Gece gece sinir oldum :(

Bence haklısın, rahatsız olacağını bilsen, daha önceden böyle alışkanlığınız olmasa zaten uyandırmazdın. Aranızdaki iletişim şekli bu demek ki ne diyelim. Benim de çok olmuştur uyandırıp sonradan kapattığım, içini rahatlatmak istemişsin uykusunu kaçıracak değildin ya kısa keserdin herhalde.
Tabi ki. Ben bilmiyor muyum onun yorgun oldgunu. Bi sesini duysam, seni seviyorum desem yeterdi. Eminim oda isterdi . Zaten konuşamıyoruz. Abisi de uyuyor olsaydı Bu kadar sinirlenmezdim. Ama o orda bir taraflarını dayayip telefonla oynarken bir yandan emir verip zorla kıza telefonu kapattirirken benim sevdiğimin yorgunluktan uyuması çok zoruma gitti.

2 sayfada anlattım ama meseleyi.
Evet o mesajınızı alıntılayarak yazdım zaten.

Sesinizi duymadan uyumak istemeyen adam 3 dk sonra sızmazdı.
Yorgunluktan uyumuş, 3 kere aramışsınız duymamış, açmamış.
Abisi o kadar bağırmış çağırmış yine uyanmamış.

Yeni uykuya daldığı halde 3 kere aradığınız halde duymayan adam kütle gibi uyuyordur, o adamı uyandırmaya ne gerek var?
Abisi de bu talebinize sinirlenmiştir muhtemelen. Şahsen kuzenim yorgunluktan sızmışken kız arkadaşı 3 kere arayıp "uyandır sesini duyayım" dese ben de "uyandırma sabah erken kalkacak" derdim sanırım.

Uyuyan adamı utandirmaniz hata, ısrarcı olunca abi de patlamış. Bırakın adam uyusun. Benim oğlumun sevgilisi aynini yapsa bende kizarim. Tabi abi ayarı biraz şaşırmış.
Oda beni 3 kez aramış ama. Sonra uyuya kalmış ben ondan aradım . Konuşmak niyeti ile aramış . Yoksa mesaj da atabilirdi. Ama abisine ne düşer ki böyle karıştı. Ben bilmiyor muyum SoNucda.

Bugün eşim sesimi duyarak uyudu mesela
Ben bişey anlatıyordum iyiki horladi da sustum:)

Üzülmeyin bu kadar geç saatte aramayın hele ki uyurken aileler açısından hoş olmuyor pek.. musait olsa arardi zaten..

Evet o mesajınızı alıntılayarak yazdım zaten.

Sesinizi duymadan uyumak istemeyen adam 3 dk sonra sızmazdı.
Yorgunluktan uyumuş, 3 kere aramışsınız duymamış, açmamış.
Abisi o kadar bağırmış çağırmış yine uyanmamış.

Yeni uykuya daldığı halde 3 kere aradığınız halde duymayan adam kütle gibi uyuyordur, o adamı uyandırmaya ne gerek var?
Abisi de bu talebinize sinirlenmiştir muhtemelen. Şahsen kuzenim yorgunluktan sızmışken kız arkadaşı 3 kere arayıp "uyandır sesini duyayım" dese ben de "uyandırma sabah erken kalkacak" derdim sanırım.
Peki siz sakin bir şekilde mi söylerdiniz yoksa bağırarak kapatsın uyandırma diye emir mi verirdiniz. Ki konuşmamız 2 dakika bile sürmedi kız kardeşiyle.

Sesini duyayim diye uyandirtmakta sacma yani. Tabiki bagirip cagirmasi hoş olmamış ama nebileyim hic mi tatili yok? Nereye kadar boyle?
2- 3 ay kadar böyle tahmini. Yani başka nerde çalışır bilemem. Ama inanın oda aramamı isterdi. Bunu biliyorum. Bağırıp çağırması ona düşer mi. Zoruma gitti ayrıca o neden yorulmuyor o neden sevgilisi ile konuşuyor telefonunda oyun oynuyor. ? :(

Peki siz sakin bir şekilde mi söylerdiniz yoksa bağırarak kapatsın uyandırma diye emir mi verirdiniz. Ki konuşmamız 2 dakika bile sürmedi kız kardeşiyle.
Abisinin tarzını doğru bulmadığımı, hoş olmadığını düşündüğümü zaten söyledim. Tepkisini fazla ters bir şekilde vermiş.

Ama konunun özüne, yani öylece sızmış adamı ısrarla arayıp, kardeşi açtığında da "uyandır" demenize ben de kızardım.

Oda beni 3 kez aramış ama. Sonra uyuya kalmış ben ondan aradım . Konuşmak niyeti ile aramış . Yoksa mesaj da atabilirdi. Ama abisine ne düşer ki böyle karıştı. Ben bilmiyor muyum SoNucda.
Tamam da arkadaşım adam uyumuş, sen sesini duymak için uyandır diyorsun, adam uyanmiyor bildiğin sızmış tam uyku halinde neden hala israrla uyandır diyorsun ben onu anlamadım. Bir arkadaş yukarıda söylemis mesaj atsaydiniz diye. Akşam konuşmadınız diye sabah sınırlı olmaz merak etmeyin.

