Biliyorum o spirali ve taktirip taktirmama arasinda gidip geliyorum.Merhaba arkadaşlar . Eminim çoğu kadının derdidir. Araştırmalarım sonucu gynefix spiral diye bir sey gördüm 2015 yılında ülkemize gelmiş biraz masraflı ama diğer spiralden farklı olarak kanama yapmaması ve koruma oranın oldukça yüksek olması ( kaymadigi icin) aranızda kullanan var mı yorumları merak ediyorum
Evet normal spiraller hic güvenilir değil kaydığı icin ama bu kayma yapmıyormuş tipi de farklı rahim duvarına sabitleniyormuş kanama da yapmıyormuş tabi bunlar benim duyduklarım kullanmadimYa spiralle hamile kalan çok canım.
Dediğin spirali bilmiyorum ama spiral + prezervatif yapabilirsin.
Prezervatif en güvenlisi.
İyice bir fikir almak lazım bir doktordan nedir ne değildir diye.Evet normal spiraller hic güvenilir değil kaydığı icin ama bu kayma yapmıyormuş tipi de farklı rahim duvarına sabitleniyormuş kanama da yapmıyormuş tabi bunlar benim duyduklarım kullanmadim
+tüpleri bağlatma diyerek son noktayı koyuyorum geriye bir o kalmışDogum kontrol hapi + geri cekilme/prezervatif.
Ben olsam yerinde durup durmadigina emin olmadigim bi seye tek basina guvenemezdim
Dogum kontrol hapi + geri cekilme/prezervatif.
Ben olsam yerinde durup durmadigina emin olmadigim bi seye tek basina guvenemezdim
Mirena uygun o zamanİki spirali üst üste mi taktırsak
Hahhah garantici bi insanim+tüpleri bağlatma diyerek son noktayı koyuyorum geriye bir o kalmış
Iyide gecenbiri yazmis onla gebe kalan varmis+tüpleri bağlatma diyerek son noktayı koyuyorum geriye bir o kalmış
Onu senden daha önce de duymuştumMirena uygun o zaman
Ben diyorumda kendim yaptirmadim ama : ( azicikta olsa hormon var icinde..hap kadar yok amaOnu senden daha önce de duymuştum
Sanırım ondan yaptırcam :)
Ben diyorumda kendim yaptirmadim ama : ( azicikta olsa hormon var icinde..hap kadar yok ama
Gynefix hic duymadınız mı yaAman versinler hormonu sorun değil :)
Böyle her ay korka korka olmaz yani
Aklım gider benim
Doğarsa o çocuk mehdi olur o zamanIyide gecenbiri yazmis onla gebe kalan varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?