- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
- 18
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Aşk acısı sebebiyle kendini öldürmezdi herhalde ki öldürmemiş de.. bence cok saçma böyle şeyler. Gecenin 2sinde rahatsiz edilmez ki kimse böyle mevzular için.Kendisini öldürse pişman olmaz mıydınız?
Sevmediğim biri olsa bile bana kendimi öldüreceğim dese, ulan acaba der vicdanım rahat etmezdi
Kendisini öldürse pişman olmaz mıydınız?
Sevmediğim biri olsa bile bana kendimi öldüreceğim dese, ulan acaba der vicdanım rahat etmezdi
Gecenin ikisinde araması yanlış evet ama siz de nereye şikayet edebilirim derken biraz abartmıyor musunuz? Yani ben bu muameleyi kırk yılda bir görüştüğüm insana bile yapmazdım. Psikolojisi iyi değil belli ki. Rahatsız oluyorsanız en fazla engellersiniz olur biter.. Tabii ki bu benim görüşüm.
Aşk acısı sebebiyle kendini öldürmezdi herhalde ki öldürmemiş de.. bence cok saçma böyle şeyler. Gecenin 2sinde rahatsiz edilmez ki kimse böyle mevzular için.
Bi insanın çok üzgün olduğu bi zamanda size yazması yada araması normal illaki çok samimi mi olmak gerekiyor. Gece yarısı olması hoş değil evet ama onun ruh halini bilemeyiz.
Ve gerçekten şikayet etmeyi düşünüyor olmanız enteresan. En fazla annesine şikayet edebilirsiniz
Size göre saçma
Psikoloji böyle bir şey değil ama
Aynı arkadaştan bende de vardı
İntihar bir anlık deliliktir.
An geliyor öğrencim arıyor beni hocam aklıma kendimi öldürmek geliyor diye
Hiçbirine arkamı dönmedim.
Çok zorda olmasa kendini kötü hissetmese 2 yıl görüşmediği birine yazmazdı bence
Ek olarak ne diye şikayet edeceksiniz?
Arkadaşım gecenin 2sinde aradı diye mi?
Polise bir şikayet edip aldığınız cevabı buraya da yazar mısınız?
Size göre saçma
Psikoloji böyle bir şey değil ama
Aynı arkadaştan bende de vardı
İntihar bir anlık deliliktir.
An geliyor öğrencim arıyor beni hocam aklıma kendimi öldürmek geliyor diye
Hiçbirine arkamı dönmedim.
Çok zorda olmasa kendini kötü hissetmese 2 yıl görüşmediği birine yazmazdı bence
Olabilir belki de o sırada zorda kaldı. Ama ben de çok rahatsız oldum bu durumdan. Onu anlayamıyorum. Ve sürekli araması da rahatsız ediyor
Arkadaşta bayağı İlginçmiş. Deli mi neSürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor çok rahatsız oluyorum
Bilemiyorum o an belki ben de acar konuşurdum ama aşk yüzünden intihar saçma geliyor yine de. Psikolojik bir sorun neticede. Gidip tedavi alması gerekli arkadaşı arayarak çözüm bulamaz kişiler böyle durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?