Gece gece sinir oldum :(

siz abisi canini cikartiyor diye heyheyleniyorsunuz ama gorumcenizede uyandir sesini duyayim bi demektende geri kalmiyorsunuz :)

adam yorgunmus ki teli duymamis
bence sizinde farkiniz yok :KK14:
Aramız da çok fark var ama iste yaşanılan lar görülmediğinden bilinmiyor. :(

Bakın arkadaşlar hepiniz aradığima yorum yapmışıniz ama olay aynen şöyle .
Benim telefonum gizli haliyle sessiz de.
Evde misafir var ve ben odamda duramıyorum . Beni 3 kez aramış 3 dakika sonrada ben aradım. O üç dakikada uyumuş . Telefonu kız kardeşi açtı . Dedi ki kız z abim uyumuş x abla. Dedim 3 dakika önce aramış . İçim rahat etmez bisey mi diyecekti falan. Uyandiriyim mi dedi. Bekledim terettud ettim dene bakalım . Tam o sıra abisi bağırıp çağırmaya başladı . Uyandirma! Elleme! Kapatsın telefonu . Konuşmanın daha 30 uncu saniyesi.. kim o dedim x abim dedi böyle diyor dedi. Benim de zoruma gitti muhabbet etmeyeceğiz iyi geceler diyecektim dedim hala arkadan biseyler dedi.benim de zoruma gitti sinirlendim ama uzatmadım. neyse tamam görüşürüz dedim kapattım. Sonra da ne aradım ne ettim. Sonrası malum. Aklım başıma geldi falan . Saat 10. Beni 3 kez üst üste aramış . Siz olsanız aramaz misiniz. Abisinin bana bağırması normal bisey mi. Onu o kadar yoran sensiz zaten. Bide neyine kalkıp bagirabiliyorsun. Kendin cin gibi ortada uyanık dolaşıyorsun da. Simdi şunu deyim ben arayınca uyansa bile kizmaz dı ne kadr yorgun olursa olsun. İyi geceler der en önemlisi sesimizi duyar huzurla yatardık. Alıştım şimdi yatamıyorum. Sabah kalkınca neden konuşmadık diyecek biliyorum. Abisine çok kırıldım kızmak ne haddineki . .
Anliyoruz anlamasina da sevgilin uyumus demek ki uyunabiliyormus sesini duymadan. Bu atla deve bir durum degil yani onu diyoruz sana. Eminim abisi de; cocuk aksama kadar esek gibi calisti şu kız da bi rahat verdirmedi uyuyan cocuga demistir! Olay bu yani.. abinin tepkisinin sebebi de bu. Hos olmamis bunu senin duyman orasi ayri. Ama senin hala yok huzursuz olur yok uyuyamaz yok sesimi duymadi durumlarin pek hayalperest bi yaklasim. Olur efendim olur, sesini duymadan yatar da uyur da.. bir sürü da iste..

Haklısın yani uyandirma icin bişey diyemem zamanında bizde yaptık...ama abisinin yanında calismasin sigortalı bir iş iyidir...kpss olmazsa orasi bir seçenek olmasin için
Evet Allah gönlümüze göre versin.

Anliyoruz anlamasina da sevgilin uyumus demek ki uyunabiliyormus sesini duymadan. Bu atla deve bir durum degil yani onu diyoruz sana. Eminim abisi de; cocuk aksama kadar esek gibi calisti şu kız da bi rahat verdirmedi uyuyan cocuga demistir! Olay bu yani.. abinin tepkisinin sebebi de bu. Hos olmamis bunu senin duyman orasi ayri. Ama senin hala yok huzursuz olur yok uyuyamaz yok sesimi duymadi durumlarin pek hayalperest bi yaklasim. Olur efendim olur, sesini duymadan yatar da uyur da.. bir sürü da iste..
Abla 20 yaşındayım. Bırak da hayalperest oluyum . Sen olmadin mi . Biz böyleyiz. O da beni arardı biliyorum. Bakın mesele su. Ben uyuduğunu bile bile aramadım ilk olarak . 3 kez aramış 3 dakika sonra gördüm hemen aradım. Uyuduğunu tahmin etmedim. Sonra da dedim yine net olmayarak uyandırsan mi diye . Uyandırmak amaçlı aramadım .

ben yinede sevdigim insani uyandirmaya kiyamazdim
Uyuduğunu bilmiyordum ki . 3 dakika önce aramış diye aradım. Sonra da zaten uyandirsanmi ki diye tereddüt ettim. Dediklerini duydum ve zoruma gitti kapattım . Olay bu. Uyuduğunu bile bile arasam, açamayacağını bilirim çünkü derindir uykusu . Burda biraz yüklendiler ama ben uyandırmak için aramadım . Sen aramaz misin 3 dakika önce arayan birini. Yarim saat geçse bir kez arar beklerdim sonra da ben yatıyorum gibisinden yazardım mecburen yatardım . Normal i bu zaten

Uyuduğunu bilmiyordum ki . 3 dakika önce aramış diye aradım. Sonra da zaten uyandirsanmi ki diye tereddüt ettim. Dediklerini duydum ve zoruma gitti kapattım . Olay bu. Uyuduğunu bile bile arasam, açamayacağını bilirim çünkü derindir uykusu . Burda biraz yüklendiler ama ben uyandırmak için aramadım . Sen aramaz misin 3 dakika önce arayan birini. Yarim saat geçse bir kez arar beklerdim sonra da ben yatıyorum gibisinden yazardım mecburen yatardım . Normal i bu zaten
kendinle çelişiyorsun ..
uyandir sesini duyayim diyen sen degilmiydin ?

