Geçecek mi?

benden kaçtığını söylüyor. Mutsuzluktan kaçtığını söylüyro. Tek suçlu ben miyim? O da benimle konuşabilir karşısına alıp fi mi

o zaman boşansın.

ne bu ya evde karın çocuğun beklesin. yemeğin yapılsın, hizmetin görülsün. ama mutsuzum kaçıyom ://

Bu tip evlilikler sevgiden daha çok merhamet evliliği oluyor. Siz olmadan o ne yapacak, o olmadan yeni hayata nasıl alışacaksınız, çocuğunuz ne olacak gibi sorular sizi bir arada tutuyor. Bence tutmamalı. Evlilikte sevgi bittiyse bütün hayatı kendine zehir etmenin bir anlamı yok. Önce ne istediğinize karar verin. 80 yaşına gelince keşke demeyin. Bence hayatın uzun olmasının önemi yok. Önemli olan mutlu olmak.

Nacızane fıkrım kendınıze sorun : acaba ondan a bosanmıs olsam ben ve cocugum sımdıkınden daha mutlu olur muyuz? Cevabınız evet olursa bozanın derım. Madem sızı mutsuzluğa cektıgıne inanıyorsunuz..
Cevabınız hayır olursa kabullenin ve yolunuza devam edin derım mutlu olabilmek ıcın fırsatlar oluşturun mesela kendınıze oglunıza vakit ayırın.. Bı sure sonra etrafa da pozitif enerji yaydıgınızı fark edeceksiniz

hayatın genel rutini aslında sizi yaşadıklarınız sizde sadece +1 var evde olmayan bir adam...
arada bir çocuğu birine bırakıp başbaşa takılsanız, ya da eşiniz evde kalsa başbaşa biğr film izleseniz bir kadeh birşey içseniz, senede bir bile olsa dışarda eğlenseniz yada tatile gitseniz kafanız dağılır ama siz herşeyi üstlenmişiniz eşiniz var yok böyle hissetmeniz çok normal...

tatile gideriz ama orada bile sanki ayrı takılıyoruz. O daha çok Deniz kenarında takılır ben paraşüte biniyorum, dolanıyorum geziyorum. Biz nedense biz olamadık sanırım

AMA bu şekilde olmaz ki !
Nasıl bir eş bu eş kişisi.
Ne demek yemek yer çıkar bir işin ucundan tutmalı sohpet etmeli bu şekilde ev arkadaşısınız !
Bir yol kat edemezsiniz ki olacağı düzeleceği varsa da olmaz.

Siz daha önce de konu açmıştıniz. Bu kadar verici olmaktan artık vazgeçseniz?

sorumsuz. Ne işini sever ne bi şeyin ucumdan tutmayı. İstiyor ki ben hep ona iyi olayım güleyim bunca şeyi görmezden geleyim geçmişi silip atayım. Ama kendime saygım var yapamıyorum. Kendime saygım ona vicdanım

Siz daha önce de konu açmıştıniz. Bu kadar verici olmaktan artık vazgeçseniz?
bi gün yemek yapmasam çıkar gider annesinde yer mesela. Bunu da yediremiyorum kendime. Çocuğu her sabah annemlere bırakma işini ona verene kadar 50 kez tartıştık bu iii kabullenme süreci bile beni bitirdi

bi gün yemek yapmasam çıkar gider annesinde yer mesela. Bunu da yediremiyorum kendime. Çocuğu her sabah annemlere bırakma işini ona verene kadar 50 kez tartıştık bu iii kabullenme süreci bile beni bitirdi
İlk başlarda rahatı bozulduğu için tepki vermesi normal.ama olmuyorsa da olmaz bazen...ya öyle kabul etmek gerekir,ya da gitmek gerekir

aynı durumdayım. Bende sizin gibi yapmayı düşünüyorum. Son 1 kez denemek istiyorkm

benden kaçtığını söylüyor. Mutsuzluktan kaçtığını söylüyro. Tek suçlu ben miyim? O da benimle konuşabilir karşısına alıp fi mi
Tek suçlu elbetteki sen değilsin iki tarafında hatasi vardir . İnsanlar gün geçtikçe değişiyor. Düşünceleri zevkleri. Bir zamanlar sevdiğimiz insanin hareketleri zaten şuan bizi onlarin yaninda tutan. Kendini suçlamayı birak bence elinden geleni yaptiysan duzelmek için ve denemek istiyorsan dene . Bu hayat senin denemek te yanılmakta bir seçenek. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.

Adınıza gerçekten üzüldüm.
SaBIR taşı olsa çatlar.
Ciddi bir durum.
AİLESİ ile bu konuda görüşseniz.
yani nereye kadar sabredeceksiniz ki !
Sırf adı koca diye ömrünüz boyunca çanta taşır gibi taşıcakmısınız.
Ha derseniz ki boşanmamı diyorsunuz ben hemen verilen kararlara karşıyımdır.
Ölçün tartın değerlenndirin etrafınızdan en azından sizi tanıyanlardan en önemlisi ile iç sesiniz ne diyorsa onu yapın.
Mutluluklar,kolaylıklar.....

tatile gideriz ama orada bile sanki ayrı takılıyoruz. O daha çok Deniz kenarında takılır ben paraşüte biniyorum, dolanıyorum geziyorum. Biz nedense biz olamadık sanırım
Bekar oldugum icin soruyorum bu biz olamamak durumu evlenmeden once yokmuydu?Evlilik oncesi yakindiginiz kisilik ozellikleri nasildi?Allah yardimciniz olsun.Kirginliklarinizin iyilesmesi dilegiyle.

Bekar oldugum icin soruyorum bu biz olamamak durumu evlenmeden once yokmuydu?Evlilik oncesi yakindiginiz kisilik ozellikleri nasildi?Allah yardimciniz olsun.Kirginliklarinizin iyilesmesi dilegiyle.
evlilik öncesi daha iyiydik. Beraber vakit geçirirken birbirimize saygı duyardık şimdi herkes Canının istediğini yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…