Geceleri iç sıkıntısı ile uyanmak.

Kronik stres yüzünden bir dönem ben de yaşamıştım bu durumu. Ve nasıl inanılmaz bir ağrı aman Allahım. Çekilir şey değil. Umarım kısa sürede kurtulursunuz.

Kitabın adını yazarsanız çok memnun olurum. Gerçi ben grinin elli tonunu zırt pırt paylaşıyorum, kimse reklam yapıyorsun diye uyarmadı, sakıncası yoksa burada paylaşın, başkalarıda faydalanır belki.

Ben daha önceki konularda da özelden yazmıştım insanlara, yine de yanlış anlaşılmasın kendim faydasını gördüm diye çok öneriyorum, reklam algısı oluşturmak istemem. Özelden yazıyorum size.

Bu arada pasifloranın çarkıfelek bitkisinden yapıldığını öğrendim. Aktardan alıp çayıda demlenebiliyormuş. Çok az atmak gerekiyor ama.

Stresten kaynaklaniyor olabilir ben çalışırken çok stresliydim istemeyerek gidiyordum. Geceleri sabaha kadar uyuyamiyordum nabzim çok hızlı atıyordu normalde çok yavaştir 100 oluyordu. En sonunda vücudum dayanamadi. Bir sabah şiddetli baş donmesi bulantiyla uyandim sonra da bayildim. Hayatımda ilk defa böyle oldum. Sende son ana kadar bekleme sonrası daha kötü oluyor. Git sebebi öğren sağlık her şeyden önemli...

Size de geçmiş olsun. Bueda önerilen çayları deneyeceğim. Sorunumu çözmese doktora giderim. Artık katlanamıyorum çünkü.

Gece birde acıktım ve bir tabak dolusu makarna yedim aylardır ilk kez rahat uyudum. Hamurda beyni mutlu ediyormuş gerçekten. Gece uyandım ama mutsuzluk hissetmedim. Normalde makarna, pilav, beyaz ekmek yemiyorum. Küçük yeğenim benimle kalıyor, onun için pişirmiştim. Belki de daha çok yemem lazım. Şişman ama mutlu monalazo!

Yasemin çayı bir mucize deneyin derim,uyumadan 1 yada 2 saat önce için.
Pamuk gibi uyuyacaksınız.
Rahatsızlığınız fazla pozitif olmaya kendinizi şartlandırmak ve içinize atmak.
Uykudada bu durumu beyniniz tabiri caizse kusuyor.

Çok mantıklı açıklama, teşekkür ederim. Çayı alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…