Gece gece sinir oldum :(

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar direk konuya giriyorum.
Bu akşam daha yeni bi olay oldu.
Sevgilim askerden geldi falan , hemen para biriktirme telaşına düştü normal olarak. İnanın günlerdir görüşemiyoruz doğru düzgün . Abisinin yanında çalışıyor, abisi esnaf . Dün olsun,bugün olsun geç vakte kadar kalıyor. Dün gece 12 ydi eve ayak bastığı. Tabi yorgunluktan şak diye uyuya kalıyor. Derken bugün de böyle . Beni aramış 3 kez. gormedim 3 dakika sonra ben aradım o sırada uyumuş yorgunluktan. 2 kez aradım. Bekledim sonra bir kez daha aradım kız kardeşi açtı uyuyor falan dedi. Dedim bi sesini duysam içim rahat eder falan sonra arkadan abisi bağırıp çağırdı uyandırma, elleme , kapatsın , yarın erken kalkacak uyandırma falan diye bağırdı. Ama öyle sakin bi şekilde falan değil, uyandırmaya teşebbüs ediyor kız ,daha bi israr ediyor . Duyduklarımdan anladıklarım bu kadar sürekli kapatana kadar birşeyler dedi. İyiki hepsini anlamadım. Bisey demedim tamam görüşürüz dedim kapattım ama kafam dank etti. Baya sinirlendim odada bi oraya bi oraya gittim. Sonra oturdum sinirden ağladım . Biz birbirimizden haber almayali 14 saat olmuş. Sabahtan bu yana abisinin işinde çalışıyor. O kadar zoruma gitti ki benim sevdiğim yorgunluktan uyuya kalırken abisinin arkada oyun oynayarak sesinin gayet iyi olup gür çıkması . Tamam bu para biriktirmek istiyor ama eşek gibi çalışıp da dükkan abisininken bunun bu kadar yorulması . çok aşırı zoruma gitti. Ben hiç bir zaman sevdiğimin kotulugunu istemedim. Bide sabah erken kalkacak diyor. Yarında aynı şey olacak anlayacağınız . Hadi hepsini geçtim bizim ne zaman konusacagimiza sen ne karışırsın ki ya. Ne kadar ayıp ya bana zorla telefonu kapattırdı falan. Kendi sevgilisi ile konuşarak yatmıştır . Çok zoruma gitti. Şimdi sesini duymadan yatacağım... :KK43:

Birbirimizin sesini duymadan yatınca huzursuz oluyoruz. Oda benim sesimi duymak isterdi. Mesele benim ısrarın değil, konuşmayın ca da sabaha sinirli kalkıyor. İyi geliyor sesi duyup yatmak.
Yine de sevgilime söylemeyeceğim abisiyle arası bozulmasın, üzülmesin diye.

Son düzenleme:
Evet bu kadar müdahale etmesi sıkıntı ama öyle bir anlatmışsınız ki sanki adam taş taşıyor akşama kadar. Abisi de "taşı ulan taşı" deyip hunharca kahkaha atıyor falan :KK53:

Sevgiliniz diye fazla hassas davranmışsınız bence.

Evet bu kadar müdahale etmesi sıkıntı ama öyle bir anlatmışsınız ki sanki adam taş taşıyor akşama kadar. Abisi de "taşı ulan taşı" deyip hunharca kahkaha atıyor falan :KK53:

Aklıma kırk haramilerdeki kahkaha atan adamı getirdin ya, ilahi :KK70:
Sevdiceği diye kıyamıyor herhalde :KK6:

Ben niye çok güldüm bu yoruma ya aklıma Erol Taş bile geldi:KK70::KK70:Konu sahibi anısına yaptığı hoş değil tabiki ama sizde uyuyan Adami uyandirmayin ayrıca sevgiliniz de yatmadan msj at saydı keşke ben yattım falan diye sizde aramak zorunda kalmazdiniz:süslü:

Sevgilim askerden geldi falan , hemen para biriktirme telaşına düştü normal olarak. İnanın günlerdir görüşemiyoruz doğru düzgün . Abisinin yanında çalışıyor, abisi esnaf . Dün olsun,bugün olsun geç vakte kadar kalıyor. Dün gece 12 ydi eve ayak bastığı. Tabi yorgunluktan şak diye uyuya kalıyor. Derken bugün de böyle . Beni aramış 3 kez. gormedim 3 dakika sonra ben aradım o sırada uyumuş yorgunluktan. 2 kez aradım. Bekledim sonra bir kez daha aradım kız kardeşi açtı uyuyor falan dedi. Dedim bi sesini duysam içim rahat eder falan sonra arkadan abisi bağırıp çağırdı uyandırma, elleme , kapatsın , yarın erken kalkacak uyandırma falan diye bağırdı. Ama öyle sakin bi şekilde falan değil, uyandırmaya teşebbüs ediyor kız ,daha bi israr ediyor . Duyduklarımdan anladıklarım bu kadar sürekli kapatana kadar birşeyler dedi. İyiki hepsini anlamadım. Bisey demedim tamam görüşürüz dedim kapattım ama kafam dank etti. Baya sinirlendim odada bi oraya bi oraya gittim. Sonra oturdum sinirden ağladım . Biz birbirimizden haber almayali 14 saat olmuş. Sabahtan bu yana abisinin işinde çalışıyor. O kadar zoruma gitti ki benim sevdiğim yorgunluktan uyuya kalırken abisinin arkada oyun oynayarak sesinin gayet iyi olup gür çıkması . Tamam bu para biriktirmek istiyor ama eşek gibi çalışıp da dükkan abisininken bunun bu kadar yorulması . çok aşırı zoruma gitti. Ben hiç bir zaman sevdiğimin kotulugunu istemedim. Bide sabah erken kalkacak diyor. Yarında aynı şey olacak anlayacağınız . Hadi hepsini geçtim bizim ne zaman konusacagimiza sen ne karışırsın ki ya. Ne kadar ayıp ya bana zorla telefonu kapattırdı falan. Kendi sevgilisi ile konuşarak yatmıştır . Çok zoruma gitti. Şimdi sesini duymadan yatacağım... :KK43:

