Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

Canim InsaAllah en yakin zamanda Rabbim sana hayirli evlatlar nasip etsin...Galiba cok genc yasta evlendin Allah mutlulugunu daim eylesin...
Bende aynen senin gibiyim cok kaliteli embriyolar olusuyo ama malesef tutunamiyo...bende en son haziranda denedim birdaha denermiyim hic bilmiyorum dondurulmuslar var benimde ama ben kendimi hazir hissetmiyorum...
Canim sen histereskopi ile rahime cizik atma yontemini duydunmu doktoruna bi sor istersen.Ben bidahaki denememden once yaptirmayi dusunuyorum...

canım doktoruma ısrar ettim histeroskopi için çizik falan demedim de histeroskopi olmak istiyorum dedim gerek yok sana dedi.normal herşeyiin dedi pgt embriyo genetik testi yapalım sorun o sizde dedi.bilmiyorum ya sonuç ne olur yine yıkılırım kesn kader bana gülermi hiç kaçıncı denemendi cnm?bnm sorunumm pko senin problem ne özel deilse eğer?

Slm canim...Oyle yikilmak falan yok cikar aklindan.Her sey guzel olacak.Insa allah pgt ile embriyolarin temiz cikacak.
Ben 3.denememi yaptim haziranda.
Esimde sperm sayi, hareket, morfoloji bende 2.negatiften sonra troid yavas calismaya basladi onu duzelttik sukur ilacla...
Almanyada yasiyorum ben.burda tedavi oluyorm.son denememde doktorun odasina girdigimde duvarda orda tedaviyle dogan birsuru bebek resmi vardi.Soyle dusundum burda birgun benimde bebegimin resmi olacak...
Ilk iki denememde biri taze biri dondurulmustu transferi ultrasonla yaptilar yatirdilar ama hic bir deger cikmadi..sonra merkez degistirdim 3.denememde direk catala cikardi ultrason falan yok transferi yapti doktor hadi gidebilirsin dedi sonra iki saat yol geldik.Ve ilk defa en azindan 14 gibi bir deger cikti ilk defa pozitifi gordum iki gun surse bile...Bu bile guzeldi...

cnm 14 den snra yükselmedi mi değerin Aynen bende öyle doktorumun bisürü bebek resmi var benim bebeğiminde burada resmi olacak mı bu insanlar gibi bizede nasip olacak mı?diyorum.benle birlikte yaptıran arkadaşlarım hamile onlara nasip oldu bana olmadı Nerde tedavi görüyorsun?ben ankara centrum tüp bebek merkezi prof.recai papuçcu da tedavi görüyorum ,ilk denememi afyonda yaptırdım ikinciyi recai hoca da yaptırdım.oradaki hemşireler bu hocada ilki tutmazsa ikincisi kesin tutuyor diyolar.ben histeroskopi konusunda hala kararlıyım ama hoca gerek görmüyo.pgt ile çözücez diyor.bakalım nasip...

Yok canim yukselmedi degerim...Oda cok kotu bisey iki gun yukseldimi yukselmedimi diye omrunden omur gidiyor.Ilk iki denememi Almanya Stuttgartta 3.denememi Almanya Frankfurtta yaptim dorduncuyude dondurulmuslarla orda denicem.Insa Allah canim bizde o gunleri gorucez.
Bizde bebeklerimizi kucagimiza alinca bu gunler cok geride kalicak...

canım hayırlısı olsun br şey soracağım centrumklink recai papuççu her şeyi kendi mi yapıyor yum toplama transfer ilğisinasıl

'Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA

"İNSANDA GÜZEL OLAN YÜZDÜR, YÜZDEGÜZEL OLAN GÖZDÜR, AMA İNSANI İNSAN YAPAN AĞZINDAN ÇIKAN SÖZDÜR"

VE SON OLARAK
Üzülme Der Mevlana.. Ve Devam Eder; Kaybettiğin Herşey Bir Gün Başka Surette Geri Döner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…