bulantı yapmayacak şaşırdım artık 1 hafta çok bulantım oldu şimdi geçti ama şimdide ne yesem olur bilemiyorum süt meyve hiç düzenli yiyemiyorum cücüğüm büyüyemecek mi

kesinlikle büyüyücek annesi merak etme ama dikkat edelim bizde iyi olalım bebişlerde ..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..mide bulantsı başlarda normal .bu haftalarda yiyemediğiniz şeyler için kendinizi zorlamayın .zamanla geçecektir.folik asit çok önemli ilk 3 ay dikkat etmeli ..süt yerine belli bi süre ayran tercih edebilirsiniz .tuzlu olması iyi geliyodu bana ilk zamnlarda.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…