Kızlar çok şükür dert değil ama ne bileyim çok doldum ve aşırı bitkinim. 55 günlük anneyim depremden 3 gün önce yavrum geldi dünyaya o kadar çok istedim ki o kadar çok bekledim ki onu anlatamam size. Anne olmaya çok hazırdım doğum yaptım 3 gün sonra deprem oldu bu arada bebeğim küvezdeydi birşey olacak diye aklım çıktı . Sonra aldım oglumu hasret bitti artık dedim. İşte herşey bundan sonra başladı 40 gün ailemin yanında kaldım mevburiyetten mustakildi evleri . Neyse bebeğim aşırı hassas kızlar bir gece beşiğinde boğulma riski geçirdi hemen hastaneye yetiştirdim . Hatta acaba nobetmi geçirdi diye burda konu açmıştım . Çok şükür öyle birşey yok. Aynı zamanda alerjik bir bebek ve meme reddi yaşadık mamaya geçtik onuda mirin kırın içiyor . Defalarca doktora götürdüm sağlık sorunu yok. Havalar çok soğuk evden dışarı çıkamıyorum kimseyi kabul edemiyorum . Şimdide grip olmuş onunla ugrasiyorum buhar veriyorum sürekli .
Eşim çok destek oluyor yalan söyleyemem ama oda lohusalık döneminde çok çektirdi bana . Ailemle konuşmuyorlar bu apayrı bir konu zaten . Annem çalışıyor kaynana zaten rahatını bozmaz kayınbaba arar çocuğa iyi bak haşa der kapatır densiz kaç kere bozdum hala aynı.
İşin özeti kızlar artık çocuğuma birşey olacakmi diye düşünmekten çok yoruldum birşeyler söyleyin bana gececekmi bu günler . Herkes aynı şeyimi yasadi yoksa benmi böyleyim hayata küstüm resmen. Ben iyi olsun diye uğraşırken daha kotu olmasindan bıktım usandım artık psikolojim hiç iyi degil
Eşim çok destek oluyor yalan söyleyemem ama oda lohusalık döneminde çok çektirdi bana . Ailemle konuşmuyorlar bu apayrı bir konu zaten . Annem çalışıyor kaynana zaten rahatını bozmaz kayınbaba arar çocuğa iyi bak haşa der kapatır densiz kaç kere bozdum hala aynı.
İşin özeti kızlar artık çocuğuma birşey olacakmi diye düşünmekten çok yoruldum birşeyler söyleyin bana gececekmi bu günler . Herkes aynı şeyimi yasadi yoksa benmi böyleyim hayata küstüm resmen. Ben iyi olsun diye uğraşırken daha kotu olmasindan bıktım usandım artık psikolojim hiç iyi degil