- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
evetCiddi mi :)
evet
kendinizi daha zinde hissedersiniz
limonum suyunu bir yere sıkın kabukta kalan posasina biraz tuz atip yiyinHemen yapıcam
Burda da çok korkunçtu,bir de en üst kattayız çatıdan hep çatırtılar geldi bu sefer de deprem mi oluyor diye sıçradım.Öyle öyle sabah oldu sarhoş gibiyimGecenin kör saatinde fırtına sesiyle uyandım, heryeri uçuyordu sürekli ses oldu zar zor uykuya daldım 1 saat kadar uyuyamadım..sabah alarm çaldı baktım bu sefer de alarmı yanlışlıkla uyanmam gereken saatin 1 saat öncesine kurmuşum...
Sabah ta cok yağmur vardı karanlıkta zarzor geldim..tam evden cıkmama havası vardı resmen...
İşe geldim daha saat 11 ama benim çok uykum var..Nasıl akşam olacak bakalım ya
Burda da çok korkunçtu,bir de en üst kattayız çatıdan hep çatırtılar geldi bu sefer de deprem mi oluyor diye sıçradım.Öyle öyle sabah oldu sarhoş gibiyimkahve ve yeşil çayla ayılıyorum ben sizde deneyebilirsiniz
Hadi kavga edelim uyku açılması garanti
Seviyorsaniz eger bu gun bol bol cikolata yeyin, hem enerji versin hem mutluluk❤ Olur bazen arada boyle.
Başka dertlerim de var valla duymak bile istemezsin :)) ama sürekli negatif şeylerden konusmamak için konu açmıorum daha boyle light şeyleri konusalım istedimNe guzel dert keşşşke benim olsa
Size en acilinden uykusuz bir brbe diliyorum
3 gecedir , gecede 3 saat uyuyarak sabah 5.30 da kalkip gece 9'a kadar calisiyorum
Ben nerelere gidem ne edem bilemedim
Bu sabah kalkınca dedim ki, pazartesi sabahı keşke pazartesi sendromu yaşıyor olsaydım. İse gitmek için hazırlanıyor olsaydım. Uykuyu alamadan ise gitmek de zor ama cidden insan işsiz olunca ona bile özeniyor.
Allah başka dert vermesin
Ya işte bu bakış açısını bırakın...Ay hiç derdi yok bunu dert edinmiş biz nelerle uğraşıyoruz mod...kardeşim yazdım okursan bunlara da cvp yazdım ya hala daha aynı seyi yazıpdurmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?