Gece gece kâbus gibi!

poyrazinmelegi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
2.821
4.195
448
Merhaba..

Gece gece başıma gelenler hiç hoş değil. Gece elimin üzerinde bir ağrı hissettim ama uyku halinde olduğum için rüya görüyorum sandım. Rüyamda elimin üzeri ağrıyordu. Sonra ciddi ciddi çok ağrımaya başlayınca uykudan uyandım. Nerden geldi nasıl geldi bilmiyorum. Adını söylemek istemiyorum hamamböceği siyah iğrenç bir şey! Off.. Bir de orayı resmen tahriş etmiş ısırmaktan. Zehirler mi? Bir bilginiz yorumunuz var mı acaba sağlık açısından?

Son düzenleme:
üff böceklerin alayından tırsıyorum
sen bencr bir acile git nolur nolmaz gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nefet ediyorum onlardan annemlerde düz girişte oturuyorlar gece kalk heryerdeler.iğreniyorum onlardan.kac defa ilaçladık ben unuttum valla artık.daha gecen gün ben ilaçladım aktar siz bile maskeyle girin ilaçlamanın sonunda eve dedi yine meydanlardalar.Bencede hemen acile git mikrop tasıyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu gidişle böcek zehirlenmesinden değil mide bulantısından öleceğim. Ne iğrenç bir şeydir bu ya.. Sabah gidebilirim ancak sabahı bekliyorum. Bize nasıl çıkıyorlar onu hiç anlamıyorum girişte ya da bahçeli ev falan olsa hadi bir ihtimal diyeceğim. Çok can sıkıcı.

Kaynanamd bir üst katta oturuyor burdada var malesef.en üst kattada varmiş.eski evlerde olurmuş

Mahallemizde bi binayı yıktılar yenisini yapmak için , bizim bütün apartmanı fareler bastı en alt katta oturan komşum rahat 15 tane öldürdüm dedi sanırım mübalağa yaptı.
İstediğiniz kadar evi ilaçlatın apartman topluca ilaçlatmadıktan sonra sanmıyorum bu sorun bitsin.Şu tabletlerden kullanmadınız mı ?
Gerçi ben karaböcek için konuşuyorum hamam böcekleri daha illet oluyor sanırım .

Son düzenleme:
Marka vermek yasak mı bilmiyorum ama Bizim tek çözümümüz Detan oldu bu konularda.

Bu arada bir böceğin ağrıyla uyandırması beni çok ürküttü

Son düzenleme:
Kaynanamd bir üst katta oturuyor burdada var malesef.en üst kattada varmiş.eski evlerde olurmuş

Bina daha 4 yıllık. Yani bu sebepten olsa en azından sebebini bilir ona göre önlem alırdık. Neden olduklarını bir bulsam köklerini kurutacağım! Korkudan uyuyamıyorum. Ne kötü bir gece böyle?

Bir de gece çıkıyorlar ortaya demek ki. Bence de bütün apartman ilaçlanmalı derhal ya. Sıkıntı, stresten uykum kaçtı uyuyamıyorum da. Endişeyle bekliyorum. Biri çıkıp "bir şey olmaz ölmezsin" dese rahatlarım sanırım. O psikolojiye girdim yani. :)

Canim hamam bocegi olduguna emin misin? Hamam boceginin isirdigini ilk kez duyuyorum ben. allah korusun zehirli bi sey olmasin rüyada bile hissetmissin cunku. Netten bi arastir bocek zehirlenmelerinde ne yapilmali diye.Ay valla havalar isindi ne kadar hayvan varsa cikti piyasaya. Bizim bahcede de bocegin ber türlüsü, kedisi, kertenkelesi, salyangozu ne ararsan var ve bunlarin üstüne dun gece bahcede ne buldum dersiniz? KİRPİ ! :) balkondan gordum fare sanip kostum asagi bir baktim koca popolu tatliş bi kirpi:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef o iğrenç hayvandı. Iyice baktım çünkü onu gördüm. Baktım ısırmaz yazıyor zaten ısırmamış kemirmiş resmen manyak ya. Tahriş etmiş orayı. Demek koca popolu ha bu halde güldürdün beni.

Yok canım ya ne yaptın yazın karadenize gidiyoruz her yer yeşillik biliyorsun adım attığın da böcek çıkıyor ilk bir kaç gün diken üstün de gibiydim sonra bi baktım yanım da akrep yürüyor ben sohbetime devam ediyorum , onlar bizden daha çok korkuyor lafı doğru .

Son düzenleme:
Valla çok sağ ol az da olsa rahatladım ya. Kemirmiş resmen biraz tahriş etmiş orayı. Nasıl becerdiyse.. Insan psikolojisi işte. En ufak bir şey için akla en kötüsünü getirmek. Bu cümle beni anlatıyor biraz. :)) Bir de araştırdım ısırmaz yazıyor. Ondan bir buraya da danışayım dedim.

Ta kendisi :))Ay valla Allah uyandirmis resmen. İnan bak fareden, yilandan, neredeyse hiçbir hayvandan korkmam, bu kirpiyi balkonda gordum kedi kadar fare var bahcede diye kovalamaya indim koca apartmanda ben cesur yürek :) kirpi cikti. Ama o bocegi gorseydim sabaha kadar uyuyamazdim. Haserelerden nefret ediyorum karincadan bile korkuyorum dusun. Yani bundan baska görmediysen evi ilaclatmaya gerek yok. Camlar acik gelmistir bi yerden

Eklentiler

• $IMG_20140704_021254.webp
    42 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya paragraf yapamıyorum kizlar bi bende mi sorun? Yaziyi paragraflar halinde yolluyorum butun cikiyo deminden beri

Ay ben bunun güzelliğini yerim, Allah'ım ne güzel canlılar yaratıyor, bu cimcime kirpi yemek bulmak için girmiştir bahçeye, kirpiler pişmiş tavuğu çok severler, belki biri bahçeye sevdiği yemeklerden koymuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…