Sizin genelde jinekoloji ve kadın hastalıkları konularında yorum yaptığınızı gördüm, yaşınız 20 görünüyor ve tıp vs okumadığınız göründüğü için verdiğiniz bilgiler doğruysa nasıl bu kadar bilgili ve kendinden emin yorumlar yaptığınızı çok merak ediyorum. Yanlış anlamayın diye de açıklama yapayım, 30-35 yaşındaki bir kadın veya bir jinekolog kadar bilginiz var gibi yorumlar yapıyorsunuz, kaynağınız nedir acaba?Ya spiralle hamile kalan çok canım.
Dediğin spirali bilmiyorum ama spiral + prezervatif yapabilirsin.
Prezervatif en güvenlisi.
Benim yorumlarımın sizi ilgilendiren bölümünü tam olarak hatırlamıyorum,siz bana gösterebilir misiniz?Sizin genelde jinekoloji ve kadın hastalıkları konularında yorum yaptığınızı gördüm, yaşınız 20 görünüyor ve tıp vs okumadığınız göründüğü için verdiğiniz bilgiler doğruysa nasıl bu kadar bilgili ve kendinden emin yorumlar yaptığınızı çok merak ediyorum. Yanlış anlamayın diye de açıklama yapayım, 30-35 yaşındaki bir kadın veya bir jinekolog kadar bilginiz var gibi yorumlar yapıyorsunuz, kaynağınız nedir acaba?
Tersleyecek herhangi bir şey görmedim yorumumda, benim açtığım konuya da yorum yapmıştınız ve dediğim gibi jinekoloji ile alakalı konularda görüyorum sizin yorumlarınızı sadece merak ettim. Yanlış bir şey söylüyorsunuz veya yorum yapmayın demedim tekrar okuyun yazdığımı lütfen, verdiğiniz bilgiler 30-35 yaşında yani çoğu şeyi tecrübe etmiş bir kadının vereceği türden olduğu için şaşkınlığımı dile getirdim nasıl bu kadar bilgilisiniz 20 yaşında diye sordum. Bu konuda çok şey okudum ve sürekli jinekolojik sıkıntı yaşadım gibi bir şey yazmanız yeterliydi.Benim yorumlarımın sizi ilgilendiren bölümünü tam olarak hatırlamıyorum,siz bana gösterebilir misiniz?
Burası özgür bir platform sanıyorum isteyen istediği yere yorum yapar.
Bende bu hakkımı kullanıyorum.
Bilgimin sebebi çok okumam ve geçmişten beri jinekologlarda geziyor olmam.
İyi günler.
İlk kez sizden duydum araştıracağımGynefix hic duymadınız mı yanette okudum baya iyiymiş ama kullanan kişi sayısı az yani yorumlar az
Pardon pardon çok pardon.Tersleyecek herhangi bir şey görmedim yorumumda, benim açtığım konuya da yorum yapmıştınız ve dediğim gibi jinekoloji ile alakalı konularda görüyorum sizin yorumlarınızı sadece merak ettim. Yanlış bir şey söylüyorsunuz veya yorum yapmayın demedim tekrar okuyun yazdığımı lütfen, verdiğiniz bilgiler 30-35 yaşında yani çoğu şeyi tecrübe etmiş bir kadının vereceği türden olduğu için şaşkınlığımı dile getirdim nasıl bu kadar bilgilisiniz 20 yaşında diye sordum. Bu konuda çok şey okudum ve sürekli jinekolojik sıkıntı yaşadım gibi bir şey yazmanız yeterliydi.
Size de iyi günler.
Nuvaring araştırdım hormon oda. Tüylenme sivilce ve kilo yapıyor bende bir ara hap kullandim daİlk kez sizden duydum araştıracağım
Nuvaring önerebilirim ben de
Artı hap artı prezervatif ha birde iğneİki spirali üst üste mi taktırsak
İkinci çocuğu düşünüyorsan korunma. Çünkü etrafımda tüp bebek sonrası ,normal yollarla bebeği olan bir suru tanıdığım varBen rahatim olmuyor zaten bunu zorla 5 senede tup bebekle yaptirdimdogumdan sonra acaba diyorum korunsammi napsam bilemiyotum
Insallah ama bilemiyorum hemen olursa oda sorun Allah hayirlisini versin yorum yapmayayimİkinci çocuğu düşünüyorsan korunma. Çünkü etrafımda tüp bebek sonrası ,normal yollarla bebeği olan bir suru tanıdığım var
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Gayet memnunum. Her gün düzenli içtiğiniz sürece hamilelik riski sıfırdan biraz daha fazla. Ayda 45 liraya garantili korunuyorsunuz üstelik regl durumunu da düzenliyor. Kondomla, geri çekilmeyle ya da spiral riskini almayla uğraşmaya gerek yok hiç.Merhaba arkadaşlar . Eminim çoğu kadının derdidir. Araştırmalarım sonucu gynefix spiral diye bir sey gördüm 2015 yılında ülkemize gelmiş biraz masraflı ama diğer spiralden farklı olarak kanama yapmaması ve koruma oranın oldukça yüksek olması ( kaymadigi icin) aranızda kullanan var mı yorumları merak ediyorum
spermisit
Nuvaring araştırdım hormon oda. Tüylenme sivilce ve kilo yapıyor bende bir ara hap kullandim da
Olabilir. Siz hangi hapı kullandınız. Ben yazz 24+4 kullanmıştımVajinal alındığı için daha az yan etkisi var
Ben de kullandım hiçbir sıkıntıya neden olmadı.
Ama haplar da bende kilo yapmadı, sivilcelerimi de geçirdi
O yüzden hormonları severim :)
Farklı hormon içerikli haplar var
Sana uygun olmayanını mı kullandın acaba?
Olabilir. Siz hangi hapı kullandınız. Ben yazz 24+4 kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?