Bu ay aynısını yaşadım normalde şaşmaz 28 gündür ilk defa ovulasyon testi yaptım normalden 3-4gün sonra yumurtladım adetim de suan gecikti muhtemelen seninde batın gecikir
Bu ay aynısını yaşadım normalde şaşmaz 28 gündür ilk defa ovulasyon testi yaptım normalden 3-4gün sonra yumurtladım adetim de suan gecikti muhtemelen seninde batın gecikir
[/
Valla şaştım kaldım bu işe hem çok geç yumurtladımm hemde yumurtlamam uzun sürdü inşallah gebelik oluşur hakkımızda hayırlısı
Oldu olcak diye strese giriyoruz takip yaparken bu da yumurtlamayı geciktiriyor 28günde adet gören birinin 14. Gün yumurtlaması gerekir ben 17. Gün koyulaşma 18inde silikleşme gördüm
Senin son adet tarihin 19eylül test yaptın mı hiç ya da erken mi olurYumurtladıgın günü baz al kaç gün gecikme olduysa batına ekle bakalım nasıl olcak
O zaman çok fazla gecikme olur ancak hiç bubkadar gecikme olmamıştı bu sadece tesadüf mü yanipik in 16。 gunu olursun
hic degismezki 16。 gun oluyo 。benim gebelikten bi onceki ayda dediginiz gibi gec yumurtladim adetim 45 gunu bulmustu halbuki benimde oyle rekor gecikmelerim olmazdi。bu ay bi takip edin bakalim ne olcakO zaman çok fazla gecikme olur ancak hiç bubkadar gecikme olmamıştı bu sadece tesadüf mü yani
İnşllah hiç adet olmayız gebelik müjdesi alırız olmazsada yumurtlamayı takıp etmiş olıruz artıkhic degismezki 16。 gun oluyo 。benim gebelikten bi onceki ayda dediginiz gibi gec yumurtladim adetim 45 gunu bulmustu halbuki benimde oyle rekor gecikmelerim olmazdi。bu ay bi takip edin bakalim ne olcak
Valla kadın olmak çok zormuş kendimizi tanımak da cabası ben bekarken hiç anlamazdım işte ayda 1 mens olyuordum tamamdır diyordum meğerse ne çetrefilli bir yapımız varmışEvet canım pikten 2 hafta sonu regli olursun, benimde öyle oldu şaşırmıştım hatta, sağdan yumurtladığımda 32 soldan yumurtladığımda 39 oluyor böyle bir düzen bende şaşkınım bunu da ovulasyon testleriyle öğrendim tam anlamıyla tutuyor
Yaptım negatifti bi kaçgün oluyorSenin son adet tarihin 19eylül test yaptın mı hiç ya da erken mi olur
Kesinlikle öyle bir de çocuk için çalışmalara başlamaya başladığımızda neler neler öğrendikValla kadın olmak çok zormuş kendimizi tanımak da cabası ben bekarken hiç anlamazdım işte ayda 1 mens olyuordum tamamdır diyordum meğerse ne çetrefilli bir yapımız varmış
Yaptım negatifti bi kaçgün oluyor
[/QUOTE
Daha erken zaten geç yumurtlamışsın umarım hayırlı haberleri veririsin
Öyle valla senin varmıy dı çocuk canımKesinlikle öyle bir de çocuk için çalışmalara başlamaya başladığımızda neler neler öğrendik
Yok canım ilk olacak inşallahÖyle valla senin varmıy dı çocuk canım
Öyle valla senin varmıy dı çocuk canım
İnşallah canım senindr hayırlı haberini bkliyorumYok canım ilk olacak inşallah
Çatlamıyo mu acaba bu da bugünün ovü testiÇatlamıştır diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?