Biliyorum ama doktora ayağım çekmiyor hiç.Doktor niye hemen ilaç versin?
Nörolojik bir durum olabilir, psikolojik olma ihtimali daha yüksek gibi.
Belki panik atak başlangıcı ya da uyku apnesi var, doktordan başka kim bilebilir bunu?
Çayları deniyeceğim, teşekkürler.Rezene ve Melisa çayı uyku için iyidir ..
Ama bunun için yine de bir uzmana danışın .. belki altında yatan bir sebep vardır
Çay falan rahat uykuya dalmanızı sağlar, uyanmalarınızı engellemez.Biliyorum ama doktora ayağım çekmiyor hiç.
Evet aynısı oluyor. Çok sıkıntılı bir durum.Papatya çayı,adaçayı iyi geliyor.
Bende öyleyim gece yatarken birden sanki içimdeki bütün mutluluk gitmiş gibi uyanıyorum. Sonra geçiyor ama uyuyamıyorum tani.
Ben genelde başıma bişey taktığımda öyle oluyor,bazen sabah 5e kadar uyuyamıyorum uyuyunca da 2-3 saate huzursuzlukla uyanıyorum. Ama papatya çayı sinirleri alıyor,tavsiye ederim.Evet aynısı oluyor. Çok sıkıntılı bir durum.
Çene kasılması öyle değil, hani üzüntü anında çenemiz gerilir ya.. kötü bir şey olduğunda, yada acı çektiğimizde. O şekilde inleyip uyanıyorum. Aslında aynı zamanda ateş basmasıda yaşıyorum. Şimdi menopoz diyeceğim konum hooop taşınacak burdan.Papatya çayı çok güzel uyutuyor insanı tavsiye ederim. Uyumadan bir iki saat önce TV'ye , telefona bakmayı bırakın tamamen karanlık bir odada uyuyun deliksiz uyuyorsunuz , uyanma gibi bir durum olmuyor. İnançli biri iseniz eger Ayetel Kürsi okuyup uyumanizi tavsiye ederim. Aklıma gelen öneriler bunlar.
Birde çene kasılması falan demissiniz ama acaba dislerinizi sıkıyor olabilir misiniz? Bu da genelde strese bağlı oluyor zaten.
Teşekkürler. Yarın ilk iş papatya çayı alacağım.Ben genelde başıma bişey taktığımda öyle oluyor,bazen sabah 5e kadar uyuyamıyorum uyuyunca da 2-3 saate huzursuzlukla uyanıyorum. Ama papatya çayı sinirleri alıyor,tavsiye ederim.
İnşallah düzelirsin canım.Teşekkürler. Yarın ilk iş papatya çayı alacağım.
Papatya çayının adet söktürücü özelliği de vardır, her gece kullanmayın derim.Teşekkürler. Yarın ilk iş papatya çayı alacağım.
Keşke söktürse, menopoza girdim.Papatya çayının adet söktürücü özelliği de vardır, her gece kullanmayın derim.
Malum bir yeri yaparken başka yere zarar verebilirsiniz.
Normal form çaylarının öyle bir özelliğini görmedim ben canım.Papatya çayının adet söktürücü özelliği de vardır, her gece kullanmayın derim.
Malum bir yeri yaparken başka yere zarar verebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?