gebelikte beslenme...(yeterli besleniyor muyum acaba ?)

Amin canm.. Folik asit nerdeyse bir yildir kullaniyorum ayran iyi fikirmis tesekkurler :) benm dune kadar cok guzeldi istahim yerindeydi ama artik canm bisey istemiyo hersey bi garip kokuyo zor kahvalti ettim valla

su içebiliyomusunuz hanımlar ya ben oldum olası pek içemezdim ,şimdi zorla 6-7 bardak içiyorum yetermi ki ?
Ben de cok zor iciyorum canm normalde de az icerdim simdi tupper aldim yarim ltlik onunla goz onunde durdukca iciyorum 1.5 2 lt falan..

Ben de cok zor iciyorum canm normalde de az icerdim simdi tupper aldim yarim ltlik onunla goz onunde durdukca iciyorum 1.5 2 lt falan..

içtiğimiz diğer içecekleri saymıyomuyuzhiç ya :) 2 bardak ayran 2 bardak süt 1 soda içtim mesla dün ..etti 5 bardak sıvı ..bunlarıda saysak benim günde 15 bardak yapıyor ya :))

beslenme konusunda canını çok sıkma, bende çalışıyorum çantamda ceviz ve meyve bulunuyor hep ara ara gün içinde yolda çantamdan çıkartıp onları atıştıyorum, ilk zamanlarda benimde çok bulanıyordu sabahları zeytin ve peynir miğdemi rahatlatıyor ekşi olanlar bulantı konusunda beni rahatlattı, tavsiye ederim. Sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi ye bir tatlı kaşığı, 15 dk en az birşey yeme kana karışsın once hem kan açısından hemde ilerleyen dönemdeki saç dökülmesi tırnak kırılması demir açısından büyük faydasını görürsün. Kendini zorlayarak birşey yeme sonra tiksiniyorsun hiç yiyemiyorsun herşeyden az az ama mümkün olduğunca ye. inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin

tavuk yemeye çekiniyorum hanımlar...piyasadaki ttüm markalar hormonlu .,gerçek köy tavuğu bulup kestirmek lazım .ama onuda bulmak zorlaştı 1-2 kere yaptım şehir merkezlerinde zor. ne düşünüyosunuz ??

tavuk yemeye çekiniyorum hanımlar...piyasadaki ttüm markalar hormonlu .,gerçek köy tavuğu bulup kestirmek lazım .ama onuda bulmak zorlaştı 1-2 kere yaptım şehir merkezlerinde zor. ne düşünüyosunuz ??
Kesinlkle dogal tawuk bulunmadigi takdrde yenmemeli tawuk hormonlu cnku. Et balik kurumundakilr dogal diye duydum ck gec pisiyomus cnku bi arkdsm dedi onu da nkdr gec piserse okdr iyiymis tawuk

içtiğimiz diğer içecekleri saymıyomuyuzhiç ya :) 2 bardak ayran 2 bardak süt 1 soda içtim mesla dün ..etti 5 bardak sıvı ..bunlarıda saysak benim günde 15 bardak yapıyor ya :))
Sodayi bilmiyorum da digerleri duyun yetini tutmuomus canm keske tutsa:)
Bnm bulundugum yerde koy tavugu bulunuyo ama kesecek yolacak adam yok:) alirken dikkat ediyorum ben gorunusunden anliyorum cogu zman ve bildigim yerlerden almaya calisiyorum

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Ama kan ilacı falan kullanmıyorum. Kan eksiğimde var, et ve balık yemeğe özen gösteriyorum. yağlanma olur mu bu yüzden acaba?

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Ama kan ilacı falan kullanmıyorum. Kan eksiğimde var, et ve balık yemeğe özen gösteriyorum. yağlanma olur mu bu yüzden acaba?

Kan ilacın doktor 12 yada 13. haftadan sonra veriyor. Düzenli kontrollere gitmiyor musun?

Et balık bebeğin zeka gelişimi için çok önemli, yağlanma gibi bir problemle karşılaşacağını sanmıyorum. Kansızlık için aç karnına pekmez yiyebilirsin.

Teşekkür ederim, bir kere gittim ama önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. kitaplardan araçtırma falan yapıyorum. bilgi için teşekkür ederim.

kan ilacını bana doktorum 9. haftada vermişti benim de hep düşük çıkıyordu.doktora gittiğinde sor mutlaka en fazla bi testle baktırırsın.sabahları pekmez içmekde işe yaramasına rağmen çok düşük değerleri asla tamamlamıyor..demir içeren yiyeceklerin yanında yoğurt süt tüketmeyin .örn. ıspanağın yanında yoğurt,

aman hamişler aş erdiğiniz için herhangi bir besini aşırı tüketmeyin.bebeğiniz için zararlı olabilirmiş.dün öğrendiğim bazı hikayeler.lütfen dikkat edin herşeyin fazlası zarar !!!!

arkadaşlar kaç kilo aldınız .. :) bide evde ölçüyormusunuz kilonuzu ? sabah bakıyorum 66 ,akşam bakıyorum 67.5 nasıl oluyo bu

arkadaşlar kaç kilo aldınız .. :) bide evde ölçüyormusunuz kilonuzu ? sabah bakıyorum 66 ,akşam bakıyorum 67.5 nasıl oluyo bu

Aç veya tok olmak kilo farkına neden oluyor, benim banyoda tartı var aklıma geldikçe ölçüyorum, şuan için kilo farkım yok

ben 700 gram aldım. evde de sürekli takip ediyorum. sabah ve akşam arasında dediğin gibi bende de en az 1.5 kilo oynuyor. normal ama oynaması. sabah midemiz bomboş oluyor.

ben 700 gram aldım. evde de sürekli takip ediyorum. sabah ve akşam arasında dediğin gibi bende de en az 1.5 kilo oynuyor. normal ama oynaması. sabah midemiz bomboş oluyor.

sevindim ya bende tuhaflık yok yani .bu kadar fark olması biraz şaşırttı beni :)
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin ,sağlıkla alalım kucağımıza inşallah hepimiz

Elimden geldiğince yararlı şeyler yiyoırum. Dün biraz kanamam oldu, doktora gittim, istiharat verdi. Olabiliyormuş. Ama ilk gebelikte düşük riskide çok fazla. açıkçası korkuyorum. kanama çok azdı ama karnımda bir ağrı hissediyorum birde mide bulantım başladı. çok zor geçecek sanırım bu süreç. :) Ayrıca iki kilo vermişim alacağıma.

Allah yardımcın olsun canım .benimde düşüklerim oldu .ne kadar zor olduğunu bilirim. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın .mutlaka bol bol dinlen Allahümme ya mubdiü c.c. (99 defa) diye tesbih çek canım .düşük olmasın diye bu.merak etme Allah izin verirse sağlıkla alırsın kucağına .kilo almak önemli değil .sen şu zor zamanı atlat yersin içersin sonra bol bol.Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…