- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Engelledim annesinden arıyor. Neden açmadın diye mesaj yazıyor
Bence yaptığı bencillik. Ölüm kalım meselesi değil bu aşk acısı. 3 senedir samimi olmadığı birini gece 2 de arayacak kadar ne olmuş olabilir ? Ama sizinde tepkiniz aşırı sert olmuş. Rahatsız oluyorum bir daha beni arama deseydiniz yeterdi sikayet etme gerekceniz ne olacak merak ettim. Annesine falan niye mesaj yazıyorsunuz ya hayret bir sey gerçekten.
Beni gece 3 de yolda yaralı kedi/köpek gördüm napayım diye arayanlar var. Bir keresinde wpdan bir kedinin poposunu bunun cinsiyeti ne diye sormuşlardı.Veteriner olmamam dışında sorun yok tabiAşk acısı sebebiyle kendini öldürmezdi herhalde ki öldürmemiş de.. bence cok saçma böyle şeyler. Gecenin 2sinde rahatsiz edilmez ki kimse böyle mevzular için.
Yok artık yaBeni gece 3 de yolda yaralı kedi/köpek gördüm napayım diye arayanlar var. Bir keresinde wpdan bir kedinin poposunu bunun cinsiyeti ne diye sormuşlardı.Veteriner olmamam dışında sorun yok tabicok düsüncesiz insanlar var
İyi de siz arayan kisiye beni arama rahatsız oluyorum demeden neden annesine yazdınız ben o kısmı anlayamadım. Belki ailesi anlayissiz olduğu derdini paylaşamayacağı için sizi aramıştır (araması doğru demiyorum) Ben olsam güzel bir tersler sonra engeller israrci olursa annesine yazardım. Siz neden böyle yaptınız ? Haklisiniz evet ama olayı büyütmüşsünüzAnnesine kızınız intihar etmeyi düşünüyor diye yazdım sadece
Ben genel olarak kimseyi aramam,üşenirim. Ancak acil cevap almam gerekiyorsa ararım,ya da müsaitsen buluşalım demeye. Gene cok acil bir sey yoksa mesaj atmam mesajlasmayı da sevmem ne gerek varYok artık ya
Bilemiyorum ben biraz fazla hassasım sanirim aksam 10dan sonra kimseyi acil durumlar harici aramam. Hele ki böyle absürd sebeplerle
İyi de siz arayan kisiye beni arama rahatsız oluyorum demeden neden annesine yazdınız ben o kısmı anlayamadım. Belki ailesi anlayissiz olduğu derdini paylaşamayacağı için sizi aramıştır (araması doğru demiyorum) Ben olsam güzel bir tersler sonra engeller israrci olursa annesine yazardım. Siz neden böyle yaptınız ? Haklisiniz evet ama olayı büyütmüşsünüz
Ne şikayeti ya ? Siz şikayet edene kadar söylediniz mi açıkça beni bir daha araan görüşmek istemiyorum diye belli ki söylemediniz e o zaman neyin şikayeti bu? Ben de kocamı polise şikayet edeyim bari evde yardim etmiyor diye bu ne saçmalık
Yani öyle düsününce siz de haklisinız. Kimileri uykusundan uyandırılınca endişeli ve sinirli olur. Tez zamanda bu arkadaştan kurtulursunuz umarımO an sinirlendim ve intihar edeceğim diyince de ihtimal vermesem de annesine mesaj attım bilsin önlemlerini gelecekte alsınlar diye
yazılanlara çok şaşırdım hele ki konu sahibinin tepkisine!
bakın bu sizin 3 yıldır tanıdığınız bir insan.
evleri kalabalık olsa dahi o an yaşadığı büyük acıyı kimseyle paylaşamamış ve sizin numaranıza bir an ulaşmış olabilir. saat 2 bile olsa "hayırdır ya neyin var" demez mi insan.
ben mi aşırı iyi niyetliyim bilmiyorum ama ben olsam demekki yazacak birini bulamadı en azından o anlık teselli etmeye çalışırdım.
biraz empati yapmak bu kadar mı zor. nolmuş yani uykunuz bölündüyse.
bir de o kişinin açısından bakın belki hayatının en çaresiz hissettiği anlarını yaşıyor. kaldı ki daha ilk aradığında verdiğiniz tepki bu birkaç kere konuşmuşluğunuz bile yok. otobüste bile hiç tanımadığımız insanlarla yeri geliyor dertleşiyoruz.
bi de şikayetten bahsediyorsunuz. Allah sizin gibilerden uzak etsin bizi. ne diyim. şaşkınım.
Ben en yakınımı bile o saatte aramam böyle bir şey için.
Siz yakın değiliz diyorsunuz çok tuhaf.
Size kadar hiç kimseyi bulamamış mı o kadar mı yalnız?
Yine de şikayet edecek bir şey yok.
Akıllı telefonlar sağolsun engeli bas rahatla yani madem görüşmek istemiyorsunuz.
Insan tanimadigi bile olsa 2 dk konusur neyin var der.Tamam zamansiz aramis falanda durumu belli ki zaten normal değil.Selamlar
Geçen gecelerde yakın olmadığım bir arkadaşımın (3 senedir sadece arada naber nasılsın tarzı mesajlarla görüşüyorduk) gecenin ikisinde aramasıyla sıçrayarak uyandık.Ben o an refleksle aramayı meşgule atmış bulundum. Daha sonra ardı ardına mesajlar gelmeye başladı. "Ben çok kötüyüm sevgilimle ayrıldım, sen de açmıyorsun telefonunu,kendimi öldüreceğim" tarzı şeyler yazmıştı.
Çok sinirlendim çünkü ailesi ile yaşayan bir kadın annesini uyandırabilirdi. Evleri de kalabalık, ailesinden biri ile konuşabilirdi. Eşimde ben de çok gerildik. Konuşmayı kestim. Hicbir şekilde cevap yazmadım. Ertesi gün bir sürü mesaj yazmış.Ben çok kötüydüm kimsenin umrunda olmadı diye. Bu kadının yaptığı bencillik değil mi? Çok rahatsız oluyorum nereye şikayet edebilirim? malum koronadan dolayı çıkamıyoruz da...
O saatte başka kimleri aradı bilgim yok. Engelledim de şimdi de annemi arayıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?