Geçecek deyin teselliye ihtiyacım var . Anne olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu paylaşımlar benim hoşuma gidiyor mesela.
Evet insan büyütmek kolay değil ama büyüdükçe paylaşım artıyor. Zor kısımları güzel anlar unutturuyor.
Şu an hemen hep zor, bir tek ek gıdada eğleniyorum değişik bir aktivite. Bir de oturmaya başladı, banyo için küvete koyup oynatıyorum o da eğlenceli. Onun dışında gerçekten sıkılıyorum

Herkes çocuk sahibi olacak diye kural yok iki kişilik harika hayatlar var ama Allah size üçüncü bir nefes nasip etmiş daha yirmi günlük sizinki muhtemelen lohusa sendromu aksi halde şımarıklık diyeceğim evet sabredin geçecek ve herşeyden çok seveceksiniz

5 sene önce kızım doğmadan önce bı başım bı göçüm bı hayatımız wardi esimle, kızımız oldu önce sarılık oldu günlerce ameliyatlı şekilde hastanelerde süründük sonra sarılık geçince tam bir cadı oldu gece uykusu bilmedim gündüz de zaten hep kucagimdaydi indirdigim anda ağlıyordu susmuyordu nedenini bilmiyordum hatta kizimdan nefret ettiğim zamanlar oluyordu benim hayatım bitti artık hicbi zaman eskisi kadar özgür olamiycam diyordum camdan dışarı bakıyordum insanlar geziyor tozuyor ne kadarda keyiflilerdi. Bense uykusuz bitkin yorgun. Hiç gecicegini zannetmezdim ama birkac ay sonra herşeyi düzene girdi. 1 yaşından sonra da derin bir oh çektim. Şu an 5 yasinda, ve benim en iyi arkadaşım herşeyim o. Laf olsun diye demiyorum, geciceginden emin olabilirsin

Hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün :)) doktor kontrollerini yaptırırken bir sorun isterseniz bir bakabilirler. Ama bebek bu hep ağlıyorlar. Sürekli ağlıyorlar ama tabiki de geçecek. Siz çok yorulmuşsunuz o yüzden öyle düşünüyorsunuz :)) Doğum zaten yorucu bir hadise bebekler de hep ağlıyor. Çok normal yorulmanız. Sabredin geçecek inşallah sonra o tatlılığına bakıp iyi ki diyeceğinize eminim :)

Nefret etmedim hiç ama senin yaşadıklarını yasıyorum
Benimki de hep kucağımda ve de memede aynen tüm hayatım bitti gbi hissediyorum ben de

Çok güzel yazmışsınız, ağzınıza sağlık

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün evladınızı. İyi ki doğmuş ve geri dönüp ömrünüze baktığınızda ‘Hayatta yaptığım en harika şey’ diyeceksiniz merak etmeyin. Ama bu zamanlar zor geçer. Lohusalık, uykusuzluk, emzirmeyi de sevmemiş olabilirsiniz, hep dağınık saç-baş bi yerde, hiçbir şeye yetişememek, kendine zaman ayıramamak, eşinle uzaklaştığını hissetmek hepsi normal. Hayatınız değişti ve bunu kabullenmekte zorlanıyorsunuz. Maalesef bazı şeyler artık eskisi gibi olmayacak ama yeni harika deneyimler edineceksiniz. Tatmadığınız değişik duygularla tanışacaksınız. Gülümseyecek, emekleyecek, ayağa kalkacak, anne baba diyecek, parkta oynayacak, bazen koşarken düşecek canı yanınca içiniz acıyacak, size resim çizecek bazen sizi çizecek, sizi çok sevecek dünyadaki herkesten çok, okula gidecek, gösterilerde size el sallayacak, haklı gururunuz olacak, başarılarıyla övünecek emeklerinizin işine yaradığını görünce kendinizi daha başarılı ve mutlu hissedeceksiniz. (Benimkiler hala ilkokulda bundan ötesini şimdilik bilmiyorum. Yaşayarak öğreneceğim )
Hayatınızı kolaylaştıracak adınları da yazayım bu sayede azıcık moraliniz düzelir. Kendinize bir sağma makinası edinin ve sağdığınız sütünüzü buzlukta süt boşetlerinde ( eczanede bulunuyor) saklayın acil durumlarda kullanırsınız. Eğer sütünüz yetmiyorsa bebeğinize keza benim çok sütün olsada oğlum doymuyordu mama takviyesi yapıyordum ki size de öneririm. Eşinizle ya da tek başınıza dışarı çıktınız depoladığınız süt ve mama evde çocuğunuzla ilgilenen aile üyeleri tarafından kullanılır veee sizde birkaç saat rahat edersiniz. Geceleri de mama verebilirsiniz bu sayede çok yykusuz kalmazsınız. Arada kuaföre gidin bakım yapmak iyi hissettiriyor. Eşinize de duygularınızı açın mutlaka sizi destekleyecek ve rahatlatacaktır. Allah kolaylık versin.

Teşekkür ederim güzel mesajın için
Mama veriyorum takviye sütüm sağacak kadar çok değil zaten
Ama benimkinin derdi memede uyumayı istemek
Beni tek yoran bu
Memede uyuyor ama yerine koyunca ağlıyor
Yoksa emzirmek falan sıkıntı değil
Allah sizin de yavrularınızı bağışlasın

Ben buna çare olarak bir ara koltuğun üzerine koyup onu yattığı yerde emzirip sessizce uzaklaşmayı denemiştir bu da ise yarıyor :))

Gecmis olsun canım lohusa sendromuna girmissin.yat kalk annene dua et ben hep tek başımaydim.annemde var kaynanamda ama ikiside gelmedi ikiside yakin oldugu halde gelmedi hem de.bu zamanlar gecince hersey daha kolay bir hal alcak.bebegini sevmeye vaktin olmadığından sevemiyorsun suan.

Teşekkür ederim

Hepsi gececek.
Size kumas sling tavsiye ederim.
Benim kizim asiri huysuz 10dk dan fazla uyumazdi. Bende kafayi yerdim. 3 yasinda oglum cok sessiz sakin beni yormazdi ama kucuk hanim yuzunden ilgilenemiyordum. Sonra care kumas sling oldu. Orda uyurken Bende oglum ilenilgileniyordum

Onu deneyeceğim ama bu Sefer bana iyice bagımlı olur diye korkuyorum

Onu deneyeceğim ama bu Sefer bana iyice bagımlı olur diye korkuyorum

Daha cok kucuk ama size ihtiyaci var.
Yine bizden ornek vereyim. Sling de cok tasidim ama kucak istemezdi. Hatta 6 aylik iken surundu 10aylik iken yurudu sonra zaten sling de hayal oldu benim icin. Ben bagimli oldum :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…