- 27 Ocak 2019
- 2.736
- 8.149
- 78
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Burda dedikodu yapacağına kıza söyle arama eşim istemiyorSürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor çok rahatsız oluyorum
Bunun için başka insanları rahatsız etmeye hakkı olmadığını düşünüyorum.Maalesef bazı insanlar bu seviyede. Yaşadıkları, genetik yapısı, sosyal çevre veya aile. Size göre basit bir aşk acısıdır, ama onun için başka bir anlam ifade ediyordur. Mesela ailesinde çok acı çekmiştir. O ayrılık son damla olmuştur. Dışarıdan sevgilisi bıraktı intihar etti derler, ama içeriden başkadır. Bilemeyiz
HahahahahahDirekt Süleyman Soylu'yu arıyorum hemen ilgilensin bu konuyla SAT komandoları falan da harekete geçti Erdoğan teyakkuzda bekliyor anında şikayet edeceğiz hiç merak etmeykfjdjsjsjsjs
Anamm tovbe tovbe Allah akil fikir versin birsey soylimmi bende karismazdim haa mesaj yazdiginda polise haber verebilirdiniz adresini annesinin adini muhattap olmadan hallederdiniz evinde otur sen gelsin milletin delisi bulsun seni tey allahim yaSürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor. Annemi bile arıyor takmış kafayı illaki konuşacak
Kafam yandiKafama oturmayan şeyler var. Siz evlisiniz ve eşinizle yaşıyorsunuz. O gece uykudan uyanmanın şokuyla telefonu açmadınız anladım. Mesajlara da sinirlendiniz diye cevap yazmadınız. O da OK.
1. Annesine mesaj attığınızda size cevap yazdı mı annesi?
2. Başka numaradan aradığında o olduğunu nasıl anladınız da açmadınız? Sadece telefonunuzda kayıtlı numaraları mı açarsınız?
3. Olay sizin annenize ne zaman intikal etti? Ertesi sabah annenizi arayıp “alo anne dün gece beni şu arkadaş aradı, açmadım, seni ararsa açma” mı dediniz? Yoksa annenizi arayacağından habersizdiniz de arayınca anneniz mi haber verdi?
4. Annenizin telefonunda da kayıtlı mı bu kişi? Annenizi aradığında o kişinin olduğunu nasıl anladı anneniz veya siz? Hiç mi açmadı anneniz de? Hiç mi konuşmadı?
5. Kendi annesinin telefonundan aradı ise, siz veya anneniz onun annesi sanarak telefonu açmış olmalı. Arkadaşınız olduğunu nerden anladınız?
Gece gece ne guldum beDirekt Süleyman Soylu'yu arıyorum hemen ilgilensin bu konuyla SAT komandoları falan da harekete geçti Erdoğan teyakkuzda bekliyor anında şikayet edeceğiz hiç merak etmeykfjdjsjsjsjs
Maşallah müge anlı gibisinzKafama oturmayan şeyler var. Siz evlisiniz ve eşinizle yaşıyorsunuz. O gece uykudan uyanmanın şokuyla telefonu açmadınız anladım. Mesajlara da sinirlendiniz diye cevap yazmadınız. O da OK.
1. Annesine mesaj attığınızda size cevap yazdı mı annesi?
2. Başka numaradan aradığında o olduğunu nasıl anladınız da açmadınız? Sadece telefonunuzda kayıtlı numaraları mı açarsınız?
3. Olay sizin annenize ne zaman intikal etti? Ertesi sabah annenizi arayıp “alo anne dün gece beni şu arkadaş aradı, açmadım, seni ararsa açma” mı dediniz? Yoksa annenizi arayacağından habersizdiniz de arayınca anneniz mi haber verdi?
4. Annenizin telefonunda da kayıtlı mı bu kişi? Annenizi aradığında o kişinin olduğunu nasıl anladı anneniz veya siz? Hiç mi açmadı anneniz de? Hiç mi konuşmadı?
5. Kendi annesinin telefonundan aradı ise, siz veya anneniz onun annesi sanarak telefonu açmış olmalı. Arkadaşınız olduğunu nerden anladınız?
Çok özür dileyerek yazıyorum sizi şüpheye sokmak değil amacım acaba ayrıldığı sevgilisi eşiniz olabilir mi ona ulaşamayıp da size ulaşarak gözdağı mi veriyor.çok samimi değilsiniz artı ısrarcı .. Hayat bu neler duyuyoruz.Sürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor çok rahatsız oluyorum
Çok özür dileyerek yazıyorum sizi şüpheye sokmak değil amacım acaba ayrıldığı sevgilisi eşiniz olabilir mi ona ulaşamayıp da size ulaşarak gözdağı mi veriyor.çok samimi değilsiniz artı ısrarcı .. Hayat bu neler duyuyoruz.
Bunun için başka insanları rahatsız etmeye hakkı olmadığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?