- Konu Sahibi 1demetumut
-
merhabaalar bende sizinle kader arkadaşıyım en son negatifimi 15 gün önce aldım.2.deneme geçirdim sorunumuz pko yumurtalar embriyolar vs 1.kalite oluyor doktor bile negatifime yıkılıyor düşünün.ama olmadı maalesef.yaşım 25 7 yıllık evliyim.umutlarım tükendi bitti sadece gözyaşlarıma ve dualarıma sığınıyorum.tek bir çaremiz var oda rabbime bol bol dua okumak yalvarmak.o ol demedikçe biz anne olamayacağız.doktorlar tedaviler vs.sadece vesile.3.denememi1/1,5 ay sonra dondurulmuş bebeğimle denicez.doktorumuz prof Recai papuçcu sizin sorununuz genetik dedi ve dondurulmuşlarıma pgt testi yapılacak.inşallah bu defa yüzümüz güler.her anlamda eşimle tükenip bittik.allah kmsenin yuvasını cennet kokulu yavrusunun kokusundan ve güzel sesinden mahrum etmesin...
Canim InsaAllah en yakin zamanda Rabbim sana hayirli evlatlar nasip etsin...Galiba cok genc yasta evlendin Allah mutlulugunu daim eylesin...
Bende aynen senin gibiyim cok kaliteli embriyolar olusuyo ama malesef tutunamiyo...bende en son haziranda denedim birdaha denermiyim hic bilmiyorum dondurulmuslar var benimde ama ben kendimi hazir hissetmiyorum...
Canim sen histereskopi ile rahime cizik atma yontemini duydunmu doktoruna bi sor istersen.Ben bidahaki denememden once yaptirmayi dusunuyorum...
canım doktoruma ısrar ettim histeroskopi için çizik falan demedim de histeroskopi olmak istiyorum dedim gerek yok sana dedi.normal herşeyiin dedi pgt embriyo genetik testi yapalım sorun o sizde dedi.bilmiyorum ya sonuç ne oluryine yıkılırım kesn kader bana gülermi hiç kaçıncı denemendi cnm?bnm sorunumm pko senin problem ne özel deilse eğer?
slm canim...oyle yikilmak falan yok cikar aklindan.her sey guzel olacak.ınsa allah pgt ile embriyolarin temiz cikacak.
Ben 3.denememi yaptim haziranda.
Esimde sperm sayi, hareket, morfoloji bende 2.negatiften sonra troid yavas calismaya basladi onu duzelttik sukur ilacla...
Almanyada yasiyorum ben.burda tedavi oluyorm.son denememde doktorun odasina girdigimde duvarda orda tedaviyle dogan birsuru bebek resmi vardi.soyle dusundum burda birgun benimde bebegimin resmi olacak...
ılk iki denememde biri taze biri dondurulmustu transferi ultrasonla yaptilar yatirdilar ama hic bir deger cikmadi..sonra merkez degistirdim 3.denememde direk catala cikardi ultrason falan yok transferi yapti doktor hadi gidebilirsin dedi sonra iki saat yol geldik.ve ilk defa en azindan 14 gibi bir deger cikti ilk defa pozitifi gordum iki gun surse bile...bu bile guzeldi...
Yok canim yukselmedi degerim...Oda cok kotu bisey iki gun yukseldimi yukselmedimi diye omrunden omur gidiyor.Ilk iki denememi Almanya Stuttgartta 3.denememi Almanya Frankfurtta yaptim dorduncuyude dondurulmuslarla orda denicem.Insa Allah canim bizde o gunleri gorucez.cnm 14 den snra yükselmedi mi değerinAynen bende öyle doktorumun bisürü bebek resmi var benim bebeğiminde burada resmi olacak mı bu insanlar gibi bizede nasip olacak mı?diyorum.benle birlikte yaptıran arkadaşlarım hamile onlara nasip oldu bana olmadı Nerde tedavi görüyorsun?ben ankara centrum tüp bebek merkezi prof.recai papuçcu da tedavi görüyorum ,ilk denememi afyonda yaptırdım ikinciyi recai hoca da yaptırdım.oradaki hemşireler bu hocada ilki tutmazsa ikincisi kesin tutuyor diyolar.ben histeroskopi konusunda hala kararlıyım ama hoca gerek görmüyo.pgt ile çözücez diyor.bakalım nasip...
cnm 14 den snra yükselmedi mi değerinAynen bende öyle doktorumun bisürü bebek resmi var benim bebeğiminde burada resmi olacak mı bu insanlar gibi bizede nasip olacak mı?diyorum.benle birlikte yaptıran arkadaşlarım hamile onlara nasip oldu bana olmadı Nerde tedavi görüyorsun?ben ankara centrum tüp bebek merkezi prof.recai papuçcu da tedavi görüyorum ,ilk denememi afyonda yaptırdım ikinciyi recai hoca da yaptırdım.oradaki hemşireler bu hocada ilki tutmazsa ikincisi kesin tutuyor diyolar.ben histeroskopi konusunda hala kararlıyım ama hoca gerek görmüyo.pgt ile çözücez diyor.bakalım nasip...
mrhaba canım nasılsın
Iyiyim canim..
Sen nasilsin keyifler nasil?
iyi canım aynı biraz biraz temizliğe başladım değişiklik olrak
Ben dun yaptim biraz oyle gunluk temizlik.Dun yemekte yapmistim bugun rahayim yani...[/QUOT
oh ne güzel ben dün duvarları sildim odanın birini perdelerini sildim bu gün oturma odasında sıra geçe nerdeydin kaçak gece kuşu yeni bir topikaçtım seninnde güzel hayallerin orda yer bulsun isterim tabi sende istersen düşününki bizde anne olduk paylaşımını bekliyorm bana yazılanlar çok umut verdi
Ben dun yaptim biraz oyle gunluk temizlik.Dun yemekte yapmistim bugun rahayim yani...[/QUOT
oh ne güzel ben dün duvarları sildim odanın birini perdelerini sildim bu gün oturma odasında sıra geçe nerdeydin kaçak gece kuşu yeni bir topikaçtım seninnde güzel hayallerin orda yer bulsun isterim tabi sende istersen düşününki bizde anne olduk paylaşımını bekliyorm bana yazılanlar çok umut verdi
Kolay gelsin canim...Temiz temiz oh mis.Evdeki o deterjan kokusuna bayilirim.
topikin adi ne canim?
Benim esim cok erken yatip erken ise gittigi icin dun gece kacistaydim.
Arada dogal calismalara devam dimi:)))
Cikmadik candan umut kesilmez.
kızlar nerdesiniz
artık kızlar uykuya çekiliyorlarcanım sen nasilsın senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?