Benim de genelde 15 16. Gün pik yapardı gebelikten bir ay önce 15 gün gecikti reglim. Yani tam adet günü yumurtlamışımhic degismezki 16。 gun oluyo 。benim gebelikten bi onceki ayda dediginiz gibi gec yumurtladim adetim 45 gunu bulmustu halbuki benimde oyle rekor gecikmelerim olmazdi。bu ay bi takip edin bakalim ne olcak
Dah neler görcwzzz cokkk hayırlı olsun darısı bana isteyen herkeseBenim de genelde 15 16. Gün pik yapardı gebelikten bir ay önce 15 gün gecikti reglim. Yani tam adet günü yumurtlamışım
TeşekkürlerDah neler görcwzzz cokkk hayırlı olsun darısı bana isteyen herkese
rahim gebelige hazirlaniyo diyolar。ne kadar dogru bilmem ama iki kez hamile kaldim ikisimdede oyleoldu bi onceki ay cok gec yumurtlamistim sizinkide oyleyse demekki dogru buBenim de genelde 15 16. Gün pik yapardı gebelikten bir ay önce 15 gün gecikti reglim. Yani tam adet günü yumurtlamışım
Evet onu ben de duymuştum. Hatta foruma bakmıştım o sıralar birçok kişide aynısı olmuş. Ki benim reglim hiçbir zaman 32 33 günü geçmemişti bu zamana kadar. Tesadüf olamaz diye düşünüyorumrahim gebelige hazirlaniyo diyolar。ne kadar dogru bilmem ama iki kez hamile kaldim ikisimdede oyleoldu bi onceki ay cok gec yumurtlamistim sizinkide oyleyse demekki dogru bu
Umarım öyledircok çok teşekkür ederimTeşekkürlerDarısı sizin başınıza olsun inşallah Bu arada gebelik durumunda da lh seviyesi arttığından dolayı ovulasyon testi koyu çıkabiliyormuş
bi tespitte daha blundukEvet onu ben de duymuştum. Hatta foruma bakmıştım o sıralar birçok kişide aynısı olmuş. Ki benim reglim hiçbir zaman 32 33 günü geçmemişti bu zamana kadar. Tesadüf olamaz diye düşünüyorum
Bu tespite göre ben bir ay sonra gebe kalırsam doğru tespittr umarım bu ay kalırım tespit çürürbi tespitte daha blunduk
ama bize haber et valla merak ederimBu tespite göre ben bir ay sonra gebe kalırsam doğru tespittr umarım bu ay kalırım tespit çürür
Tamamdır canım hayırlı haberleri veririmama bize haber et valla merak ederim
Canım ne yaptın son durumun nedir inşllah hamilesşndirYaptım negatifti bi kaçgün oluyor
Malesef değilim hasta oldum yeni bitti bu ay tekrar deneme yapıcam gün aşırı ilişki ovulasyon testi almıcaktım ama adet günümü kestirmk için aldım gecen ay gec yumurtalama oldu adette gecikti ne zaman nolcagını bileyim diye sende durumlar nasılCanım ne yaptın son durumun nedir inşllah hamilesşndir
İnşllah son olur canım hamile kalırsınMalesef değilim hasta oldum yeni bitti bu ay tekrar deneme yapıcam gün aşırı ilişki ovulasyon testi almıcaktım ama adet günümü kestirmk için aldım gecen ay gec yumurtalama oldu adette gecikti ne zaman nolcagını bileyim diye sende durumlar nasıl
Ovulasyon takipi yapmısmıydın canımİnşllah son olur canım hamile kalırsınben hala aynı belirti yok regli de bugün olmam gerekiyordu iki gün önce negatif çıktı testim
Evet yaptım ilkez yapıyordum ovü testleri pek anlamadım maalesef ara ara koyu ara ara silik gene koyu son Güney kadar da yaptımOvulasyon takipi yapmısmıydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?