Gebersin cehennemin dibine gitsin diyen kv!!!

Güzel arkadaşım bebeği tek başına yapmadı ya bu adam.
Boşanmayı düşünen bir kadın olarak madem ilkinde tedbirli olamadınız, bu sefer bari tedbirinizi alın.
Bu kaotik evliliğe ikinci bir çoçuğu dahil etmeyin.

Bu insanlar oğullarının yaptıklarını da biliyor benim evliliğin başından beri neleri göğüslediğimi de. Yorum yaparken biraz insaflı olacaklar. Ben kv nin önceki çoğu patavatsızlığını kapatmıştım zaten. Bu değil sadece, boşan o zaman ye iç gez diye hangi vicdan sahibi akıl verir oğlu hatalıyken? Torununu yuvasız bırakırken bu kadar kolay boşanmayı dile almaları neyin vicdanı?.. İnsan olan hatalısın sen vurmadım diyorsun ama önceleri de vurmuştun doğru söyle falan der. Bunlar zaten şerefsiz iftiracı diyecekleri ne yaşattık ki iyi niyetli olmak dışında? Bildiğiniz art niyetliler...

Ben tıbben korunamıyordım hap kullanacaktım doktor yasakladı pıhtılaşmadan dolayı. Spiral taktıracaktım o ara, eşim korunmamış. Açıkça söylemek gerekirse o dışarı çıkıyordu boşalacağı sırada. Sonrasında hamile kaldım. İkinci olmasın diye spiral taktırdım.

Boşanmayı istemediğinden eminim. O daha da gidemeyim diye ikinci çocuğu gündeme getirdi hatta.

Artık olan olmuş,açıklama yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi,sadece bundan sonrası için tedbirli olun, gözünüzü seveyim.

Şunu da yazmadan geçemeyeceğim aklımın bir köşesinde boşanma fikri varsa,ben çeşitli sebeplerle doğum kontrol yöntemi kullanamıyorsam prezervatif olmadan eşimle birlikte olmam.Kabul ederse, etmezse keyfi bilir.

Hoş boşanmayı düşündüğüm adamla birlikte de olmam,o ayrı bir konu,oralara girmeyeyim.
Oturulur, konuşulur,devam etme kararı alındıysa,sorunlar çözülebilir düzeydeyse,
ateşkes ilan edilir ve sevişilir.
Olmuyorsa,devam etmeyeceksek boşanana kadar asgari düzeyde ilişki kurulur.
Önce zihinlerde netleştirmek lazım,yoksa işler böyle sarpa sarıyor.

Canim yaptiklarini gormezler zaten yapmadiklarini gorurler her zaman erkek tarafi. Madem evliligine sans verdin kulagini kapat o zaman disariya . Baktin kocanla duzeldi hersey devam et yoksa zaten ailen arkandaymis sanslisin.

Kaydı kendime aldım. Dediğiniz doğru ama psikolog sinirle söylemişlerdir siz affedin falan demez değil mi? Fikir hiç fena değil bu arada :)
Duyduğunuz sözler için, bunlar sinir anında söylenmiş sözler diyecek bir psikolog düşünemiyorum açıkçası. Önemli olan eşinizin tepkisi, size ayrı ailesine ayrı, eminim psikoloğa da ayrı konuşuyordur. Bu yüzleşmeyi psikoloğun karşısında nasıl açıklayacak

Öyle şey olur mu?
Hangi psikolog bu durumu hoşgörüp, eşinizin sinirine verin der?
Konu sahibi artık ne düşüneceğini bilemez hale gelmiş,çok üzülüyorum gencecik kadınların bu hallerine.
Bir erkeğin peşinde boşa geçen yıllar...

Evlendiğimizden beri sorunlar yaşadığımız için aslında uzun bir süreçti. Ben böyle olursa boşanıız evliliğimiz oturana kadar çocuk yapmamalıyız diyordum. Şu anda da güvenemiyorum evliliğime onun gibi. Ama korunma konusunda kesinlikle haklısınız.

