Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

3.denememi bunda yaptim canim olsun 14 u gordum ilk defa.artik buz bebeklerim var 8 tane zuzu beni bekliyolar orda onlarda 4.denemede tutturcam artik..

nilciğim dondurulmuş embriyoda başarı şansı daha fazla olduğunu biliyorm benm dondurulacak kadar olmadılar maşallah senin güzel ne zaman transfer şimdi

Yarin evlilik yildonumum 6 yil oluyor...
Histeroskopi dogru kizlar sislide bi merkez 3500 lira dedi eski para ile 3.5 milyar deniyo sanirim

allah sana bunlar gibi versin cnm hayırlısıyla cennet kokulu bi kız bi erkek
Aminn diyorum hepimiz icin...

nill cnm maşallah yumurtaların çoğalması için bişiler kullanmışmıydın
Canim o asamaya kadar cok guzel geliyoz ama bi turlu tutunamiyolar
Ben iki taze bir dondurulmus denedim.1.deneme taze ikinci dond.
Sonra merkez degisti tekrar taze.
Ilkinde hic bisey icmedim canim
Ikincisinde sadece bikacgun akasya bali vw polen karistirip sabahlari ac karnina yemistim oda bende kist yapti sanirim.ilk opuda 18 yumurta
Ikincide 22 yumurta sanirim ben polikistikoverim adetim cok duzenli degil kafasina gore takiliyo bazen 35 gunde bazen 50 gunde...

cnm an itibariyle kırmızı kartı yedim çarşamba doktor yolu göründü bana bakalım doktor ne derse herşey yolundaysa başlarız inşallah tüpe
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan kızlar bn yatar artık buraya uğrayalım hepinize teşekürler sohbetinizi paylaştığınız için

nilciğim şimdiden evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun ...kızlar tedavilerinizden durumunuzdan haberdar edin bn takipteyim hadi iyi geceler

benim tek tük görünüo cnm ilaçlarla çoğalıırmı acaba..pco olsaydın doktorlar sölerdi cnm bişi demedilerse içini ferah tut...inş. bu defa tutunurlar bidaha nezman deneyeceksin
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan kızlar bn yatar artık buraya uğrayalım hepinize teşekürler sohbetinizi paylaştığınız için
amin cnm inşallah iyi geceler cnm görüşürüz

Ben kaciyom kizlar tld sarji bitti benimde pilim...burda saat 2 oldu bile.
Kocis 3 saat sonra ise gider...ben de yatiyim bari..
Sizde yatin gari giiii cok dolasman gari burlarda.
Optum sizi...

anladım cnm hayırlısı olsn hakkımızda hepimizin...

cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun saglıkla nice seneler gecirirsiniz inş. bidaaki seneye bebeginle kutlarsınız tatlım

Bir gün tanrı duyguları yaratmış ama bakmış ki bunlar çok yoğun ve güçlü şeyler ve insanlar henüz bunlara hazır görünmüyorlar; bunları bir kutuya koymuş ve bir meleğine emanet etmiş. Bu kutuyu ona söyleyinceye dek hiç açmamasını ve hatta aralayıp bakmamasını söylemiş.
Bir zaman bu meleğin dünyaya inmesi gerekiyormuş. kutuyu yanında götürmemek için bir başka meleğe teslim etmiş ve ona kesinlikle açmamasını yoksa Tanrı'nın kızacağını söylemiş. Ancak bu ikinci melek kutunun içindekileri çok merak etmiş ve biraz aralayıp baksa hiçbir zarar gelmeyeceğini düşünmüş. Kutuyu aralamış; o kutuyu aralar aralamaz duygular birden kutudan fırlamış ve birer birer dünyaya dökülmeye başlamış. dünyada insanların değiştiğini, birbirlerini sevmeye, nefret etmeye, öldürmeye, yüceltmeye başladığını gören birinci melek apar topar yukarı fırlamış ve duyguların neredeyse tamamının kutudan dökülmüş olduğunu görünce bir hışımla ikinci meleğin elinden kutuyu aldığı gibi kapatmış. Ancak kutuda tek bir duygu sıkışmış kalmış. Yarısı içerde, yarısı dünyada... O da "umut”muş. Tüm duygular vaktinden önce de olsa dünyaya inmiş ama yalnızca umudun yarısı inebilmiş.
İşte o yüzden, bir aceleci, meraklı melek yüzünden "umut" hep bir varmış bir yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…