- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Kaderde varsa olur, kaderde varsa korunurken de olur inanın .Su an koşullar dolayısıyla hazır değilim işte. Ama erteleye erteleye ya istediğim zaman da olmazsa
Korunurken çocuk olur mu hiç ilahi :)Kaderde varsa olur, kaderde varsa korunurken de olur inanın .
Siz çinizden geldiği gibi ilerleyin.
Benim annem 32 de evlenip 33 de birinci abimi, 36 da ikinci abimi almış kucağına.. 38 de de ben doğmuşum. 3 ümüzün de mürvetini gördü, iki torun sevdi çok şükür.
Ben 20 de evlendim
Başta istemedik, 28 dim karar verdiğimizde, çok istedek de bi sene sürdü oğlumuza kavuşmamjz.
İkinci yavrumuz bi senedir bekletiyor belki de hiç gelmeyecek...
Planla programla yürümüyor hayatlar...
ama sırf ya olmazsa korkusuyla şimdiden de istemediğiniz bir şeye girilmeniz doğru olmaz...
Elinde spiralle doğan çocuklar varKorunurken çocuk olur mu hiç ilahi :)
Yeterince gülüp eğlendiyseniz hemen Google’a prezervatifin yanlış kullanımı yazıp çıkan herhangi bir linke tıklayıp o %1 in akıbetini anlayabilirsiniz. Diğerleri için de aynı yönteme bakabilirsiniz. Hayatta her zaman risk vardır, istatistiği doğru yorumlamak gerekir. Kişiye düşen önlemini alıp “sağlam kazığa bağlamak”.Elinde spiralle doğan çocuklar vardoğum kontrol hapı yüzde 99 , prezervatif yüzde 97 koruyor, içlerindeki prospektüslerde yazar...
kalan yüzde kesimlerini kim oluşturuyor hiç düşündünüz mü
Valla ben sağlam kazığa bağlamışım ki 8 sene hiç hamile kalmadımYeterince gülüp eğlendiyseniz hemen Google’a prezervatifin yanlış kullanımı yazıp çıkan herhangi bir linke tıklayıp o %1 in akıbetini anlayabilirsiniz. Diğerleri için de aynı yönteme bakabilirsiniz. Hayatta her zaman risk vardır, istatistiği doğru yorumlamak gerekir. Kişiye düşen önlemini alıp “sağlam kazığa bağlamak”.
30 yaşından sonra anne olmak çok doğal ve normal bir şey, şöyle düşünün eski zamanda yaşayan insanlar erken evleniyormuş ama menepoza kadar doğuruyormuş. İki nesil öncenize bakın 40 yaşında 5. çocuğunu doğuran vardır. İşe girmeniz gerekiyor ise önce işe girin. Kafanız rahatken çalışın. Ve daha yeni cinsel hayatınız başlamış, biraz keyfini çıkarın.
Hiiiicc kimseyi değil kendinizi dinleyin herşeyden önce çocuğunuza daha iyi bir gelecek için bu şartlarda ne kadar olur o ayrı ama önce iş olsun sonra çocuk olur ayrıca bu çocuk işinin sadece yumurta miktarıyla ilgisi yok benim çoktu da ne oldu yine olmadı 25 yaşında tüp bebek yaptm farklı bambaşka faktörler olabilir bunun için eş faktörü kalite faktörü rahim sorunlari gibi gibi... O yüzden olmayacağı düşünmeyin olacak deyin hep ya olmazsa değil şu zaman yapacağım deyin Allah nasıp ederse olur inşaallah.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/30-yasindan-sonra-gebelik.1122460/ bu konuyu ben açmıştım daha fazla tecrübe sahibi var, bakabilirsiniz. Ben bu konudan sonra saldım
32 yaşında anne oldum hiçbi sorunumuz yok çok şükür.kuzım 10 yaşında arkadaş gibiyiz
Tüp Bebek tedavisi ile bı kızım varInşallah :) . Sizin oldu mu peki ?
Tüp Bebek tedavisi ile bı kızım var
34 yaşındayım, iki talihsiz gebelik kaybım var. Rabbim nasip ederse bundan sonra anne olacağım...Selam hanımlar. Öncelikle bilmenizi isterim görüşleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.
Allah beterinden saklasın oncelikle çok büyük bir dert değil ama devamlı geç kalmış hissiyatım var.
28 yaşındayım.Vajinismustum çok yakın bir zamanda atlattım bir iki hafta önce. Ayrıca çalışmıyorum bu yıl kpss ye hazırlanacağım tekrardan. Bu gibi sebeplerden dolayı şu an çocuk istemiyoruz. Daha doğrusu isteyemiyoruz. Çünkü çocuğumu baktırabileceğim kişi de yok anca iki maaş olucaz da bakıcı vs ayarlanıcak.
Anne olmak için hep ilk çocuğun 30dan önce yapılması gerektiğini düşünuyordum sağlık açısından hem bebek hem anne sağlığı. Ustelik cevremdekiler hemen hemen hepsi ben yaşlarda ve cocukları oldu. Sizce 2 yıl daha ertelesem gec kalmış olur muyum? Aranızda ilk cocugu 30dan sonraya bırakmış olanlar var mı.
34 yaşındayım, iki talihsiz gebelik kaybım var. Rabbim nasip ederse bundan sonra anne olacağım...
Bence sımdı denesenız anca tutar gıbıme gekıyor. Yasla ilgisi yokrta ben 24 yasındayım 1 yıldır evlıyım. bende evlılıgm ıll 2 ayı vajınusmustum.2.ayından sonra atlattm. Yıne zar zor yapıyordum tabı. 3 4 ayda alısmaya basladım sonra cocuk dusunduk.bu arada ekım 2018 de evlendıöm.Ben hemen tutar dıye ilk zamanlar korunuyordum mart 2019 da korunmayı bıraktık yanı marttan beridir bebek denıyoruz hergun denıyordum neredeyse en son agustosta tuttuSu an koşullar dolayısıyla hazır değilim işte. Ama erteleye erteleye ya istediğim zaman da olmazsa
Siz aslinda is ve meslek konusunda gec kalmissiniz normal sartlarda insanlar 23 yasinda falan atanip yada meslegine yonelip sonrasinda evlilik yapiyor tabi genelleme yaptim. Bi durumda da cocuk yapmak cok mantikli degil ama soyle olur ilerde ardarda 2 çocuk yapabilirsiniz boylece sorun olmaz.Eşim de aynen boyle söylüyor. Eğer kpss olmadan hamile kalırsam kariyerin başlamadan biter diyor. Sonu keşke olabilir evet. Arkadaş konusunda da haklısınız. Bir tek biz yapmayınca bir baskı oluştu. çocuk yapın baskısı. Hatta kimisi çocugunu kıskandım bile zannetti. Ne komik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?