Birbirimizin sesini duymadan yatınca huzursuz oluyoruz. Oda benim sesimi duymak isterdi. Mesele benim ısrarın değil, konuşmayın ca da sabaha sinirli kalkıyor. İyi geliyor sesi duyup yatmak.
Bu kadar zor fırsat buluyorsa teli yanında taşıki aradığında duy
Uyumuşken uyandırman olmazdı
Abiside fazla tepki vermiş haklısın
Sevgilin kullanıldığını düşünse başka bir iş bulur kendine
Keyfiye çalışmıyor ya bu çocuk sizle bir yuva kurmak için çalışıyor daha sabırlı olmalısın

bu adam yorgun birakiyim da uyusun diyip bir mesaj atip, sabah aramasini isteseniz ne uzulcektiniz ne kizicak.. herkesin bunyesi ayri ayni isyerinde calisirdim bir donem babam ile onun isi daha yoruciydu ben 10 dedinmi sizardim o gece 3 u bulurdu... bu bir kistas değil. .arada resmiyet olmadigi surce sizin uyandirilmasini istemenizde hos olmamis bence ayrica sesinizi duymadanda huzurla uyumuş ki caldirinca duymamis..huzursuz yatan cit sesine kalkar;)

Abisi öküz.abi kardes ortak iş sıkıntı ilerde kendi başına işi olursa dsha iyi yoksa bu abi seni daha cok sinir eder.sen bu kadar sesini duymayi onemsiyorsan teli gözünün önünden ayirmayacaksin.erkek üstüne cok düşme çalışsın yorulsun tabiki.

Ay yerim seni ya :)

Üzülme zaten uyanmazmiş. Abisi bagirmis o kadar uyanmamis demek ki çok çok yorgundu uyansa ona eziyet olurdu yarın duyar öyle yatar

Arkadaşlar yorumlarını anlıyorum ama mesele aramam değil. Biz şimdi konuşmadık ya sabaha sinirli kalkıyor . Muhabbet etmeyiz hatta bazen olur yine yorgun olurdu ama iyi geceler seni seviyorum der kapatırdık. İnanın oda açıp da niye ariyon demez ki yine iyi geceler deriz kapatırız. Mesele bu değil yani. Abisinin yaptığı çok kabaydı. Bizim konuşmamıza karar vermesi ne demek ?
Emir vererek kapatsın uyandırma yarın erken kalkacak bilmem ne. Saat 10 du. Bende biliyorum erken kalkacak. Erkenden kasıt 7 buçuk. Haksız miyim ya :(

Ay yani uyandirilir mi yorgun adam sesini duyayim die

Arkadaşlar yorumlarını anlıyorum ama mesele aramam değil. Biz şimdi konuşmadık ya sabaha sinirli kalkıyor . Muhabbet etmeyiz hatta bazen olur yine yorgun olurdu ama iyi geceler seni seviyorum der kapatırdık. İnanın oda açıp da niye ariyon demez ki yine iyi geceler deriz kapatırız. Mesele bu değil yani. Abisinin yaptığı çok kabaydı. Bizim konuşmamıza karar vermesi ne demek ?
Emir vererek kapatsın uyandırma yarın erken kalkacak bilmem ne. Saat 10 du. Bende biliyorum erken kalkacak. Erkenden kasıt 7 buçuk. Haksız miyim ya :KK43:
Valla şahsi fikrimi soruyorsanız abisinin tarzı dışında uyandırmak istemekte haksız olduğunuzu düşünüyorum.

Emir vererek kapatsın uyandırma yarın erken kalkacak bilmem ne. Saat 10 du. Bende biliyorum erken kalkacak. Erkenden kasıt 7 buçuk. Haksız miyim ya :KK43:
Bence haklısın, rahatsız olacağını bilsen, daha önceden böyle alışkanlığınız olmasa zaten uyandırmazdın. Aranızdaki iletişim şekli bu demek ki ne diyelim. Benim de çok olmuştur uyandırıp sonradan kapattığım, içini rahatlatmak istemişsin uykusunu kaçıracak değildin ya kısa keserdin herhalde.

Uyuyan adamı utandirmaniz hata, ısrarcı olunca abi de patlamış. Bırakın adam uyusun. Benim oğlumun sevgilisi aynini yapsa bende kizarim. Tabi abi ayarı biraz şaşırmış.

Back
X