Gece gece sinir oldum :(

Abiye beleş , güvenilir eleman işte. Tabiki de uyanmasını istemez. O değil de sen Nasıl başa çıkacaksın?

Sanırım bu yaşlarda ayni tepkiyi verirdim.ama tas 32 olunca artık insan mantıklı düşünüyor uyuyan birini uyandırmak mantıklı değil için rahat etsin uyuyor işte ama abisinin davranışı o yasta da şimdide itici geldi...

Bu neymiş beaa. Gece sesini duymadan uyudu diye butun gun sinirli geziyor, gece sacma sapan uyaniyor falan. Breh breh bi bize denk gelmedi boylesi aşk :KK53:

Benimde canım yandı benim sevdiğimin eşek gibi çalışmasına ben nasıl dayaniyim ki. Dükkan abinin ama o bu kadar değil . Zoruma gitti. Bana kızması çok gururumu kırdı. Ben neyim ki dedim
Sen şimdi sesini duymamışsın ya, abisine takmışsın. Her ne kadar kardeşini düşünmüş gibi görünse de düşüncesiz biri demek ki. Onun demesiyle "sen kimsin" olmuyor. Boş ver yarın konuşunca soğur için. Yarın neden konuşmadık derse elinden geleni yapmışsın zaten, abisinin yaptığını burda anlattığın tarzda söyleme. Ben seni aradım x seni uyandıracaktı abin uykun bölünmesin diye uyandırma dedi de sadece.

Sen şimdi sesini duymamışsın ya, abisine takmışsın. Her ne kadar kardeşini düşünmüş gibi görünse de düşüncesiz biri demek ki. Onun demesiyle "sen kimsin" olmuyor. Boş ver yarın konuşunca soğur için. Yarın neden konuşmadık derse elinden geleni yapmışsın zaten, abisinin yaptığını burda anlattığın tarzda söyleme. Ben seni aradım x seni uyandıracaktı abin uykun bölünmesin diye uyandırma dedi de sadece.
Yok zaten anlatmayı düşünmüyorum. Bilmiyorum bide o sıkıntı olmasın .
Tavrı çok kabaydı ama ben sevdiğimi düşünmüyor muyum sanki :( O konuşup yatarken bunun benimle konusturmama amacı ne ?

Yok zaten anlatmayı düşünmüyorum. Bilmiyorum bide o sıkıntı olmasın .
Tavrı çok kabaydı ama ben sevdiğimi düşünmüyor muyum sanki :KK43: O konuşup yatarken bunun benimle konusturmama amacı ne ?
Düşünememiş işte. Abisinin yaptığını tasvip etmiyorum ama nereden bilsin kısa kesiceğini, ya da 3 dakika önce seni aradığını? Uykusu bölünecek uzun uzun konuşacaksınız sanmıştır. Bunlar daha küçük şeyler. Bi de kaç yaşındasın neden telefonun gizli?

Bu kadar saçma bir şey görmedim. Benim de kardeşimin sevgilisi arayıp uyandırmam için ısrar etse ben de aynı asabiyetle cevap veririm.
Senin sesini duymadan uyumak istemeseydi uyumazdı ama uyumuş. :bicak:

Sanırım bu yaşlarda ayni tepkiyi verirdim.ama tas 32 olunca artık insan mantıklı düşünüyor uyuyan birini uyandırmak mantıklı değil için rahat etsin uyuyor işte ama abisinin davranışı o yasta da şimdide itici geldi...
Evet itici. Hemde daha hic tanımadığın birine yapılmaması gereken bişeydi . Onu o kadar yoran zaten abisi . Kendi konuşurken biz neden konuşamıyoruz ? Bizim hakkımız degilmi. Yorgunluktan oturduğu yerde uyuyor. :(

siz abisi canini cikartiyor diye heyheyleniyorsunuz ama gorumcenizede uyandir sesini duyayim bi demektende geri kalmiyorsunuz :)

adam yorgunmus ki teli duymamis
bence sizinde farkiniz yok :KK14:

Evet itici. Hemde daha hic tanımadığın birine yapılmaması gereken bişeydi . Onu o kadar yoran zaten abisi . Kendi konuşurken biz neden konuşamıyoruz ? Bizim hakkımız degilmi. Yorgunluktan oturduğu yerde uyuyor. :KK43:
Haklısın yani uyandirma icin bişey diyemem zamanında bizde yaptık...ama abisinin yanında calismasin sigortalı bir iş iyidir...kpss olmazsa orasi bir seçenek olmasin için

[QU"kurdelemsi, post: 48004643, member: 780908"]Düşünememiş işte. Abisinin yaptığını tasvip etmiyorum ama nereden bilsin kısa kesiceğini, ya da 3 dakika önce seni aradığını? Uykusu bölünecek uzun uzun konuşacaksınız sanmıştır. Bunlar daha küçük şeyler. Bi de kaç yaşındasın neden telefonun gizli?[/QUOTE]
Biliyordur ya. Aynı odada kalıyoruz artık hep kısa zaten. Bilmiyorum üzgünüm bu kadar. Yaşım 20 . AileVi sebeblerden dolayı.

Back
X