kesinlikle büyüyücek annesi merak etme ama dikkat edelim bizde iyi olalım bebişlerde ..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canm.. Folik asit nerdeyse bir yildir kullaniyorum ayran iyi fikirmis tesekkurler :) benm dune kadar cok guzeldi istahim yerindeydi ama artik canm bisey istemiyo hersey bi garip kokuyo zor kahvalti ettim vallamaşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..mide bulantsı başlarda normal .bu haftalarda yiyemediğiniz şeyler için kendinizi zorlamayın .zamanla geçecektir.folik asit çok önemli ilk 3 ay dikkat etmeli ..süt yerine belli bi süre ayran tercih edebilirsiniz .tuzlu olması iyi geliyodu bana ilk zamnlarda.. :)
Ben de cok zor iciyorum canm normalde de az icerdim simdi tupper aldim yarim ltlik onunla goz onunde durdukca iciyorum 1.5 2 lt falan..su içebiliyomusunuz hanımlar ya ben oldum olası pek içemezdim ,şimdi zorla 6-7 bardak içiyorum yetermi ki ?
Ben de cok zor iciyorum canm normalde de az icerdim simdi tupper aldim yarim ltlik onunla goz onunde durdukca iciyorum 1.5 2 lt falan..
Kızlar ben sizleri okuyunca hiiç sağlıklı beslenemediğimi fark ettim çalışıyorum dikkat edemiyorum ama bide bazı şeyleri yedim mi bulantı ile çıkıyor. Ne bulantı yapmayacak şaşırdım artık 1 hafta çok bulantım oldu şimdi geçti ama şimdide ne yesem olur bilemiyorum süt meyve hiç düzenli yiyemiyorum cücüğüm büyüyemecek mi
Kesinlkle dogal tawuk bulunmadigi takdrde yenmemeli tawuk hormonlu cnku. Et balik kurumundakilr dogal diye duydum ck gec pisiyomus cnku bi arkdsm dedi onu da nkdr gec piserse okdr iyiymis tawuktavuk yemeye çekiniyorum hanımlar...piyasadaki ttüm markalar hormonlu .,gerçek köy tavuğu bulup kestirmek lazım .ama onuda bulmak zorlaştı 1-2 kere yaptım şehir merkezlerinde zor. ne düşünüyosunuz ??
Sodayi bilmiyorum da digerleri duyun yetini tutmuomus canm keske tutsa:)içtiğimiz diğer içecekleri saymıyomuyuzhiç ya :) 2 bardak ayran 2 bardak süt 1 soda içtim mesla dün ..etti 5 bardak sıvı ..bunlarıda saysak benim günde 15 bardak yapıyor ya :))
Bnm bulundugum yerde koy tavugu bulunuyo ama kesecek yolacak adam yok:) alirken dikkat ediyorum ben gorunusunden anliyorum cogu zman ve bildigim yerlerden almaya calisiyorumtavuk yemeye çekiniyorum hanımlar...piyasadaki ttüm markalar hormonlu .,gerçek köy tavuğu bulup kestirmek lazım .ama onuda bulmak zorlaştı 1-2 kere yaptım şehir merkezlerinde zor. ne düşünüyosunuz ??
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Ama kan ilacı falan kullanmıyorum. Kan eksiğimde var, et ve balık yemeğe özen gösteriyorum. yağlanma olur mu bu yüzden acaba?
Teşekkür ederim, bir kere gittim ama önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. kitaplardan araçtırma falan yapıyorum. bilgi için teşekkür ederim.Kan ilacın doktor 12 yada 13. haftadan sonra veriyor. Düzenli kontrollere gitmiyor musun?
Et balık bebeğin zeka gelişimi için çok önemli, yağlanma gibi bir problemle karşılaşacağını sanmıyorum. Kansızlık için aç karnına pekmez yiyebilirsin.
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Ama kan ilacı falan kullanmıyorum. Kan eksiğimde var, et ve balık yemeğe özen gösteriyorum. yağlanma olur mu bu yüzden acaba?
arkadaşlar kaç kilo aldınız .. :) bide evde ölçüyormusunuz kilonuzu ? sabah bakıyorum 66 ,akşam bakıyorum 67.5 nasıl oluyo bu
ben 700 gram aldım. evde de sürekli takip ediyorum. sabah ve akşam arasında dediğin gibi bende de en az 1.5 kilo oynuyor. normal ama oynaması. sabah midemiz bomboş oluyor.arkadaşlar kaç kilo aldınız .. :) bide evde ölçüyormusunuz kilonuzu ? sabah bakıyorum 66 ,akşam bakıyorum 67.5 nasıl oluyo bu
ben 700 gram aldım. evde de sürekli takip ediyorum. sabah ve akşam arasında dediğin gibi bende de en az 1.5 kilo oynuyor. normal ama oynaması. sabah midemiz bomboş oluyor.
Elimden geldiğince yararlı şeyler yiyoırum. Dün biraz kanamam oldu, doktora gittim, istiharat verdi. Olabiliyormuş. Ama ilk gebelikte düşük riskide çok fazla. açıkçası korkuyorum. kanama çok azdı ama karnımda bir ağrı hissediyorum birde mide bulantım başladı. çok zor geçecek sanırım bu süreç. :) Ayrıca iki kilo vermişim alacağıma.kan ilacını bana doktorum 9. haftada vermişti benim de hep düşük çıkıyordu.doktora gittiğinde sor mutlaka en fazla bi testle baktırırsın.sabahları pekmez içmekde işe yaramasına rağmen çok düşük değerleri asla tamamlamıyor..demir içeren yiyeceklerin yanında yoğurt süt tüketmeyin .örn. ıspanağın yanında yoğurt,
Allah yardımcın olsun canım .benimde düşüklerim oldu .ne kadar zor olduğunu bilirim. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın .mutlaka bol bol dinlen Allahümme ya mubdiü c.c. (99 defa) diye tesbih çek canım .düşük olmasın diye bu.merak etme Allah izin verirse sağlıkla alırsın kucağına .kilo almak önemli değil .sen şu zor zamanı atlat yersin içersin sonra bol bol.Allah kolaylık versinElimden geldiğince yararlı şeyler yiyoırum. Dün biraz kanamam oldu, doktora gittim, istiharat verdi. Olabiliyormuş. Ama ilk gebelikte düşük riskide çok fazla. açıkçası korkuyorum. kanama çok azdı ama karnımda bir ağrı hissediyorum birde mide bulantım başladı. çok zor geçecek sanırım bu süreç. :) Ayrıca iki kilo vermişim alacağıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?