Geçecek deyin teselliye ihtiyacım var . Anne olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah bagislasin su anda nasil bebek emmesi vs yemesi yanindaha binduzene giriyomu hersey

Sabretmeye calısıyorumm ama çok bitkin düşüyorum
Bugun günde sadece 2 saat uyudu
4 saattir falan da ağlıyor
Susturucu gibi memeyi dayayınca susuyor ams o memede iken ben uyuyamıyorum
Çok zor sıcaklarda
Bir dakika bile bensiz durmuyo
İnsallah 3 ayda düzelir
Teşekkür ederim

Çok haklısınız ve gerçekten çok da zor. Boşuna değil cennet annelerin ayakları altında. Gerçekten geçecek tün samimiyetimle söylüyorum hatta siz birkaç ay sonra burada çok daha farklı duygulardan bahsedeceksiniz.

Kolik olunca nasıl oluyor
Ben ne istediğini tam anlayamıyorum bebeğimin
Benimki meme dışında durmuyor bende bile
O bakımdan ne annem sakşnlestşrebilşyor ne de eşim
Dursa ben de uyurum ams yok illa memede

Kolik olunca memede susar mı ağlar mi
Bir de sabahları çok ıkınıyo yavrum

İnşallah
Geçecek biliyorum ama nasıl
Desteğin için tesekkürler

Rabbim bebeğinizi bağışlasın. 2 kez aşılama tedavisi görmüş 1 kezde düşük yapmış bi kadın olarak anne olmayı inanılmaz istiyorum. Eşimle rahata çok alıştık yaklaşık 3 yıl olacak evleneli. Yaşadığınız sıkıntılar zor geliyordur haklısınız. Ama şu an deli gibi bebek isteyen bi kadın olarak söylüyorum 5 sene sonra size gelmiş mucizenizin tadını çıkarın.

Bende 2 asılma oldum negatif
İlk denemede tüp bebekte oldu
Hep sunu dedim tüp bebek sürecinde iken
Ne kadar zormuş dedim
Sonra hsmile kaldım hep sorunlu geçti tüp bebek süreci neymiş ki bu daha zormuş dedim
Şimdi de büyütmesi çok zormuş diyorum

İnsallah allsh size de nasip eder
Bu arada düşük sebebi araştırıldı mi
Ben bu konularda uzman oldum sayılır
Pıhtılaşma testi yaptırdın mi
Bir de eşinle şans genetik tarama testi yapıldı mi

Geciyor tabiki ama biraz sabir. Yada dogruyu soylemek gerekrse baya bi sabrli olmanz lazim iki aya gececek bisey degil

Düşükten sonra patolojiye gönderdim fetüsü. Temiz çıktı sonucu. Üstüne kimyasal gebelik geçirdim. Pıhtılaşma için test yaptırdım henüz sonuç çıkmadı. Eşimle genetik test için gittik yaptırdık. Henüz onunda sonucu çıkmadı. Tüp bebeğe geçmeden elimde hazır olacak sonuçlarımız. Umarım gerek kalmadan hamile kalırım diyorum. İğneli aşılama oldum o da yıpratmıştı, tüp bebek daha zor biliyorum gözümde korkuyor. Ama herşeye rağmen istemekten vazgeçemiyor insan. Şu an inan ki bebeğim kucağımdan inmiyor diye konu açmak için herşeyi göze alabilirim :)

Evet baya bir sabır gerek
Bugun sadece iki saat uyudu onun dışında hep memede
benim kizim 18 ay emdi 18 ay yapisik ikiz gibiydik 24 ayi beklemedim 20 ayda biraktrdim. Uyku duzeni 1 yasinda anca olustu. Zaten sonrasi daha kolay enazindan uyuyabldim diye sevindim suan 4 yasinda zaman nasil gecmis diyorum

bebeğin olduğunda bul beni :))))
Gereken herşey yapılmış evet
Düşük genelde pıhtılaşmadan dolayı oluyor bende de varmış mesela
Bir de rahimde polip mşyom kist var ise olurmus
Kucaktan inmemesi zor Çünkü hiç uyuyamıyorum ona bakacak enerjim olmuyor böylelikle
Olumlu düşün insallah birdahaki denemede kavuşursun yavruna

benim kizim 18 ay emdi 18 ay yapisik ikiz gibiydik 24 ayi beklemedim 20 ayda biraktrdim. Uyku duzeni 1 yasinda anca olustu. Zaten sonrasi daha kolay enazindan uyuyabldim diye sevindim suan 4 yasinda zaman nasil gecmis diyorum
Emmesi sorun değil
Emip karnı doyunca yerine koyabiliyor muydun
Yoksa memede mi uyumak istiyordu
Beni yoran tek şey bu
Allah bağışlasın yavrunuzu

Rahim filmi çektirdim. Ultrasona çok kez girdim. Polikistik overim var ama adetimde yumurtlamamda oluyor. Test sonuçlarına göre yol çizicez. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Emmesi sorun değil
Emip karnı doyunca yerine koyabiliyor muydun
Yoksa memede mi uyumak istiyordu
Beni yoran tek şey bu
Allah bağışlasın yavrunuzu
Ay yok nerde koyabilmek.. memede uyudu hep 6ayilikti hic unutmam ilk kez 4 saat uyanmadan uyumustu :) bnde tam sevindim derken hop yine 15dk arayla meme icin uyanirdi abartmıyorum dakika tutardim. Sonra vazgectim gogusler acik uyuyosun bizamn snra :)))

Sen nasıl uyudun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…