Gece yarısı arayan arkadaş

Bir yerde okumuştum ölümden ve intihardan bahseden kişilerin aslında içten içe yalnızlık çektiğini bu bahsedişin aslında bir yardım çığlığı olduğunu okumuştum.Benimde zor zamanlarım oldu bunlardan bahsettiğim oldu ama inancım gereği yapamadım.Bazen hayat gerçekten anlamsız oluyor ve birinin içten bir şekilde neyin var demesine ihtiyaç duyuyor

Kendisi yazmıştı, sallamadiysa :)
Bence diğer konu da b.ka sardı çıkamadı herkes üzerine gelince. Baktı ki forumda artık rahat takılamayacak ,yalan söyledim sizi kekledim deyip defoldu gitti. Aslında konular gerçek trolluk yapan adam bu kadar uzatmaz farklı farklı konularda açıp bu kadar beklemez. Yada diğer konuda tepki alınca uzun süre gelmedi foruma insanların sinir ucu ile oynamaya devam ederdi.

Beynim yandı

Korcan mı çıktı bu civelek yani? Emin miyiz?

Kardeş okuyorsan haberin olsun, arı kovanına girmiş porsuk gibi gülüyorsun.

Evet oyle gercekten.boyle anlarda yalnız olmadıgınızı,sizin gibi hisseden mılyonlsrca ınsanon oldugunu ve bu dusuncenızın gecıcı oldugunu fakat ruh halınızden dolayı gecmeyecek gobı dusundugunuzu bılmenız gerek. Aslında ozunde hepımız yalnızız.her yalnızlıktan daha guclu cıkıp yola devam etmek lazım.

Aynen öyle ,ben kimseyi aramıyorum netten uzun süredir arkadaş olduğum insanlar var onlarla dertleşiyorum.Gerçekte yakınımdakilerden daha samimiler,dediğiniz gibi düşünüyorum bir annem var güçlü olmaktan başka çarem yok

Evlenince bu kadınlara bi şey oluyor. Aman aramayalım da tutkulu seksler yarım kalmasın. Vallahi sıkılıyorum bu evlilik triplerinden. Evlendim arayamam evlendim gelemem zart zurt.

Sanmıyorum çünkü tüm konular, ilk mesajdan itibaren insanların sinirine nasıl dokunurum şeklinde açılmıştı ve yazdığı tek tük cevap da sinir bozucuydu. Özellikle şey dedi: siz hep ekonomik özgürlük ten bahsediyorsunuz, bakın atanmış öğretmen dedim bilerek, demek ekonomik özgürlük de bir yere kadar gibi bir şey ima etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…