Geç mi kalıyorum ?

Su an koşullar dolayısıyla hazır değilim işte. Ama erteleye erteleye ya istediğim zaman da olmazsa
Kaderde varsa olur, kaderde varsa korunurken de olur inanın .
Siz çinizden geldiği gibi ilerleyin.
Benim annem 32 de evlenip 33 de birinci abimi, 36 da ikinci abimi almış kucağına.. 38 de de ben doğmuşum. 3 ümüzün de mürvetini gördü, iki torun sevdi çok şükür.

Ben 20 de evlendim
Başta istemedik, 28 dim karar verdiğimizde, çok istedek de bi sene sürdü oğlumuza kavuşmamjz.
İkinci yavrumuz bi senedir bekletiyor belki de hiç gelmeyecek...
Planla programla yürümüyor hayatlar...
ama sırf ya olmazsa korkusuyla şimdiden de istemediğiniz bir şeye girilmeniz doğru olmaz...

Korunurken çocuk olur mu hiç ilahi :)

Korunurken çocuk olur mu hiç ilahi :)
Elinde spiralle doğan çocuklar var doğum kontrol hapı yüzde 99 , prezervatif yüzde 97 koruyor, içlerindeki prospektüslerde yazar...
kalan yüzde kesimlerini kim oluşturuyor hiç düşündünüz mü

Elinde spiralle doğan çocuklar var doğum kontrol hapı yüzde 99 , prezervatif yüzde 97 koruyor, içlerindeki prospektüslerde yazar...
kalan yüzde kesimlerini kim oluşturuyor hiç düşündünüz mü
Yeterince gülüp eğlendiyseniz hemen Google’a prezervatifin yanlış kullanımı yazıp çıkan herhangi bir linke tıklayıp o %1 in akıbetini anlayabilirsiniz. Diğerleri için de aynı yönteme bakabilirsiniz. Hayatta her zaman risk vardır, istatistiği doğru yorumlamak gerekir. Kişiye düşen önlemini alıp “sağlam kazığa bağlamak”.

Valla ben sağlam kazığa bağlamışım ki 8 sene hiç hamile kalmadım o tipten biri değilim
Ama spiralle gebe kalanlar da çok var, kimin hatası önemli mi gebe kaldıktan sonra

30 yaşından sonra anne olmak çok doğal ve normal bir şey, şöyle düşünün eski zamanda yaşayan insanlar erken evleniyormuş ama menepoza kadar doğuruyormuş. İki nesil öncenize bakın 40 yaşında 5. çocuğunu doğuran vardır. İşe girmeniz gerekiyor ise önce işe girin. Kafanız rahatken çalışın. Ve daha yeni cinsel hayatınız başlamış, biraz keyfini çıkarın.

Hiiiicc kimseyi değil kendinizi dinleyin herşeyden önce çocuğunuza daha iyi bir gelecek için bu şartlarda ne kadar olur o ayrı ama önce iş olsun sonra çocuk olur ayrıca bu çocuk işinin sadece yumurta miktarıyla ilgisi yok benim çoktu da ne oldu yine olmadı 25 yaşında tüp bebek yaptm farklı bambaşka faktörler olabilir bunun için eş faktörü kalite faktörü rahim sorunlari gibi gibi... O yüzden olmayacağı düşünmeyin olacak deyin hep ya olmazsa değil şu zaman yapacağım deyin Allah nasıp ederse olur inşaallah.

Tesekkür ederim güzel düşünceleriniz için:)öyle yapıcam keyfini cıkarmam gerekiyor sanırım evet

Inşallah :) . Sizin oldu mu peki ?

34 yaşındayım, iki talihsiz gebelik kaybım var. Rabbim nasip ederse bundan sonra anne olacağım...

Su an koşullar dolayısıyla hazır değilim işte. Ama erteleye erteleye ya istediğim zaman da olmazsa
Bence sımdı denesenız anca tutar gıbıme gekıyor. Yasla ilgisi yokrta ben 24 yasındayım 1 yıldır evlıyım. bende evlılıgm ıll 2 ayı vajınusmustum.2.ayından sonra atlattm. Yıne zar zor yapıyordum tabı. 3 4 ayda alısmaya basladım sonra cocuk dusunduk.bu arada ekım 2018 de evlendıöm.Ben hemen tutar dıye ilk zamanlar korunuyordum mart 2019 da korunmayı bıraktık yanı marttan beridir bebek denıyoruz hergun denıyordum neredeyse en son agustosta tuttu bebek yapma surecı gercekten zor ya cok ugrastm kı 24 - 25yasındaym hanı bu yasların dogurgan yaslar oldugunu soylerler ama bıraz gec tuttu. Gebelık surecı gene kalmaktan daha zor bulantılar falan annem derdı opusmeyın opusursenız hamıle kalırsınz ıste hamamda hamam tasını yıkamadıan oturmayın erkekler oturmussa hamıle kalırsunz vs dıyodu hamama gıtmıyodum korkumdan. hamıle kalmauı okadr basıt sanıyorduk ama hıcte degılmıs. Ablam benden 1 ay oncr evlendı ben 7 ayda anca gebe kaldım ablam hala gebe kalamadı daha dogrusu kaldı ama kımyasal gebelık gıbı bısey gecırdı dusuk yaptı onun uzerıne henuz gebe kalmadı hala. Sızde endısenız varsa baslayıb sımdıden verırse Allahın mujdesı olmazsa artk bıdahakı denemelere. Nenem bisey anlatırdı bır zengın bır fakır aile varmıs. zengınde hıc huzur yokmus, fakırde musmutluymus. Zngın fakıre sızın bu mutlulugunuzn sebebı ne demıs. fakirde bızım evde altın topu var demıs. Ben hanıma atıyom hanım bana atıyor demıs. Zengınde anlamamıs oda ne demıs. Bızım evde bebek var tum nesemız mutlulugumz o demıs. Ha yıne annemın bı doktoru var 8 yıllık evlı annem demıs hayırlısıyla sızınde bı evladınz olsaydı demıs doktorda valla teyze hanımla 7 yıldır korunuyorduk cocuk ıstemedık koruna koruna rahım kurudu sımdıde bebek olmıyor demıs.yanı bunlar belkı komık gelıyordur ama işler gucler ıcın bebek planlarınızı ertelemeyın. Bebek bereketıyle gelıyor. Bız bebek haberıjı aldıgımızda esım yurtdısıma gıtmeyıcok ıstıyordu polıs kendısı bebek haberınn aksamı subeden aradılar hayırkı olsun yurtfısı gorevın cıktı dedıler.cunku yırtdısından yuklu para gelıyor Cok sevındık. Sonra esım gıtmesıne 10 gun vardı araba aldık. Bırde sube esıme cok yogun calısıyordu bunalıyordu dıye kafadan 10 gun ızn verdı. Baksana nasıl mujdelerle geldı. Hepsı 1 hafta ıcınde olan seyler. Sızde gec olmadan, ilerde naparız dıye dusunmeden bu guzel annelık duygusunu yasayın. İnşallah ıslerınız yoluna gırer sende iyi bir yere yerlesırsın merak etme anne gelır bakat kv gelır bakar derken cocuk buyuyup gıdıyor zaten.

Siz aslinda is ve meslek konusunda gec kalmissiniz normal sartlarda insanlar 23 yasinda falan atanip yada meslegine yonelip sonrasinda evlilik yapiyor tabi genelleme yaptim. Bi durumda da cocuk yapmak cok mantikli degil ama soyle olur ilerde ardarda 2 çocuk yapabilirsiniz boylece sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…