Gece vakti?? Taksiyle?? Kızbaşına??

Tam benlik konu
"Kiz halimle" senelerdir gecenin bir korunde sokaklarda dolanirim , bir basima taksiye de bindim dolmusa da , gece 3 de yollarda bi basima yuruyerek evime dondugumu de bilirim

Bana gore ayilip bayilacak bir durum yok
Evet herkesin basina her an hersey gelebilir , bu tum dunyada boyle

Siz tedbirinizi onden alirsiniz , gunduz vakyi bile yol ortasinda kadinlarin kacirilip dovulup olduruldugu dusunulecek olursa bana gore gece gunduz farki yok

Evinize yakin bir durakla anlasin , bildiginiz bir duraktan gelsin taksi , siz taksiye binerken plakasini da annenize msj atin olsun bitsin

İcapçı oluyorum aslında. Haklısınız ama şartlar malum özel sektör insana seçme hakkı tanımıyor malesef. Araç yok taksi parasını karşılıyorlar onun yerine

Acil tıp teknisyenisin sanırım. Gelen acil vakayı senin için bekletecekler mi? Yoksa olur da yoğunluk olursa mi cagiracaklar?

Mahallenizde taksi duragi varsa oradan taksi cagirin, duraga ait olmayan taksiye binmeyin. Ben mahalle taksisini polis kadar guvenilir buluyorum nedense. Bahsettiginiz gibi calistigim donemler oldu hem de yurt disinda hic bilmedigim yerde. Sorun yasamadim

İcapçı oluyorum aslında. Haklısınız ama şartlar malum özel sektör insana seçme hakkı tanımıyor malesef. Araç yok taksi parasını karşılıyorlar onun yerine
Hastane mi tıp merkezi mi? Gerçi hangisi olsa boş yatak vardır. Hastanede oda versinler, orada kal.

Yoldan taksi çevirmeyin bir kişiyle anlaşın onunla gidip gelin arabasının plakasını da ailenize verin

Bulunduğun yerin taksi duragiyla konuş. Başka duraktan taksiye binme. Her seferinde o duraktan gelsinler ve bindiği aracın plakasını her seferinde annen alsın şoför de bunu bilsin. Evin önüne taksi gelince in. Isyerinin önünde inince şoför sen içeri girene kadar beklesin. Yaninda da hep biber gazi bulundur hemmen cikarabilecegin sekilde. Keşke bu uyarıları yapmak zorunda kalmayacagimiz bir ulkeolabilsek.

bu arada aklınızda olsun gececi taksi şöförleri daha iyidir. genelde öğleden sonra araba alıp gece 4te falan arabayı bırakanlar yani. onlarda it kopuk bulunmaz pek. eşim taksicilik yaptı durak sahibini de tanıyoruz o sebeple az buçuk biliyorum.
duraktan olursa sorun yaşayacağını sanmam.

Ben en çok taksicilere güveniyorum neden bilmiyorum ama bir servis şoföründen bir minibüs şoföründen daha güvenilir geliyorlar bana.

Bu zamana kadar da başıma birşey gelmedi.

Taksiyle gidip geleceksen kendine sabit bir plaka belirle ve sürekli onu çağır onunla git gel. Ben bir problem yaşayacağını düşünmüyorum.

Ayrıca kötü olanı düşünen kötüyü çağırır derler . Kötü düşünme ki kötü olmasın.

Çok değişik bir sistemmis
O gece nöbetciyseniz hep orda kalmanız gerekmiyor mu eve gidip tekrar gelmeyi hiç duymamıştım

Bir taksiyle anlasabilirsiniz ben olsam öyle yapardım

Biber gazı bulundur yanında. Kimsenin ne yapacağı hiç ama hiç belli olmuyor bnde korkardım galiba..
çok uygun fiyata ayağınızı yerden kesecek bi araba alın gerekirse krediyle.. anne olarak Benimde içim rahat etmezdi hak verdim annenize.

Ben hak veremedim korkulara. Ana haber bülteninde izliyoruz iyi de gündüz de olaylar oluyo. Gece 2ye kalmadan 10da bile bişey yapıcak olan oluyo.
Duraktan taksi çağırıp gidersin. Atla deve değil sonuçta. Taksicinin kaçırıp tecavüz ettiği birini de duymadım ben şimdiye kadar.
Taksimden üçte sarhoş biniyodum tek başıma taksiye adam evin adresini alabilmek için cebelleşiyodu benimle :) adamlar ekmeğinin peşinde yani

taksiyle gitmiyomusun yurursen tabiki deli cesareti olmaz olmaz olucagı tutar manyak cok burda

al yakın bi yerin taksi numarasını ara gelsin giderkende ara götürdün aa yuruyerek sakın gitme isterse 5 dakika olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…