Ay yerim seni ya :)

Üzülme zaten uyanmazmiş. Abisi bagirmis o kadar uyanmamis demek ki çok çok yorgundu uyansa ona eziyet olurdu yarın duyar öyle yatar
:( yarın da böyle yatarsa bende sabahına telefonu açmam ona. Al simdi sesimi duymadan yattı gece saçma saçma uyanır simdi. Sabah da kalkar dün akşam ben seni aradım mı der. O kadar hatırlamaz kafa gider . Bütün gün de sinirli olur.

Arkadaşlar yorumlarını anlıyorum ama mesele aramam değil. Biz şimdi konuşmadık ya sabaha sinirli kalkıyor . Muhabbet etmeyiz hatta bazen olur yine yorgun olurdu ama iyi geceler seni seviyorum der kapatırdık. İnanın oda açıp da niye ariyon demez ki yine iyi geceler deriz kapatırız. Mesele bu değil yani. Abisinin yaptığı çok kabaydı. Bizim konuşmamıza karar vermesi ne demek ?
Emir vererek kapatsın uyandırma yarın erken kalkacak bilmem ne. Saat 10 du. Bende biliyorum erken kalkacak. Erkenden kasıt 7 buçuk. Haksız miyim ya :KK43:
Haksızsınız bence. Abisi de kardeşinin iyiliğini düşünüyor, hakkı var bence. Kaba davrandığı konusuna katılıyorum ayrıca abisinin ayakta olması demek keyif yaptığı, hiç yorulmadığı anlamına gelmiyor ki, bünye meselesi. Her insanın da işten arta kalan zamanlarını istediği gibi geçirme hakkı var, ister uyur isterse bilgisayar oynar. Madem sesini duymak istiyorsunuz aradığında açsaydınız o zaman. Uyuyan insanı uyandırmak çok mantıksız. Güzel bir mesajla onu sevdiğinizi söyleyin, telefon işini denk düşüremediğiniz için huzursuz uyuyacağınızı falan da ekleyin, yarından itibaren düzelir bence, 5 saniyeliğine de olsa konuşmadan uyumaz. Adam yoruluyor hak verin biraz.

Abisi haklı ama tepkisi yanlış.. Neden uyandırıyorsun yazık değil mi yorulmuş uyuyakalmış.. Ama abisinin bağırması da çok kaba bi davranış gerçekten.. Ama büyütülecek, dert edilecek bir şey değil.. Ben de bi kez eski erkek arkadaşımla konuşurken annesi gelip bağırdı "bitmedi mi konuşman" diye.. 28 yaşındaki herife bağırdı kadın ya.. Bazı insanlar densiz işte biraz, boşver:)

Eşim yurt dısında calisiyor ararda duymam diye tuvalete bile telefonla giriyorum yahu! Madem bu kadar hassassiniz o telefonu duyacaksiniz 3 kez aramis hemde..
Sevgiliniz calisma temposundan rahatsiz degilse siz hicbir sey yapamazsiniz. Dile getirseniz haksiz olup cikarsiniz konudan. Abinin profil belli zaten. Uyandirmak icin israrci olmak büyük bir hata olmus. Aradiginizi sabah görecekti zaten. Bir gece sesinizi duymadan uyusa ölmez yani panik yapmayin.

2- 3 ay kadar böyle tahmini. Yani başka nerde çalışır bilemem. Ama inanın oda aramamı isterdi. Bunu biliyorum. Bağırıp çağırması ona düşer mi. Zoruma gitti ayrıca o neden yorulmuyor o neden sevgilisi ile konuşuyor telefonunda oyun oynuyor. ? :KK43:
Sevgiliniz belki iş ritmine alisamamistir. Mesela ben kız kardeşiyle temizliğe giristiğimde kardeşim bir kaç saat sonra Perte çıkar ben ise ondan 7 yaş büyük olmama rağmen hjc ara vermeden akşama kadar calisirim.bunye meselesi bu. İlla abiye takmaya ne gerek var.

Haksızsınız bence. Abisi de kardeşinin iyiliğini düşünüyor, hakkı var bence. Kaba davrandığı konusuna katılıyorum ayrıca abisinin ayakta olması demek keyif yaptığı, hiç yorulmadığı anlamına gelmiyor ki, bünye meselesi. Her insanın da işten arta kalan zamanlarını istediği gibi geçirme hakkı var, ister uyur isterse bilgisayar oynar. Madem sesini duymak istiyorsunuz aradığında açsaydınız o zaman. Uyuyan insanı uyandırmak çok mantıksız. Güzel bir mesajla onu sevdiğinizi söyleyin, telefon işini denk düşüremediğiniz için huzursuz uyuyacağınızı falan da ekleyin, yarından itibaren düzelir bence, 5 saniyeliğine de olsa konuşmadan uyumaz. Adam yoruluyor hak verin biraz.
İnanın nu bünye meselesi değil. Dün de ayni oldu. Bu para biriktiriyim diye daha gayret ediyor , karı da yüzde yüz almıyor tabi. Abisi bunun gibi değil. Sesi çok canlıydı o zoruma gitti. Niye benim sevgilim bu kadar yoruluyor ya. Bide yarın erken kalkacak diyor. Yine aynı yorulacak . Üzülüyorum bende bu kadar yorulduğunda. Bi iyi geceler desek yeterdi. Ayrıca inan çok ısrar etmedim. Sadece bir kere dedim. Sonra abisi saydı etti . Ne diyor dedim böyle böyle dedi kız, bende muhabbet etmeyeceğim iyi geceler diyecektim neyse görüşürüz dedim. Uyandır uyandır demedim.