O kadar yalancı ki; kendi avukatına bile vurmadım diyor! Tamam daha öncekiler gibi değildi şiddetin ama vurdun! Saçımı çektin! O avukatı da arayıp eşin size her şeyi yalan yanlış anlatıyor diyesim var. Öfkeden gözüm dönüyor bazen herkesi arayıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Bana sabah yabancıya bakıyor gibisin tersliyorsun diyor. Bunları bile bile nasıl normal olayım ki? Gerçekten yabancı biri gibi artık. Benim sevdiğim tanıdığım adam bu değildi diyorum. Yalanlarını gördükçe gerçekleri herkese işine geldiği gibi anlattıkça soğuyorum! Lafı çevirip çevirip başka hale getiriyor. Bundan sonra hangi sözüne inanılır ki... Bizzat yaşadığım olayda bile ailesine beni kötülüyor beddua ediyor arkamdan. Gebersin deyip duran annesine ağzını açıp çocuğumun annesidir öyle konuşma diyemiyor! Sindirmeye çalışıyorum bütün yaşadıklarımı. Aile birliğimi korumak adına hep mücadele verdim. Ama görüyorum ki mücadele ede ede ortada ben diye birşey kalmamış. Çok üzgünüm. Evimdetim ama ne mutluyum ne huzurlu. Sanki birşeyler olacak yine diye bir güvensizlik huzursuzluk.... Kızıma da bakıyorum babasına çok düşkün özlüyor görünce ona atılıyor. Büyüdükçe zorlaşır diye de düşünüyorum. Bu arada içmeye de devam ediyor eskisi kadar olmasa da. Dualarınıza ihtiyacım var. Psikoloğun önünde kaydı dinletmeyi düşünüyorum.

Konu sahibi dediklerinizi düşünmüştür çünkü yazılmış çizilmiş ve kendi dönmüş eşine. Madem döndü ise ne yapsın kavga mı etsin .söndüğün göre denemek zorunda. Ha ama ı evlilik beraberlik değil ise kavgaya devam dayak yer darp raporu alır falan oralara ben karışmam . Ben sorusuna cevap verdim. Kendim eğer döndüysem eski konuları kaşımam sünger çekerim.

Dinletseniz ne değişecek ?Çocuğu için değişmiyor ,kaybetme korkusuyla bir iki gün değişiyor .Dinledi diyelim sonrasında daha temkinli davranacak politik olacak gizleyecek .Nacizane tavsiyem kayıt sizde kalsın Ve devamında da elinize herhangi birşey geçerse saklayın.Yarının ne getireceği bilinmez siz bu kez temkinli olun lütfen.Çocuk ne yazıkki işin bahanesi Yani düşkün olması .O da hergün tedirginliklerinizi hissede hissede büyüyecek .Dilerim bir mucize olur ve yaşadığınız tüm acıları herşeyi unutturacak kadar mutlu eder sizi ,mutlu olursunuz .Ama işte fiziksel şiddet özrü olan bir hata değil ,sözlerin bile yarası geçmiyor bir ömür .

Canım ben olan biteni denileni onaylamıyorum . Fakat sen bunları yaşadın ve geri döndün. Eğer dönme aracın mutlu olmaya çabalamak değil ise olayları kaşımaya devam et herkesle kavga et boşan. Fakat döndü isen artık kapatıp devam etmelisin. Kv ni biliyorsun ondan iyilik bekleme karakteri ortada mesafeli ol. Tabii ki karar senin. Nasıl ki dönme kararını da sen verdiysen . Çocuğun psikolojisi bozulacak ortam gerekmiyor mutlu huzurlu ortam gerekiyor bu saatten sonra bari sorumluluğunu al.

Kusura bakmayın sizin esiniz değişmez. Kendinizi kandirmayin değmez bu Adama. Sakın 2.çocuk yapma hatasına düşmeyin derim ben .ve lütfen maaş kartınızı alın şu heriften. Evde nasılsıniz şu an ? Yani bunları bile bile doğal davranmak zor olmalı

Gozden kacirilan su nokta var ki konu sahibi adsmin intihar edicem demesi uzerine dondu. Dondukten sonra telefon konusmalarindaki dolaplara sahit oldu. Yani aslinda zdsmin intihari falan sadece oyun. Simdi dondum diye susup gormemezlikten gelmek ne derece dogru?
Evlilik iki tarafli yurur. Diger tarafin amaci evlilik yurutmek degil elindekileri bosanmadan once elden cikarmak, darp raporunu aldirmamak...

Ne deyim sen kararini vermissin. Umarim ben yaniliyorumdur. Hicdegilse uzunca bir sure evlilik oturana kadar kardes yapma cocugunuza. Cocuk evliligi kurtarmiyor. Kurtarsa bir cocugunuz var zaten bu hale gelmezdiniz. Siz esiniz bu evliligi istiyor diye kendinizi kandiriyorsunuz cunku bir insan bir gunde degismez. Umarim yaniliyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…