- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
- 18
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Insan tanimadigi bile olsa 2 dk konusur neyin var der.Tamam zamansiz aramis falanda durumu belli ki zaten normal değil.
Ben engeller bı daha muhattap olmam arkadaş da olsa bı sınır vardır ki dediğinize göre sizin de huzurunuzu bozacak bir tip kimse huzurdan önemli değildir benim görüşüm buSelamlar
Geçen gecelerde yakın olmadığım bir arkadaşımın (3 senedir sadece arada naber nasılsın tarzı mesajlarla görüşüyorduk) gecenin ikisinde aramasıyla sıçrayarak uyandık.Ben o an refleksle aramayı meşgule atmış bulundum. Daha sonra ardı ardına mesajlar gelmeye başladı. "Ben çok kötüyüm sevgilimle ayrıldım, sen de açmıyorsun telefonunu,kendimi öldüreceğim" tarzı şeyler yazmıştı.
Çok sinirlendim çünkü ailesi ile yaşayan bir kadın annesini uyandırabilirdi. Evleri de kalabalık, ailesinden biri ile konuşabilirdi. Eşimde ben de çok gerildik. Konuşmayı kestim. Hicbir şekilde cevap yazmadım. Ertesi gün bir sürü mesaj yazmış.Ben çok kötüydüm kimsenin umrunda olmadı diye. Bu kadının yaptığı bencillik değil mi? Çok rahatsız oluyorum nereye şikayet edebilirim? malum koronadan dolayı çıkamıyoruz da...
ne şikayeti yahu..
kadın kötüymüş idare edemediniz mi yani..
bir arkadaşına ihtiyaç duymuş konuşmak için.
Yok artık ya
Bilemiyorum ben biraz fazla hassasım sanirim aksam 10dan sonra kimseyi acil durumlar harici aramam. Hele ki böyle absürd sebeplerle
Yakın değilsiniz ama annelerinizin telefon numarasını biliyorsunuz? Bu ne premseslik birde konu açıyorsunuz pes yani
Kusura bakmayın ama pek iyi kalpli gelmediniz bana. Canına kıymayı düşünen biri sizi arıyor, siz şikayet etmekten bahsediyorsunuz. İntihar etseydi bu vicdan azabını nasıl kaldırabilecektiniz? Annesiyle niye konuşmuyor demişsiniz bir de. Çok ilginçsiniz.
Bu normal bir arama değil farkında mısınız? Düşmanım bile gece yarısı beni arayıp canıma kıyacağım dese rahatsız olmak aklımın ucundan geçmez. Neyse siz böyle devam edin.Kötü kadın oldum.gecenin geç saatlerinde insanların sizi aramasını huzurunuzu bozmasını normal karşılıyor olmalısınız.
Annesinin numarası bile var ve siz hala bu kiza uzaktan arkadaşmi diyorsunuz. Bana soyledikleriniz inandirici gelmedi, üstünüze gelinmesin diye uzak arkadaş yazdınız bence.Annesine kızınız intihar etmeyi düşünüyor diye yazdım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?