Gece çalışmasına alışkınım. Dört senedir nöbet usülü çalışıyorum zaten sadece bu gidip gelme olayı yoktu hastanede kalıyodum. Yani istesem şimdi de kalırım eve gitme mecburiyeti yok ama adamlar mesaiyi kestiler yani hastanede kalsam da sadece icap ücreti alıcam ki taksi parası ondan fazla. Yani onlar benle inatlaştı bende onlarla. Hastane de kalmam onların işine gelicek o yüzden kabul etmek istemiyorum.Ne yap et bir araba almaya çalış , çok lüks olmasın yolda bırakmıcak kadar olsun yeter.Bi' de kârı zararını iyi ölç tart.Çektiğin strese uykusuzluğa değecekse kabul et bence.Gece çalışmak da ekstra zor , o yüzden saati az ücreti çok olur zaten.Gündüz 10 saat çalışırım gece 5 saat çalışmaktansa mesela.Gece uykusu çok önemli.Her şeyi iyice düşündüğünden emin misin?
Yani hastaneye kalmanız daha mı mantıklı bu durumda? İnatlaşma uğruna mı git gel yapacaksınız? Eğer öyleyse eski düzeninize dönün derim.Gece çalışmasına alışkınım. Dört senedir nöbet usülü çalışıyorum zaten sadece bu gidip gelme olayı yoktu hastanede kalıyodum. Yani istesem şimdi de kalırım eve gitme mecburiyeti yok ama adamlar mesaiyi kestiler yani hastanede kalsam da sadece icap ücreti alıcam ki taksi parası ondan fazla. Yani onlar benle inatlaştı bende onlarla. Hastane de kalmam onların işine gelicek o yüzden kabul etmek istemiyorum.
Babam yarın taksi durağıyla konuşmaya gidicek bakalım bi denicem en azından. Fikir veren yorum yazan herkese çok teşekkürler
Malesef öyle. Amin hepimizinValla ben de taksi kullaniyorum gece gec saatte yada sabaha karsi haftada iki kere. Basta ben tedirgin oluyordum ama alistim sayilir artik. Tavsiyem biber gazi bulundur cantanda. Guvenilir taksiye yani durak taksisine bin. Yoldan gecene binme. Soforle muhabbet etme. Gidecegin yeri soyle yeter. Kadin olunca maalesef ince ince dusunmek gerekiyor. Allah yardimcin olsun.
Yani hastaneye kalmanız daha mı mantıklı bu durumda? İnatlaşma uğruna mı git gel yapacaksınız? Eğer öyleyse eski düzeninize dönün derim.
Ya o kısım karışık biraz. Bu noktaya gelene kadar illallah dedirttiler bana geri adım atmak istemiyorum. Aslında buraya da biraz cesaret alırım diye yazmıştım ama olmadıTabii ki ya hastanede kal
Tabii ki cesaret verirdik ama hayatın gerçekler de var.Bir inat uğruna güvenliğinizi de hiçe saymayın yani.Ya o kısım karışık biraz. Bu noktaya gelene kadar illallah dedirttiler bana geri adım atmak istemiyorum. Aslında buraya da biraz cesaret alırım diye yazmıştım ama olmadıÇok tedirgin olursam mecbur kalıcam tabi yapıcak bişey yok
Varya, asil böyle "gözü kapali güvenirim" dediklerimizden hep zarar geliyor.Etrafta güvenilir bir taksi durağı vardır elbet. Bizim mahallede 30 yıllık bir durak var. Her durumda günün her saati gözüm kapalı binerim. Abartacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?