- 20 Mart 2008
- 5.917
- 8.446
- 723
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Sorma ya o kadar tatliydi ki dikenleri olmasa minciricaktim :) bi de beni gorunce bi korktu bi pıstı ki anlatamam. Komsular her gece duyuyolarmis bahcede tikirtiyi. Kedilere mama koyuyorum ben onlari gelip fareler yiyo dediler, -balkondan gorup fare sanmislar- Ben de bunu balkonda gördüm kostum bahçeye fare diye. Meger bu minnakmis kedi mamalarini goturen:) bu gece us ustunde yakaladim. Tikir tikir geldi mamalari yedi geri gitti :) azman kediler bi sey yapicak diye korkuyorum bi de iki taneler kari koca herhalde:) sehir merkezinde de oturuyoruz ama annemin sayesinde ev ev degil afrika ormanlarini andirdigindan yeşili gören hayvan daliyo :)Ay ben bunun güzelliğini yerim, Allah'ım ne güzel canlılar yaratıyor, bu cimcime kirpi yemek bulmak için girmiştir bahçeye, kirpiler pişmiş tavuğu çok severler, belki biri bahçeye sevdiği yemeklerden koymuştur.
Ta kendisi :))Ay valla Allah uyandirmis resmen. İnan bak fareden, yilandan, neredeyse hiçbir hayvandan korkmam, bu kirpiyi balkonda gordum kedi kadar fare var bahcede diye kovalamaya indim koca apartmanda ben cesur yürek :) kirpi cikti. Ama o bocegi gorseydim sabaha kadar uyuyamazdim. Haserelerden nefret ediyorum karincadan bile korkuyorum dusun. Yani bundan baska görmediysen evi ilaclatmaya gerek yok. Camlar acik gelmistir bi yerden
Yalnız şu gece gece fare kovalama cesaretini tebrik etmeden geçemeyeceğim.Ta kendisi :))Ay valla Allah uyandirmis resmen. İnan bak fareden, yilandan, neredeyse hiçbir hayvandan korkmam, bu kirpiyi balkonda gordum kedi kadar fare var bahcede diye kovalamaya indim koca apartmanda ben cesur yürek :) kirpi cikti. Ama o bocegi gorseydim sabaha kadar uyuyamazdim. Haserelerden nefret ediyorum karincadan bile korkuyorum dusun. Yani bundan baska görmediysen evi ilaclatmaya gerek yok. Camlar acik gelmistir bi yerden
Merhaba..
Gece gece başıma gelenler hiç hoş değil. Gece elimin üzerinde bir ağrı hissettim ama uyku halinde olduğum için rüya görüyorum sandım. Rüyamda elimin üzeri ağrıyordu. Sonra ciddi ciddi çok ağrımaya başlayınca uykudan uyandım. Nerden geldi nasıl geldi bilmiyorum. Adını söylemek istemiyorum hamamböceği siyah iğrenç bir şey! Off.. Bir de orayı resmen tahriş etmiş ısırmaktan. Zehirler mi? Bir bilginiz yorumunuz var mı acaba sağlık açısından?
Bir de gece çıkıyorlar ortaya demek ki. Bence de bütün apartman ilaçlanmalı derhal ya. Sıkıntı, stresten uykum kaçtı uyuyamıyorum da. Endişeyle bekliyorum. Biri çıkıp "bir şey olmaz ölmezsin" dese rahatlarım sanırım. O psikolojiye girdim yani. :)
Evinize kedi alin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O da bir çözüm tabi. Kedileri falan çok severim de kuş balık dışında kedi köpek gibi aşırı tüylü hayvan besleyemem ben.
Jakomun tüyü kepeği yetiyor da artıyor bana.
En iyisi raid in tablet yemlerinden alıp koymak. İlaçlatmak çare değilmiş öyle diyorlar.
Evde alaturka tuvalet var mi? Annemin evind oradan cikiyorlardi.
Bu gidişle böcek zehirlenmesinden değil mide bulantısından öleceğim. Ne iğrenç bir şeydir bu ya.. Sabah gidebilirim ancak sabahı bekliyorum. Bize nasıl çıkıyorlar onu hiç anlamıyorum girişte ya da bahçeli ev falan olsa hadi bir ihtimal diyeceğim. Çok can sıkıcı.
Halbuki ilaçlattık. 5.kata nasıl çıkar aklım almıyor doğrusu.
Bende varda oradan çıkmıyor :)benim ev Bahçeli bence cam kapı acarım hep serin olsun diye orandan giriyor...ama bukıstırgeç çooooook var kesin o yumurtladı:)
Annemin evinde gozumuzle gorduk. Tuvalet kapagina alttan tutunup agirliklariya asagi cekip oradan cikiyorlardi. Biz de ne alaka dedik ama oradan ciktilar. Annemler normalde alaturka olan tuvaleti kullanmadiklari icin bir kac sene once orayi tamamen kapattilar. Hamambocegi kaynayan evde bir daha hic hamambocegi gormedik.
Aklıma geldikçe midem kalkıyor. :120:Ayyyyyyyyyyyyy inanamıyorummmmmm ben cok korkuyorum o hayvandan oyle boyle degil. Cok kotu oldum simdiiiiii. Insan Kafayı yer ya orda onu görünceeeee. Offfff. 5. Kata gelemez diye düşünme cunku onlar ucabiliyor. Bi doktora görün cunku cok hastalık taşıyor onlad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?