Gece vakti?? Taksiyle?? Kızbaşına??

Aseliko

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
202
305
23
31
Merhaba,çalıştığım yerde sistem değişti ve gece mesaisi icaba döndü. (Gece evime gideceğim,ihtiyaç olursa arayacaklar o şekilde kalkıp geleceğim) İş yeriyle evimin mesafesi 20 dk. Gece 2de de çağırabilirler,sabaha karşıda. Aracım olmadığı için taksiyle gideceğim. Çalışma saatim ciddi manada azaldığı ve ek mesai ücreti alacağım için işime geldi bende kabul ettim.
Ama gel görelim ki annem ayılıp bayılıyor. Başıma bişey gelir korkusuyla. Bende biraz deli cesareti var ben korkmam da bi haftadır ana haber izletiyor bana zorla “bak bak “ diye. Ve açıkcası gündem belli durduk yerde benim de içime bi korku düştü. Bu arada 23 yaşındayım büyük şehirde yaşıyorum. İşten ayrılmak istemiyorum. Ama emin de olamıyorum siz ne düşünüyorsunuz? Bu şekilde olumlu yada olumsuz deneyim yaşayan var mı?

Ozel mi hastane ya da her neresi 2 de cagiracaklar?Anneniz endiselenmekte hakli.Isten ayrilmayin tamam da gece mesaisi yapmasaniz.Para kazanmak istiyorsunuz ekstra tamam da ortalik fena

Gece mesaisi yapacaksanız yapacaksınızdır nedne eve gönderip sonra çağırıyorlar onu anlamadım o gün sen nöbetçisin derler kalırsın ama saatte uyuyan insanı uyandırıp hadi gel nasıl diyorlar onu da hiç anlayamadım yani. Acil durum oksa orada zaten o gece mesaisi olan insanlar var sonuçta. Anneniz haklı 20 dk da olsa insanların başına neler geliyor gecenin bir yarısı hiç uygun değil ya gidin sabaha kadar çalışın sabah evinize gelin ya da gitmeyin tekin değil artık hiç kimse ayrıca saçmalık yani

Ben eski işyerimdeyken arada gece mesaisinden taksiyle dönerdim. Arardım danışmadaki arkadaşları bana taksi çağırır mısınız diye, onlar da çağırır plakasını not alırdı, ben de giderdim. Eğer bunu sağlayacaksa işyeriniz problem yok. Evdwn giderken de evinize yakın taksi durağından çağırırsınız.

Aslında en temizi uber kullanın...

Taksi durağıyla anlaşmak en mantıklısı.
Birşey olmaz yeaa diyemeyeceğim ne yazık ki.

Daha akşam haberlerde adamın birinin yolda bir kızcağızı sırtına atıp dağa kaldırır gibi kaçırması olayını görünce..

Halimiz nereye gidiyor diye düşünmekten geri duramıyorum.

Annen sonuna kadar haklı maalesef.

Anneniz haklı, ortalık gerçekten çok kötü artık.. Keşke kabul ederken annenizin tepkisini de düşünseydiniz..
En yakın taksi durağından bir kart alın, tek bir taksiyle çalışırsanız daha güvenli olur

annen haklı ortalık kötü. gece 2de birden çağırılcak nasıl bi işki bu. belli bi çalışma saati vardiya sistemi falan yokmu

İcapci olsan anlarım da öyle bir çalışma şekli yok. Ayrıca gece 11den sonrası için kurum araç çalıştırmak zorunda. Sen çalışma saatleri açısından düşünüyorsun ama hemşirelik ya doktorluk mesleğine saygı duyulmaması olarak düşünüyorum ben.

Saçmalık konusunda kesinlikle haklısınız ama malesef özel sektör. 15 gecenin belki 6sında hasta olur,çağırılırım. Çok yoğun olmadığı için. Onlarda geri kalan 9 gecenin mesaisini kar sayıyorlar.

durakla çalışın. bi sıkıntı olmaz. annenize de iş yerinin taksi ayarladığını söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…