Gebeliğe Hazırlık Geç yumurtladım bat geç mi olur?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pisik2521

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
558
En iyi cevaplar
1
192
18
35
Ben 4gün üst üstte koyu gördüm bugün silikleşti sanırım .sat 24eylül 30 günde bir olurum (+_2 )bugun adetimin 25.günü ve hafif silikleşti o zaman adetim geç mi olur ama şimdiye de kadar düzenimde hiç çok büyük bir fark olmadı. ilkez ovülasyon denedim bu aya mı denk geldi yada geç yumurtlayıp yine zamanında adet oluyorumdır kafam karıştı benzer durumu yaşayan varsa yazabilir mi

Çatlamıştır diye umuyorum

Eklentiler

• 29C2BF1C-EA53-47FC-8164-B041BB072EBB.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 62
  • D2B9711A-F6A7-4E0B-9923-6B48D2BF2E11.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 75
Bu ay aynısını yaşadım normalde şaşmaz 28 gündür ilk defa ovulasyon testi yaptım normalden 3-4gün sonra yumurtladım adetim de suan gecikti muhtemelen seninde batın gecikir

Oldu olcak diye strese giriyoruz takip yaparken bu da yumurtlamayı geciktiriyor 28günde adet gören birinin 14. Gün yumurtlaması gerekir ben 17. Gün koyulaşma 18inde silikleşme gördüm

Bu ay aynısını yaşadım normalde şaşmaz 28 gündür ilk defa ovulasyon testi yaptım normalden 3-4gün sonra yumurtladım adetim de suan gecikti muhtemelen seninde batın gecikir

Yumurtladıgın günü baz al kaç gün gecikme olduysa batına ekle bakalım nasıl olcak

Oldu olcak diye strese giriyoruz takip yaparken bu da yumurtlamayı geciktiriyor 28günde adet gören birinin 14. Gün yumurtlaması gerekir ben 17. Gün koyulaşma 18inde silikleşme gördüm
Yumurtladıgın günü baz al kaç gün gecikme olduysa batına ekle bakalım nasıl olcak
Senin son adet tarihin 19eylül test yaptın mı hiç ya da erken mi olur

O zaman çok fazla gecikme olur ancak hiç bubkadar gecikme olmamıştı bu sadece tesadüf mü yani
hic degismezki 16。 gun oluyo 。benim gebelikten bi onceki ayda dediginiz gibi gec yumurtladim adetim 45 gunu bulmustu halbuki benimde oyle rekor gecikmelerim olmazdi。bu ay bi takip edin bakalim ne olcak

Evet canım pikten 2 hafta sonu regli olursun, benimde öyle oldu şaşırmıştım hatta, sağdan yumurtladığımda 32 soldan yumurtladığımda 39 oluyor böyle bir düzen bende şaşkınım bunu da ovulasyon testleriyle öğrendim tam anlamıyla tutuyor

hic degismezki 16。 gun oluyo 。benim gebelikten bi onceki ayda dediginiz gibi gec yumurtladim adetim 45 gunu bulmustu halbuki benimde oyle rekor gecikmelerim olmazdi。bu ay bi takip edin bakalim ne olcak
İnşllah hiç adet olmayız gebelik müjdesi alırız olmazsada yumurtlamayı takıp etmiş olıruz artık

Valla kadın olmak çok zormuş kendimizi tanımak da cabası ben bekarken hiç anlamazdım işte ayda 1 mens olyuordum tamamdır diyordum meğerse ne çetrefilli bir yapımız varmış

Valla kadın olmak çok zormuş kendimizi tanımak da cabası ben bekarken hiç anlamazdım işte ayda 1 mens olyuordum tamamdır diyordum meğerse ne çetrefilli bir yapımız varmış
Kesinlikle öyle bir de çocuk için çalışmalara başlamaya başladığımızda neler neler öğrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…