İnanın nu bünye meselesi değil. Dün de ayni oldu. Bu para biriktiriyim diye daha gayret ediyor , karı da yüzde yüz almıyor tabi. Abisi bunun gibi değil. Sesi çok canlıydı o zoruma gitti. Niye benim sevgilim bu kadar yoruluyor ya. Bide yarın erken kalkacak diyor. Yine aynı yorulacak . Üzülüyorum bende bu kadar yorulduğunda. Bi iyi geceler desek yeterdi. Ayrıca inan çok ısrar etmedim. Sadece bir kere dedim. Sonra abisi saydı etti . Ne diyor dedim böyle böyle dedi kız, bende muhabbet etmeyeceğim iyi geceler diyecektim neyse görüşürüz dedim. Uyandır uyandır demedim.
Onların aile meselesi sonuçta, sizin aranızda resmiyet yoksa bu konuda söz hakkınız yok. Çok büyütmüşsünüz, gereksiz yere stres yapmışsınız bence. Yıpratmayın kendinizi. Aile meselesi, ailesiyle arasına giremezsiniz şimdilik konu ne olursa olsun. Siz çalışmıyor musunuz? Siz de biriktirin para, daha rahat edersiniz?

Bakın arkadaşlar hepiniz aradığima yorum yapmışıniz ama olay aynen şöyle .
Benim telefonum gizli haliyle sessiz de.
Evde misafir var ve ben odamda duramıyorum . Beni 3 kez aramış 3 dakika sonrada ben aradım. O üç dakikada uyumuş . Telefonu kız kardeşi açtı . Dedi ki kız z abim uyumuş x abla. Dedim 3 dakika önce aramış . İçim rahat etmez bisey mi diyecekti falan. Uyandiriyim mi dedi. Bekledim terettud ettim dene bakalım . Tam o sıra abisi bağırıp çağırmaya başladı . Uyandirma! Elleme! Kapatsın telefonu . Konuşmanın daha 30 uncu saniyesi.. kim o dedim x abim dedi böyle diyor dedi. Benim de zoruma gitti muhabbet etmeyeceğiz iyi geceler diyecektim dedim hala arkadan biseyler dedi.benim de zoruma gitti sinirlendim ama uzatmadım. neyse tamam görüşürüz dedim kapattım. Sonra da ne aradım ne ettim. Sonrası malum. Aklım başıma geldi falan . Saat 10. Beni 3 kez üst üste aramış . Siz olsanız aramaz misiniz. Abisinin bana bağırması normal bisey mi. Onu o kadar yoran sensiz zaten. Bide neyine kalkıp bagirabiliyorsun. Kendin cin gibi ortada uyanık dolaşıyorsun da. Simdi şunu deyim ben arayınca uyansa bile kizmaz dı ne kadr yorgun olursa olsun. İyi geceler der en önemlisi sesimizi duyar huzurla yatardık. Alıştım şimdi yatamıyorum. Sabah kalkınca neden konuşmadık diyecek biliyorum. Abisine çok kırıldım kızmak ne haddineki . .

abi kardeş olabilirler ama neticede iş yeri abinin ve patron o,
erkek arkadaşınız işçi. yorgunluk derecelerini ölçerken bunu göz ardı ediyorsunuz.

Ay içim cız etti. Abisi kardeşini değil kendi işini düşünüyor. Keşke ısrar etseydiniz uyanana kadar. Yarın iki üç kez arayın acısını çıkartsın bu kez abisi sinir olsun.
Benimde canım yandı benim sevdiğimin eşek gibi çalışmasına ben nasıl dayaniyim ki. Dükkan abinin ama o bu kadar değil . Zoruma gitti. Bana kızması çok gururumu kırdı. Ben neyim ki dedim

Evet bu kadar müdahale etmesi sıkıntı ama öyle bir anlatmışsınız ki sanki adam taş taşıyor akşama kadar. Abisi de "taşı ulan taşı" deyip hunharca kahkaha atıyor falan :KK53:

Sevgiliniz diye fazla hassas davranmışsınız bence.
Taş değil ama başka birşeyler taşıyor evet . Üzülüyorum tabi. Yoruluyor.

abi kardeş olabilirler ama neticede iş yeri abinin ve patron o,
erkek arkadaşınız işçi. yorgunluk derecelerini ölçerken bunu göz ardı ediyorsunuz.
Göz ardı etmiyorum. Abisi buna maaş vermiyor ki. Birlikte yapıyorlar sonra eline para veriyor o kadar .

Back
X