Geçecek mi?

Allah bunlari bildigi gibi yapsin.. zaten bunlar her gun disari cikmayla kendileri bitiriyolar herseyi..ne demek bu? Seninle vakit gecirmek istemiyorum...tercihim farkli.. ne ilgi ne cinsellik.. pehhh cehenneme kdr yolun var diycende bunlara...Allah korkusu var neyseki

Çok içten yazmışsinız cok üzüldüm..eşinizin her akşam çikmasina bi dur demeniz lazım..gidersen bi daha eve gelme diyip anahtarini alin ya da siz bi süfe annenizde kalin

Onu eskisi gibi sevmek istiyorsan eğer fırsat vereceksin.
Kal gitme diyeceksin mesela.
Yani istiyorum seni yanımda istiyorum demen gerekiyorsa diyeceksin.

Düşünemediğini düşündüreceksin.
Ben söylemeden yapsın hepimizin derdi ama kuş beyinlilerde yok o kadar kapasite..

Üzgünüm gerçeği kabullenmek zorundayız.

Diyemiyo işte diyemiyo....
Oda benden çünkü
Dimi Feronika'm :))))

Bir arkadasimin esi de surekli evde disari cikmak adina yaptikleri birsey yok.Gozumun onunde gorunce sinir krizi geciriyorum diyor.Bence bu daha kotu hergun yemek yapiyor disarda yemek yemek aktivite yok.

Esine sorumluluklarini hatirlat. Cocuguna montunu kendi giymesi icin tesvik et. Herseyi tek basina yuklenme.

Kızlar bu arada, eşim bugün benden erken gelmiş
Eve ve evi toparlamış. Düzenlemiş. Yemek yapmış. Bi ara burayı okuduğunu falan düşündüm.

Nereden çıktı dedim. İçimden geldi dedi. Büyük tepki vermedim. Sarılmak istedim ama yapamadım. Sağol eline sağlık dedim. Yemeği yedik. Sonra çay demledi, beraber içtik. Motorsikletini değiştirmek istiyormuş. Takas yapacakmış. Sana da kask alalım artık ehehhee falan dedi. Yani bende gülümsedim sadece. Robot gibiyim. Adamı da hayattan soğuttum
sonra da dışarı çıktı işte

Evi temizlemiş çünkü seni yumuşatıp motorunu değişiceni söylemek için doğru mu anladım eğer öyleyse çok sinir bozucu?

Beni anlatmissiniz ayni sey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…