- Konu Sahibi JamesMoriarty
-
Yaklaşık 1 yıldır geceleri bu sorunu yaşıyorumUykuya dalarken kocaman bi boşluğa kayıyo gibi oluyorum. Hani yatarken düşüyo gibi hissedersiniz ya o değil ondan çok farklı. Bilinçaltım yada zihnim bilmiyorum boşluğa kayıyo gibi oluyo ve kendimi engelleyip kalkamazsam o boşluğun içinde gözlerim kapalı ama uyanık olduğumu biliyorum. Gözlerimi açamıyorum uyanmam gerektiğinin farkındayım ama açılmıyo birilerine seslenmeye çalışıyorum sesimin çıkmadığını fark ediyorum uyanık olduğum için dua ediyorum bu garip şeyin içinden kurtulana kadar sonra uyumuş oluyorum. geçenlerde yine aynısı oldu tam uykuya dalarken ve farkında olduğum için tamamen kapılmadan açtım gözlerimi uyandım. Bikaç hafta öncede başıma şöyle bişey geldi. Odamın kapısında bi sorun olduğu için kapanmıyo bende kilitleyip yatıyorum o gece yine kilitledim yattım gece uyurken birinin suratımda ellerini hissettim gözlerimi açtım hala bitmedi birisi sanki seviyo gibi :18: Bende annemdir diyip uykum kaçmasın diye tekrar kapadım gözlerimi ve uyudum sabah uyandığımda fark ettim kapım kilitliydi Gerçekten bu gibi sorunlarım yüzünden geceleri uyumaya korkar oldum sabahları 6 da kalkmak mecburiyetindeyim ve en fazla 2 saat uykuyla bütün günümü geçiriyorum 3 haftadır hiç uyumadan kalkıp gittiğimde olmuştur bıktım artık bundan sebebi ne olabilir sizce psikolojik bi rahatsızlık mı yoksa korkutuyolar mı
Cevaplarınız için teşekkür ederim hepsini dikkate alıcam birkaç kez kendimi okutmayı falanda düşündüm ama hiç fırsatım olmadı geceleri malum uyuyamadığım için gündüzleri eve saat kaçta gelirsem geleyim 4-5 saat uyumam gerekiyor o yüzden hiçbişeye vaktim kalmıyoBide dün bişey daha fark ettim bu başıma gelenlerin hepsi gece uykularımda oluyo gündüz hergün mutlaka uyurum ama gündüz hiç başıma gelmedi :18: Son 1 2 haftadırda korkudanmıdır artık bilmiyorum çok terlemiş bi şekilde uyanıyorum buz gibi vücudum ama terlemişim acaba bunun anlamı ne olabilir
Allahım yarabbımDün gece çok içim rahat bi şekilde uyudum Allahtan karabasan olmadı ama yine her zmanki gibi kabus dolu bi geceydi 2 3 kere ağlayarak uyandımBu olay 1 sene önce 3 harfliler konusunda bi hikaye anlatmamla başladı sanırım arkadaşımla yalnızdık o gece başımıza bikaç tuhaf olay geldi ve ondan sonra hep sürdü böyle belkide hala ben onların psikolojisini yaşıyorum bi defada yine bunlarla uyanmıştım telefonuma sabahın 6sında mesaj gelmişti *#0087-*+# gibi bi numaradan yine karakterlerle dolu bi mesaj belkide alakası yoktur ama baya korkmuştum sabahta tekrar açayım anneme göstereyim diye aradım bulamadım mesajı :18::18::18: uyurken hep yan yatarım aksine sırt üstü uyuyamam ve avucum kafamın altında olur annem sürekli namaz kılar dua okur genelde hep bişeyler düşünerek uyurum zaten ama niye sadece geceleri oluyo ona daha anlam veremedim gözlerimi açtığımda bazen hayal meyal birilerini gördüğümde oluyo karabasan anında :18:
Allahım yarabbım
mesaj derken nasıl mesaj ? Korktum valla ..
Telefonuma gelen mesaj canim sms. Korkup ağlamıştım sabah olmuştu yeni yarım saat falan yatakta oturup ağladım sonra yastıgı yerine koydum yatmaya hazırlanırken telefonum titremişti ve böyle bi mesaj çıktı karşıma sonra korkarak yattım uyuyakalmışım sabahta bizimkilere göstermek için açtım telefonu mesajı aradım bulamadım. Bazen düşünüyorum acaba halüsinasyon falanmı görüyorum diye
Canım bu biraz halüsinasyon gibi.
Çok mu stresli bir hayatın var ya da çok üzüldüğün şeyler mi yaşadın, atlatamadığın.
Dua tabi ki edeceksin ama bence destek almalısın bu sms olayı biraz garip çünkü.
Yaklaşık 1 yıldır geceleri bu sorunu yaşıyorumUykuya dalarken kocaman bi boşluğa kayıyo gibi oluyorum. Hani yatarken düşüyo gibi hissedersiniz ya o değil ondan çok farklı. Bilinçaltım yada zihnim bilmiyorum boşluğa kayıyo gibi oluyo ve kendimi engelleyip kalkamazsam o boşluğun içinde gözlerim kapalı ama uyanık olduğumu biliyorum. Gözlerimi açamıyorum uyanmam gerektiğinin farkındayım ama açılmıyo birilerine seslenmeye çalışıyorum sesimin çıkmadığını fark ediyorum uyanık olduğum için dua ediyorum bu garip şeyin içinden kurtulana kadar sonra uyumuş oluyorum. geçenlerde yine aynısı oldu tam uykuya dalarken ve farkında olduğum için tamamen kapılmadan açtım gözlerimi uyandım. Bikaç hafta öncede başıma şöyle bişey geldi. Odamın kapısında bi sorun olduğu için kapanmıyo bende kilitleyip yatıyorum o gece yine kilitledim yattım gece uyurken birinin suratımda ellerini hissettim gözlerimi açtım hala bitmedi birisi sanki seviyo gibi :18: Bende annemdir diyip uykum kaçmasın diye tekrar kapadım gözlerimi ve uyudum sabah uyandığımda fark ettim kapım kilitliydi Gerçekten bu gibi sorunlarım yüzünden geceleri uyumaya korkar oldum sabahları 6 da kalkmak mecburiyetindeyim ve en fazla 2 saat uykuyla bütün günümü geçiriyorum 3 haftadır hiç uyumadan kalkıp gittiğimde olmuştur bıktım artık bundan sebebi ne olabilir sizce psikolojik bi rahatsızlık mı yoksa korkutuyolar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?