• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeyim,anneme çok kırgınım onu hayatımdan cıkarmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii canim çok büyük sorun bence doğumdan önce çıkarın hayatınızdan, bebeğinizi göstermeyin asla. İlerde çocuğunuz ile birlikte mezarına gider, bak bu hiç tanımadığın anneannen çünkü senin eşyalarını ütülmek için yardım etmediği için hayatımızdan çıkarmıştım zamanında diye anlatırsınız.
Annemi bile mezara koyacak kadar iğren.sin Duyar mı kastın sen şimdi vah sana

Herkes uyandı , yanıtlarını da verdi daha fazla beklemiyim. Konu benim için bitti 😅
Size zahmet olmazsa konuyu kapatabilit misiniz ? Mune Mune

Konu sahibi çok drama queensiniz. Konuyu açtığınız şekle bakın, insanlar tabi ki sizi onun üzerinden yargılayacak. Bir de bayıl istersen ferihalık bir durum var. Diğer yanıtlarınızı da okudum. İnsanlar ama sert ama yumuşak aynı şeyi demiş. Beklentini düşük tut. Ayrıca kadın evine gelmiş, kurusa ütüyü de yaparmış. Tülay Kök sınırlar eğitimini dinlemeni öneririm.

Sizinle çok benzer bir süreç yaşadım ben de hamile kaldığımı öğrendiğim günden itibaren sürekli yanıma gelen her zaman destek olan annem gitti yerine bambaşka biri geldi
Hamileliğim boyunca benim midem bulandı onun da bulandı evden çıkamadı belim ağrıdı onun da ağrıdı bana ne olduysa ona da oldu hep bir bahanesi vardı
Neredeyse dokuz aylık hamileyim ben 20 gün sonra doğuracağım toplasam bu süreçte evime 3 kere geldi aramızda çok da bir mesafe yok
Ev tadilatı oldu mesela hiç geleyim bir yardım edeyim demedi
Bir ihtiyacınız var mı diye sormadı hakkını yemeyeyim canım istedi diye iki kere çorba yaptı gönderdi sadece 😃
Bu süreçte ben hep anlayışla bakmayı seçtim ama aynı şekilde eşimin ailesinde de eşimin annesi babası hariç herkes duvar oldu onlara da aynı şekilde yaklaşmak istedim
Kimse öz annem bile olsa bana yardım etmek zorunda değildi bana göre çocuğun diğer ebeveyni kimse yardım etmek zorunda olan ve etmiyorsa eleştirebileceğim tek kişi de o yani eşim yani çocuğun babası
Onun dışında herkesin bir hayatı var ayrıca anneler de bazen kızları evlenirken ya da anne olurken tuhaf triplere girebiliyor belki bu durum onun da psikolojisine ağır geldi annem bile olsa kendi içinde ne yaşadığını bilemem ayrıca hiçbir şey için de ölüm kalım olmadıkça bebeğimi kendimi üzemem
Mesafe koymak isterseniz kırılırsınız anlarım ama hayattan çıkarmak çok uç nokta şu an hormonların etkisiyle böyle düşünüyorsunuz bence
Kendinize de annenize de zaman verin doğum olsun lohusalık geçsin dökün kırgınlıklarınızı ortaya konuşun derim
Bebeğinize de sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻

Konu sahibi çok drama queensiniz. Konuyu açtığınız şekle bakın, insanlar tabi ki sizi onun üzerinden yargılayacak. Bir de bayıl istersen ferihalık bir durum var. Diğer yanıtlarınızı da okudum. İnsanlar ama sert ama yumuşak aynı şeyi demiş. Beklentini düşük tut. Ayrıca kadın evine gelmiş, kurusa ütüyü de yaparmış. Tülay Kök sınırlar eğitimini dinlemeni öneririm.
tatlı kadınsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X