- Konu Sahibi 1demetumut
-
var canım bi bakayım umarım güzl bir yerir sanada uğurlu gelir
3.denememi bunda yaptim canim olsun 14 u gordum ilk defa.artik buz bebeklerim var 8 tane zuzu beni bekliyolar orda onlarda 4.denemede tutturcam artik..
resimdeki bebişler ne tatlı öle
sende bnm gb beklemedesin şimdi demi durumun düzeldi yazmıştın sanırım
allah sana bunlar gibi versin cnm hayırlısıylacennet kokulu bi kız bi erkek
hepimize inşallah ne güzel olur demi içimden bir ses olacak ama zamanla diyor hemde dediğin gb vir kız bir erkek Yaradan ol dediği zaman
Canim o asamaya kadar cok guzel geliyoz ama bi turlu tutunamiyolarallah sana bunlar gibi versin cnm hayırlısıylacennet kokulu bi kız bi erkek
Aminn diyorum hepimiz icin...
nill cnm maşallah yumurtaların çoğalması için bişiler kullanmışmıydın
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan kızlar bn yatar artık buraya uğrayalım hepinize teşekürler sohbetinizi paylaştığınız içincnm an itibariyle kırmızı kartı yedimçarşamba doktor yolu göründü bana bakalım doktor ne derse herşey yolundaysa başlarız inşallah tüpe
allah sana bunlar gibi versin cnm hayırlısıylacennet kokulu bi kız bi erkek
hepimize inşallah ne güzel olur demi içimden bir ses olacak ama zamanla diyor hemde dediğin gb vir kız bir erkek Yaradan ol dediği zaman
taa derinden aminnnnnnnnn diyorum cnm allahım daha fazla bekletmeden versin hepimize inşallah
Canim o asamaya kadar cok guzel geliyoz ama bi turlu tutunamiyolar
Ben iki taze bir dondurulmus denedim.1.deneme taze ikinci dond.
Sonra merkez degisti tekrar taze.
Ilkinde hic bisey icmedim canim
Ikincisinde sadece bikacgun akasya bali vw polen karistirip sabahlari ac karnina yemistim oda bende kist yapti sanirim.ilk opuda 18 yumurta
Ikincide 22 yumurta sanirim ben polikistikoverim adetim cok duzenli degil kafasina gore takiliyo bazen 35 gunde bazen 50 gunde...
amin cnm inşallah iyi geceler cnm görüşürüzhayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan kızlar bn yatar artık buraya uğrayalım hepinize teşekürler sohbetinizi paylaştığınız için
Ben kaciyom kizlar tld sarji bitti benimde pilim...burda saat 2 oldu bile.
Kocis 3 saat sonra ise gider...ben de yatiyim bari..
Sizde yatin gari giiii cok dolasman gari burlarda.
Optum sizi...
benim tek tük görünüo cnm ilaçlarla çoğalıırmı acaba..pco olsaydın doktorlar sölerdi cnm bişi demedilerse içini ferah tut...inş. bu defa tutunurlar bidaha nezman deneyeceksin
Canim dun sarjim bittigi icin ciktim...
Ilaclar sayiyi artirmaz ama en azindan var olanin kalitesini artirir.Bunu doktorlarda soyluyo.Cunku canim dogustan belli bi sayiyla dogar her ay birini atarmisiz...
Bence bu sayilara takilma bir iki tane olsun ama kaliteli olurlarsa sansin herzaman var...
Bak bende cok ama 3 seferdir olmuyor..Ben tek yumurtayla ilk seferde hamile kalanida cok okudum forumlarda..
Canim dun sarjim bittigi icin ciktim...
Ilaclar sayiyi artirmaz ama en azindan var olanin kalitesini artirir.Bunu doktorlarda soyluyo.Cunku canim dogustan belli bi sayiyla dogar her ay birini atarmisiz...
Bence bu sayilara takilma bir iki tane olsun ama kaliteli olurlarsa sansin herzaman var...
Bak bende cok ama 3 seferdir olmuyor..Ben tek yumurtayla ilk seferde hamile kalanida cok okudum forumlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?