- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
alıyorum. Yarın yine gidicem her hafta gidiyorum psikoloğa. Daha 4 görüşme oldu. Henüz hazır olmadığımı söylüyor bana psikoloğum, bi karar almak için YaniTek başınıza debelenip durmaktansa uzman yardımı alsanız
Bir de akşamları neden tek kalıyorsunuz ?alıyorum. Yarın yine gidicem her hafta gidiyorum psikoloğa. Daha 4 görüşme oldu. Henüz hazır olmadığımı söylüyor bana psikoloğum, bi karar almak için Yani
hayır. Benimle vakit geçirmiyor. Aramız çok iyiyken de böyle çıkardı hep akşam, o zamanlar üzülürdüm çok, tartışırdık. Gitme derdim ama çıkardı arkadaşlarının yanına illa her akşam. Artık gitme de demiyorum zatenBir de akşamları neden tek kalıyorsunuz ?
Eşiniz gece mi çalışıyor ?
kahvehaneye ya da arkadaşının dükkanı var oraya gider.Nereye gidiyor eşiniz akşam?
Bu adamın Nesine kıyamıyorsun peki?hayır. Benimle vakit geçirmiyor. Aramız çok iyiyken de böyle çıkardı hep akşam, o zamanlar üzülürdüm çok, tartışırdık. Gitme derdim ama çıkardı arkadaşlarının yanına illa her akşam. Artık gitme de demiyorum zaten
Siz eşinize kıyamıyorsunuz ama eşiniz gayet rahat bu konu dahayır. Benimle vakit geçirmiyor. Aramız çok iyiyken de böyle çıkardı hep akşam, o zamanlar üzülürdüm çok, tartışırdık. Gitme derdim ama çıkardı arkadaşlarının yanına illa her akşam. Artık gitme de demiyorum zaten
Çünkü son dönemde tartışmamaya dediklerimi yapmaya çalışıyor. Kal desem kalır evde akşamları mesela. Ama Nası bi soğukluk mesafe girdiyse demiyorum kal diyeBu adamın Nesine kıyamıyorsun peki?
O gayette kıyıyor.
Tüm yazdıklarınız için de en çok bu dikkat çekici. Yani arada akşam tabiki çıkarlar, benim eşim de ayda yılda bir çıkar hiç karışmam sevinirim sosyal bir çevresi olmasına. Fakat her akşam... yaşadıklarınızı bilmiyorum. Eşiniz evden kaçıyor gibi. Kabullenmeniz üzücü. Çok yipranmissiniz hayatta. Çalışmanız şart mı? Acaba bir süre ara verseniz, çocuğunuzla kendiniz ilgilenip biraz ruhunuzu dinlendirseniz. Gündüz yürüyüşler, kitap okumak film seyretmek gibi tembellikler yapsanız?hayır. Benimle vakit geçirmiyor. Aramız çok iyiyken de böyle çıkardı hep akşam, o zamanlar üzülürdüm çok, tartışırdık. Gitme derdim ama çıkardı arkadaşlarının yanına illa her akşam. Artık gitme de demiyorum zaten
Sen kal demeden kalması gerek o ayrı ama, eğer mesafeleri yıkmak istiyorsan kal demelisin sende.Çünkü son dönemde tartışmamaya dediklerimi yapmaya çalışıyor. Kal desem kalır evde akşamları mesela. Ama Nası bi soğukluk mesafe girdiyse demiyorum kal diye
gittik. Terapiste ben her şeyden memnunum. Feronika için her şeyi yaparım benlik sorun yok vs vs demiş. E adam bize aile günü yapın dedi. Yaptık bi süre. Sonra tekrar gittik. 2. Gidişte bana siz bireysel terapi alın, eşiniz sizin kadar derin düşünmüyor siz çok içselleştirmişsiniz dedi. Sonra ben tek almaya başladım.Aile danismanina gitseniz daha iyi olur bence. Sizde sorun yok ki asil esinizin kendini toparlamasi lazim evliligi esi icin biseyler yapmasi lazim tutun elinden goturun evliliginizi kurtarin..
Yeni evlendiği dönemde kavga etmiş konu sahibi bu yüzden ama adam ısrarla çıkmış dışarıSen kal demeden kalması gerek o ayrı ama, eğer mesafeleri yıkmak istiyorsan kal demelisin sende.
Bıkmış gibisin hiç birşey istemiyorsun beklemiyorsun ama, eğer iyi olmak istiyorsan yapacaksın mecburen.
işimi bırakırsam evde kendi kendimi yerim. İşimi çok seviyorum çünkü.Tüm yazdıklarınız için de en çok bu dikkat çekici. Yani arada akşam tabiki çıkarlar, benim eşim de ayda yılda bir çıkar hiç karışmam sevinirim sosyal bir çevresi olmasına. Fakat her akşam... yaşadıklarınızı bilmiyorum. Eşiniz evden kaçıyor gibi. Kabullenmeniz üzücü. Çok yipranmissiniz hayatta. Çalışmanız şart mı? Acaba bir süre ara verseniz, çocuğunuzla kendiniz ilgilenip biraz ruhunuzu dinlendirseniz. Gündüz yürüyüşler, kitap okumak film seyretmek gibi tembellikler yapsanız?
düzeltmek istiyor muyum emin değilim. Kal desem ne konuşacağız ki? Artık o da bende biSen kal demeden kalması gerek o ayrı ama, eğer mesafeleri yıkmak istiyorsan kal demelisin sende.
Bıkmış gibisin hiç birşey istemiyorsun beklemiyorsun ama, eğer iyi olmak istiyorsan yapacaksın mecburen.
Oğlunuz bu durumdan nasıl etkileniyor ?düzeltmek istiyor muyum emin değilim. Kal desem ne konuşacağız ki? Artık o da bende bi
Şey anlatmıyoruz. Büyük bir vazgeçiş var bizde. Sanki ilk kim pes edecek oyununa döndü
1.5 yaşında. Bi şey anlamıyor desem yalan olur anlıyor sanırım artıkOğlunuz bu durumdan nasıl etkileniyor ?
Kaç yaşında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?