Gece gece kâbus gibi!

Sorma ya o kadar tatliydi ki dikenleri olmasa minciricaktim :) bi de beni gorunce bi korktu bi pıstı ki anlatamam. Komsular her gece duyuyolarmis bahcede tikirtiyi. Kedilere mama koyuyorum ben onlari gelip fareler yiyo dediler, -balkondan gorup fare sanmislar- Ben de bunu balkonda gördüm kostum bahçeye fare diye. Meger bu minnakmis kedi mamalarini goturen:) bu gece us ustunde yakaladim. Tikir tikir geldi mamalari yedi geri gitti :) azman kediler bi sey yapicak diye korkuyorum bi de iki taneler kari koca herhalde:) sehir merkezinde de oturuyoruz ama annemin sayesinde ev ev degil afrika ormanlarini andirdigindan yeşili gören hayvan daliyo :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ahaha tipe bak ben de bahçede bulmuştum ama pıtı pıtı kaçmıştı çok şeker

Yalnız şu gece gece fare kovalama cesaretini tebrik etmeden geçemeyeceğim.
Kirpiye bir şey mi dedin boynunu bükmüş küstürdün mü bıdığı? :))

Ayyyyyyyyyyyyy inanamıyorummmmmm ben cok korkuyorum o hayvandan oyle boyle degil. Cok kotu oldum simdiiiiii. Insan Kafayı yer ya orda onu görünceeeee. Offfff. 5. Kata gelemez diye düşünme cunku onlar ucabiliyor. Bi doktora görün cunku cok hastalık taşıyor onlad

Ben çok çektim bu hamamböceklerinden. Evi ilaçlatmak çözüm olmuyor bazı zamanlar maalesef. Bizim burdakiler bide kanatlıydı. Bende evi ilaçlatmıştım ama dışarıdan uçarak geliyorlardı. İğrenç böcekler kabusum olmuştu o yaz. Evi ilaçlattıktan sonra akşam işten geldim her taraf cesetleriyle kaynıyordu. Havada çok sıcak. Aradan zaman geçti bende sıcaktan salonda yerde yatıyordum. Bir ara boynum kaşındı uyandım uyku sersemi o sırada kedilerimden biri yanıma zıpladı ağzına bir şey alıp kaçtı. O ne diye bir baktım hamamböceği. Allahım kedi yakalamasa ağzıma bile girerdi o pis böcek. Benim bildiğim hamamböcekleri zehirlemezde ısırığına annemler gece yanığı yapar derler.

Çok kötü ya. Nefret ediyorum böceklerden. Tamam eko sistem için gerekliler de bizim evde işi ne? Gitsin doğada yapsın görevini.

Bir de gelmiş seni ısırmış. Küçükken köyde kara böcek tarafından ısırılmıştım.

Geçen gece de bir tanesiyle burun buruna geldim. Sabah ezanında uyandım sahuru kaçırmışız kalktım eşime su getirmeye mutfağa gittim. Dönüşte yatak odasının kapısının önünde gördüm. Mutfağa giderken görmemişim. Beni görünce ayakkabılığın altına kaçtı.
Oradan çıkaramam diye yattım. Ama uyuyamadım tabi huylandım.
Kalktım karanlıkta dikkatli şekilde ilacı aldım. Işığı kapatınca hemen meydana çıkmış. İlacı boşalttım resmen üstüne. 😠
Ama sonra da uyuyamadım ya daha varsa ya yumurtladıysa diye off ya.
Ben de mi ilaçlatsam acaba var mıdır devamı?

Evinize kedi alin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O da bir çözüm tabi. Kedileri falan çok severim de kuş balık dışında kedi köpek gibi aşırı tüylü hayvan besleyemem ben.
Jakomun tüyü kepeği yetiyor da artıyor bana.

En iyisi raid in tablet yemlerinden alıp koymak. İlaçlatmak çare değilmiş öyle diyorlar.

O ilaclar size de cok zararli. Kediyi surekli beslemek icin almayin. Eskiden insanlarin yaptigi gibi yapin.

Ama istemem derseniz oneri olarak kabul edin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy en nefret ettiğim yaratık o böcektir.. öyle huylandım ki şimdi resmen gözüm yerlerde en çok nerelerden çıkar bu hayvan.. önlem alalım bari bu arada eczaneye gidip bi sorun ilacı falan varsa sürün elinize..

Benim evimde de çok böcek var...alıştım artık..Allah'a şkür hiç ısırmadılar ama... Kıstırgeç var ama birsürü yumurtadımı ne yaptıra heryerden çıkıyor... Küçük kara bi böcekte var hamam böceği mi o...bende yuva gördüğüm yere detan sıkıyorum o iyi geliyor..

Evde alaturka tuvalet var mi? Annemin evind oradan cikiyorlardi.

Bende varda oradan çıkmıyor :)benim ev Bahçeli bence cam kapı acarım hep serin olsun diye orandan giriyor...ama bukıstırgeç çooooook var kesin o yumurtladı:)

Uçuyolar canım.

"Un hombre sin venas.."

Bizim evde 6.kat ve hava inanılmaz sıcak olduğu için sürekli hamamböcekleriyle karşılaşıyorduk. Adını söylerken bile ürperiyorum :)) Çözümü tüm kapı pencerelere sineklik taktırmakta bulduk şuan inanılmaz rahatız. Tavsiye ederim :)

Halbuki ilaçlattık. 5.kata nasıl çıkar aklım almıyor doğrusu.

12. kata bile çıkarlar canım bildiğim kadarıyla ayklarında tutunmalarını sağlayan özel bi yapı var pireden biliyorum insan boyunca sıçrayıp vücut içine gömülebiliyormuş zehirlediğini sanmıyorum ama yinede baktımakta fayda var geçmiş olsun

Bende varda oradan çıkmıyor :)benim ev Bahçeli bence cam kapı acarım hep serin olsun diye orandan giriyor...ama bukıstırgeç çooooook var kesin o yumurtladı:)

Annemin evinde gozumuzle gorduk. Tuvalet kapagina alttan tutunup agirliklariya asagi cekip oradan cikiyorlardi. Biz de ne alaka dedik ama oradan ciktilar. Annemler normalde alaturka olan tuvaleti kullanmadiklari icin bir kac sene once orayi tamamen kapattilar. Hamambocegi kaynayan evde bir daha hic hamambocegi gormedik.

Bendemi böceklertırnak kadar... Onun ağırlığı yetmez herhalde onu kaldırmaya ya... Bide biz hep orayı kullanırız ...

Aklıma geldikçe midem kalkıyor. :120:
Bula bula beni bulmuş! Rüyada da elimi bir yere çarpıyordum rüyamda çok acıyordu. En sonunda çok acıyınca ayıktım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…