Abla 20 yaşındayım. Bırak da hayalperest oluyum . Sen olmadin mi . Biz böyleyiz. O da beni arardı biliyorum. Bakın mesele su. Ben uyuduğunu bile bile aramadım ilk olarak . 3 kez aramış 3 dakika sonra gördüm hemen aradım. Uyuduğunu tahmin etmedim. Sonra da dedim yine net olmayarak uyandırsan mi diye . Uyandırmak amaçlı aramadım .
Ablacim, kardesim, canim, cigerimmm bakk dünya böyle dönmüyor yanii illa senin sesini duyupta uyuyacak diye bir kaide yok, olamaz. Cocuk calismis yorulmus ölmüs bitmis yorgunluktan ki o 3 dk icinde uyumus. Yani kendini sesimi duymadan uyuysmaz fikrine saplama! Ahanda uyumus iste! Simdi sen de yat uyu uyuyun yaaa uyumak ne güzel sey! Abisi kizar hakli kizmakta onun yorgunlugunu kendisi görmüs cünkü. Bu olay bir daha olursa uyandirmaya niyetlenme sen de vur kafayi yat. Bu kadar basit iste.

Horlamasin ya. Tavşan gibi uykum var zaten uyanırım hemen.

Valla alisiyorsun canım, bir sure sonra inan duymuyorsun bile ki ben odada saat varken bile uyuyam ama ama şimdi saati duyarim horlamasini duymam ;) normalleşti artık

Bu arada ben seni anladım.ben de bursaya giderim yine sesimizi duymadan uyumayiz yanı herkesin ilişkisi aynı olmayabilir, biz de boyleyiz, 4 yıllık da evliyim ;)

Abisi normal değil, tepkisi doğru değil orasına katılıyorum ama.
Ben sevgilime kıyamazdım ya yorgunluktan uyumuş olsa. Misal şimdi de uyuyakaldı mesaiye kalmıştı bugün. Bir mesaj attım tatlı rüyalar diye, sabah görüp mutlu olur muhtemelen.

Valla alisiyorsun canım, bir sure sonra inan duymuyorsun bile ki ben odada saat varken bile uyuyam ama ama şimdi saati duyarim horlamasini duymam :KK66: normalleşti artık

Bu arada ben seni anladım.ben de bursaya giderim yine sesimizi duymadan uyumayiz yanı herkesin ilişkisi aynı olmayabilir, biz de boyleyiz, 4 yıllık da evliyim :KK66:
Anladığında sevindim . Burda garip buluyorlar abartı buluyorlar ama biz böyle alıştık. Zaten aynı şehirde değiliz. Öyle mıç miç değiliz . İnsan istiyor. Özlüyor.

Adam uyusun ne gerek var uyandırmaya. .
Yarın konuşun durun . .
Abisi de sizi sevmiyor mu ne -

Abisi normal değil, tepkisi doğru değil orasına katılıyorum ama.
Ben sevgilime kıyamazdım ya yorgunluktan uyumuş olsa. Misal şimdi de uyuyakaldı mesaiye kalmıştı bugün. Bir mesaj attım tatlı rüyalar diye, sabah görüp mutlu olur muhtemelen.
Bende kıyamam inanki. Uyuduğunu bilmeden aradım. 3 dakika da uyumaz diye düşündüm . Abisine de çok kırıldım . Gerçekten çok kabaydı. Ayıp etti.

Bende kıyamam inanki. Uyuduğunu bilmeden aradım. 3 dakika da uyumaz diye düşündüm . Abisine de çok kırıldım . Gerçekten çok kabaydı. Ayıp etti.

Büyütmeyin o abisinin karakteri, ne sizinle ne sevgilinizle alakası yok. Canınızı sıkmayın ama bir daha uyuyorsa benden size tavsiye kardeşi falan açtığında "Tamam öyle mi teşekkür ederim rahatsız ettim." deyin ve kapatın. Uyandır falan demeyin boşverin. Sonuçta yalnız yaşayan birisi değil bazen böyle ayarlar çekmek zorundayız.

Adam uyusun ne gerek var uyandırmaya. .
Yarın konuşun durun . .
Abisi de sizi sevmiyor mu ne -
Abla uyandırmak için aramadım. 3 dakika da uyumaz diye bilmeden aradım uyudu dedi kız kardeşi . Uyandiriyim mi dedi. Uyandirsan mi ki dedim 3 dakika da daha uyumaz diye dene demeye kalmadan ordan atladı zaten. Ayıp etti . Bende öyle düşünüyorum su an. 3 yıl oldu. Daha bir kez arayıp hal hatır sormuş insan değil.

Abla uyandırmak için aramadım. 3 dakika da uyumaz diye bilmeden aradım uyudu dedi kız kardeşi . Uyandiriyim mi dedi. Uyandirsan mi ki dedim 3 dakika da daha uyumaz diye dene demeye kalmadan ordan atladı zaten. Ayıp etti . Bende öyle düşünüyorum su an. 3 yıl oldu. Daha bir kez arayıp hal hatır sormuş insan değil.

Hmm olabilir. .
Boşver canını sıkma. .

Back
X