- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi zaten sonra. Resmen canlı canlı kabustu. :)Tüylerim diken diken oldu :18:zehirliyeceğini sanmıyorum ama yarattığı korku bambaşkadır eminim , uzaktan görsem dahi kötü oluyorum ben
Iyi ki üzerine falan basmamışsın karanlıkta. Bir de benim deyim yerindeyse elimi kemirmiş iğrenç ya! Kesin çözümünü bir bulsam.Tatlım bende yaşadım dün gece hamamböceği kabusunu.uykudan uyandım lavaboya gitmek için yarı uykulu gözümün biri kapalı.adım attım tuvalete adim attığım yerde bir karalti hissettim sonra i karalti bi sağabi sola koşmaya başlayınca gözümün ikiside açıldı sonra bastım çığlığı kendimden geçtim resmen eşim koştu geldi şaşkın.sonrasını o halletti ben sabaha kadar kabus içinde ama.daha ince eşimin bekar evinde çok gördüm ama orası zemin kattı.bu evimiz 4 .kat ve gördüğüm kanatsızdi.ne yapmalı şimdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi ki üzerine falan basmamışsın karanlıkta. Bir de benim deyim yerindeyse elimi kemirmiş iğrenç ya! Kesin çözümünü bir bulsam.
Hayır. Sorumsuzluk yaptım ama krem sürüyorum dünden beri. Bu hafta içi kontrolüm varken bunu da belirtirim diye düşündüm.Doktora gittiniz mi?
Bu gidişle böcek zehirlenmesinden değil mide bulantısından öleceğim. Ne iğrenç bir şeydir bu ya.. Sabah gidebilirim ancak sabahı bekliyorum. Bize nasıl çıkıyorlar onu hiç anlamıyorum girişte ya da bahçeli ev falan olsa hadi bir ihtimal diyeceğim. Çok can sıkıcı.
Tahmin edebiliyorum canımSabaha kadar gözüme uyku girmedi zaten sonra. Resmen canlı canlı kabustu. :)
Iyi ki üzerine falan basmamışsın karanlıkta. Bir de benim deyim yerindeyse elimi kemirmiş iğrenç ya! Kesin çözümünü bir bulsam.
Gülümsetti beni bu mesajın Allah iyiliğini versin. :) Insan bir kez görünce bir daha görecek korkusuyla yaşıyor. Rahat uyku bile uyuyamıyor. O nasıl bir cihazmış öyle?En buyuk fobim (hamam bocekleri) oyle urkuyor oyle tirsiyorum ki gordugum an birak evde durmayi ulkeyi terkedesim geliyo.gecen sene bi siteden fare bocek kovucu almistik normalde evde yok disardan ucarak gelirlerdi 5 senedir bu evde oturuyoruz o cihaz butun bocekleri eve cekti resmenguya bilmem.kac metre frekans yoluyla uzaklastiriyomus hikaye! bir tarim ilaci varmis onu kullaninca 2 sene giremiyolarmis eve diye duydum onu arastiricam.yaz geldimi en buyuk kavusum hamam bocekleri esin gece vardiyasina gittimi o sicakta butun camlari kapatip ole oturmak zorunda kaliyorum bide algilarim cok acik gormeden onun orda oldugunu hissediyorum esim cok sasiriyo bu olaya:)
Çok şükür bir şey olmamış. Ne iğrençler ya of bir de gece çıkıyorlar meydana.beni de uzun zaman önce sırtımdan ısırmıştı gece uyurken neye ugradıgımı şaşırmıştım ama bişey olmadı dr a da gitmemiştim şikayetim olmadıgı icin
Kesinlikle mikrop dolular. Görüntüleri bile iğrenç. Nereden geliyorlar bilmiyorum ama bir an önce geri geldikleri yere dönsünler. :) Biz de ilaçlatmıştık çare olmamış demek ki. Hafta içi gidip kan tahlili falan vereceğim.Tüylerim diken diken oldu ya.çok korkarım böceklerden.bide senin elinde gezmiş.üf çok kötü ya.zehirlemeym ama mikrop bulaştırabilir.bizde evi ilaçlmıştk.adam bize en çok süpürgeliklerin içinde saklanıyorlar dedi ve 1 tane gördüyseniz emin olun 10 tane daha var dedi.çok hızlı ürüyolar.doktora git hemen
Bakalım tekrar çözüm bulmaya çalışıyoruz.benim böcek fonim var, nerden okudum konuyu😁düşüncesi bile alt üst etti beni.Raid koyun heryere işe yarıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok şükür neyse ki basmamışsın. Kötü bir an olurdu canım.Canım basıyordum az kalsın saliseler içinde algım açıldı allahtan değilse tam ökçemle eziyordum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok şükür neyse ki basmamışsın. Kötü bir an olurdu canım.
Çok fazla düşünmemeye bak çünkü zamanla takıntı haline gelebilir. Ben de çok huylanıyorum. O böceği göreyim sonra bacağıma kendi kıyafetim bile değse basıyorum çığlığı o an ki panikle. O sıçramalarını gözümün önüne getirdim de çok trajikomik olmuş ya.Ben ev arkadaşlarımla kalırken evimizde envai çeşit böcek vardı
giriş kattı..
o kadar tiksinirdimki şu kalıcı böcek spreyleri varya onları
yatağımın metal ayaklarına kenarlarına sıkardım
böylece yatağıma tırmanamayacaklarını düşünürdüm.
bir tek tavandan yatağıma düşecekler diye korkardım
bir gün terliksiz ve çorapsız bir halde böceğin üstüne basmışım....
o çıtırtttttt sesiyle yaşadığım tiksintiyi anlatamam...
uzun sıçrama diye bir spor dalı olsaydı kesin rekor kırardım...
üstüste sıçrayıp durdum...
hatırlamak bile içimi tuhaf etti...
çok geçmiş olsun...
Çok fazla düşünmemeye bak çünkü zamanla takıntı haline gelebilir. Ben de çok huylanıyorum. O böceği göreyim sonra bacağıma kendi kıyafetim bile değse basıyorum çığlığı o an ki panikle. O sıçramalarını gözümün önüne getirdim de çok trajikomik olmuş ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?