İcapçı oluyorum aslında. Haklısınız ama şartlar malum özel sektör insana seçme hakkı tanımıyor malesef. Araç yok taksi parasını karşılıyorlar onun yerineİcapci olsan anlarım da öyle bir çalışma şekli yok. Ayrıca gece 11den sonrası için kurum araç çalıştırmak zorunda. Sen çalışma saatleri açısından düşünüyorsun ama hemşirelik ya doktorluk mesleğine saygı duyulmaması olarak düşünüyorum ben.
Ah keşke :))Araba alın ,
Hem yatırım olur hem güvenli olur :)
Mahallenizde taksi duragi varsa oradan taksi cagirin, duraga ait olmayan taksiye binmeyin. Ben mahalle taksisini polis kadar guvenilir buluyorum nedense. Bahsettiginiz gibi calistigim donemler oldu hem de yurt disinda hic bilmedigim yerde. Sorun yasamadimMerhaba,çalıştığım yerde sistem değişti ve gece mesaisi icaba döndü. (Gece evime gideceğim,ihtiyaç olursa arayacaklar o şekilde kalkıp geleceğim) İş yeriyle evimin mesafesi 20 dk. Gece 2de de çağırabilirler,sabaha karşıda. Aracım olmadığı için taksiyle gideceğim. Çalışma saatim ciddi manada azaldığı ve ek mesai ücreti alacağım için işime geldi bende kabul ettim.
Ama gel görelim ki annem ayılıp bayılıyor. Başıma bişey gelir korkusuyla. Bende biraz deli cesareti var ben korkmam da bi haftadır ana haber izletiyor bana zorla “bak bak “ diye. Ve açıkcası gündem belli durduk yerde benim de içime bi korku düştü. Bu arada 23 yaşındayım büyük şehirde yaşıyorum. İşten ayrılmak istemiyorum. Ama emin de olamıyorum siz ne düşünüyorsunuz? Bu şekilde olumlu yada olumsuz deneyim yaşayan var mı?
Hastane mi tıp merkezi mi? Gerçi hangisi olsa boş yatak vardır. Hastanede oda versinler, orada kal.İcapçı oluyorum aslında. Haklısınız ama şartlar malum özel sektör insana seçme hakkı tanımıyor malesef. Araç yok taksi parasını karşılıyorlar onun yerine
Bulunduğun yerin taksi duragiyla konuş. Başka duraktan taksiye binme. Her seferinde o duraktan gelsinler ve bindiği aracın plakasını her seferinde annen alsın şoför de bunu bilsin. Evin önüne taksi gelince in. Isyerinin önünde inince şoför sen içeri girene kadar beklesin. Yaninda da hep biber gazi bulundur hemmen cikarabilecegin sekilde. Keşke bu uyarıları yapmak zorunda kalmayacagimiz bir ulkeolabilsek.Merhaba,çalıştığım yerde sistem değişti ve gece mesaisi icaba döndü. (Gece evime gideceğim,ihtiyaç olursa arayacaklar o şekilde kalkıp geleceğim) İş yeriyle evimin mesafesi 20 dk. Gece 2de de çağırabilirler,sabaha karşıda. Aracım olmadığı için taksiyle gideceğim. Çalışma saatim ciddi manada azaldığı ve ek mesai ücreti alacağım için işime geldi bende kabul ettim.
Ama gel görelim ki annem ayılıp bayılıyor. Başıma bişey gelir korkusuyla. Bende biraz deli cesareti var ben korkmam da bi haftadır ana haber izletiyor bana zorla “bak bak “ diye. Ve açıkcası gündem belli durduk yerde benim de içime bi korku düştü. Bu arada 23 yaşındayım büyük şehirde yaşıyorum. İşten ayrılmak istemiyorum. Ama emin de olamıyorum siz ne düşünüyorsunuz? Bu şekilde olumlu yada olumsuz deneyim yaşayan var mı?
En iyisi bu.Mahalledeki taksi durağından bir taksiciyle anlaşın onu çağırın, plakası ismi cismi bildiğiniz biri olsun.
taksiyle gitmiyomusun yurursen tabiki deli cesareti olmaz olmaz olucagı tutar manyak cok burdaMerhaba,çalıştığım yerde sistem değişti ve gece mesaisi icaba döndü. (Gece evime gideceğim,ihtiyaç olursa arayacaklar o şekilde kalkıp geleceğim) İş yeriyle evimin mesafesi 20 dk. Gece 2de de çağırabilirler,sabaha karşıda. Aracım olmadığı için taksiyle gideceğim. Çalışma saatim ciddi manada azaldığı ve ek mesai ücreti alacağım için işime geldi bende kabul ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?