• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç mi kaldım?

DGS'yle bilgisayar öğretmenliği okumak yerine mühendisliğe tamamlama şansınız yok mu? Öyle daha önünüz açık olabilir. Hatta üniversite sınavına yeniden girip bilgisayar mühendisliği de okuyabilirsiniz. Hatta yazılım mühendisliği daha iyi olur, önü daha da açık bence yazılımın. Geleceğin mesleği.

Eğitiminize mutlaka devam edin, hiç bir şey için geç değil.Ben yeniden univerisite okumaya kalksam açıktan okul öncesi öğretmenliğini tercih ederdim heralde ...Başarılar simdiden

geç kalmadınız ama bu guvensızlığını yenmezsenız hıçbişey başaramazsınız çok sıkı çalışın gecenızı gunduzune katın....

25 yaşındayım.
Bilgisayar programcılığı mezunuyum.
Defalarca kpss denememe rağmen olmadı, atanamadım.

Acaba diyorum 2019 'daki DGS sınavına girip, bilgisayar öğretmenliği mi okusam?
Kazanacağımdan emin değilim, sadece 1 yıl çalışıp denemek istiyorum ama geç mi kaldım sizce?

Açıkçası önlisans mezunu olmaktan sıkıldım çünkü pek çok kez dezavantajını gördüm.
Şöyle ki, eski sevgilimin annesi bile 2 yıllık mezunum diye istemedi. (Bu en basit örnek. Bunun gibi çok kez karşıma çıktı önlisans mezunu olmam)

Hani kazanmasam bile denemeye değer mi?
Bilgisayar öğretmenliğinin önü de pek açık değil ama en azından özel okul şansı var.

Kafam karıştı ya. Bazen "amaann okumak mıı :/" diyorum ama bugün kendi kendime heveslendim nedense.

(Şu anda nişan evlilik vs söz konusu değil. Özel sektörde çalışıyorum. Bi engel yok yani)

:) :)
Hayatta hiç bir şey için geç değildir, size tavsiyem şansınızı sonuna kadar zorlayın

25 yaşındayım.
Bilgisayar programcılığı mezunuyum.
Defalarca kpss denememe rağmen olmadı, atanamadım.

Acaba diyorum 2019 'daki DGS sınavına girip, bilgisayar öğretmenliği mi okusam?
Kazanacağımdan emin değilim, sadece 1 yıl çalışıp denemek istiyorum ama geç mi kaldım sizce?

Açıkçası önlisans mezunu olmaktan sıkıldım çünkü pek çok kez dezavantajını gördüm.
Şöyle ki, eski sevgilimin annesi bile 2 yıllık mezunum diye istemedi. (Bu en basit örnek. Bunun gibi çok kez karşıma çıktı önlisans mezunu olmam)

Hani kazanmasam bile denemeye değer mi?
Bilgisayar öğretmenliğinin önü de pek açık değil ama en azından özel okul şansı var.

Kafam karıştı ya. Bazen "amaann okumak mıı :/" diyorum ama bugün kendi kendime heveslendim nedense.

(Şu anda nişan evlilik vs söz konusu değil. Özel sektörde çalışıyorum. Bi engel yok yani)

:) :)
Hiç durma hiç, çalış.
oooo ne var ki yaşında. Ben evliyim, hamişim, 27 yaşındayım ve üniversite 4.sınıftayım. 6 yıldır çıkamadım okuldan.
Hem de örgün öğretim. Bu yıl Karnım burnumda bitireceğim 1.dönemi. :)
önlisans yetmedi bana da.
hiç kafan karışmasın, yaparsın. Geç kalmış filan değilsin, kendini ne kadar ilerletirsen o kadar iyi.
Bölümleri iyice araştır ama puanları, kapasiteyi, iş imkanını vs

Hiç durma hiç, çalış.
oooo ne var ki yaşında. Ben evliyim, hamişim, 27 yaşındayım ve üniversite 4.sınıftayım. 6 yıldır çıkamadım okuldan.
Hem de örgün öğretim. Bu yıl Karnım burnumda bitireceğim 1.dönemi. :)
önlisans yetmedi bana da.
hiç kafan karışmasın, yaparsın. Geç kalmış filan değilsin, kendini ne kadar ilerletirsen o kadar iyi.
Bölümleri iyice araştır ama puanları, kapasiteyi, iş imkanını vs
Çokk teşekkür ederimm :)

Yapmamak için hiçbir engeliniz yok bence. Ama acaba diyorum hem dgs ye hem de kpssye mi girseniz? Yani yıllardır deniyorsaniz konular aklınızda kalmıştır. Belki mecbur hissetmezseniz stressiz olup daha rahat mi yaparsiniz? Bölümünüzü seviyorsanız dgsyi mutlaka deneyin derim sevmiyorsaniz da sifirdan bile okumak için geç değil.

25 genç bir yaş.
Ama neden öğretmenlikle kendinizi sınırladığınızı anlamadım. O önlisans bölümünden geçiş yapılabilecek bir sürü mühendislik var.
Şuan geç mi kaldım diye düşünüp yapmadığınız her şey, yapmamaya devam ettikçe sizi takip edecek emin olun. Ve her sene bu pişmanlığa, keşke bir önceki sene yapsaydım, daha gençtim, pişmanlığı eklenecek. O yüzden düşünmeyin, harekete geçin.

Back
X