- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Dua et.Arkadaşlar ya... ben 6 aydır yalnız yaşıyorum...
Ve sorun geceleri çok korkuyorum... bazen böyle saçma sapan senaryolar üretiyorum kafamda ... ama çok korkunç ve saçma... normal hayatımda paranoyak bir insan değilim ama geceleri bana birşey oluyor...
Birde geceleri rüzgar sesslerinden çok çok tırsıyorum... ne yapabilirim sizce bu korkuları yenmek için ?
Tekrar belirtmek istiyorum bu korkular sadece geceleri oluyor... tuvalet e kalkmaya dahi korkuyorum geceleri.
Not : 26 yaşındayım
Evet şartlar uygunsa bir köpek alınabilir. Kedi tavsiye etmiyorum çünkü bir arkadaşım kedisi yüzünden evde daha çok korkar olmuştu. Hatta kedi bakan başla arkadaşlarımdan da duydum. Kedilerin duvara gözlerini dikme huyu yüzünden
Tv ve ışık sürekli açık olsun, aydınlık ortam ve ses iyi gelecektir. Bir de yaşadığınız binada komşu edinin. Benim yalnız yaşadığım ilk binada karşı komşum resmen ikinci ailem olmuştu. Elektrik falan kesilse hemen oraya geçerdim, daha sonra ev sahibi evi satmaya karar verince başka bir binaya taşındım o evde hiç komşum yoktu bir odadan diğerine geçemiyordum gece olunca, komşular da soğuk yabani insanlardı mecbur erkek arkadaşım yanıma taşınmıştı. Umarım binada anlasabileceginiz birileri vardır
Güvenlik sistemi taktırın çok rahatlarsınız. Eski evimde üst komşuma hırsız girmişti, sesleri duydum tamamını. Yıllardır yalnız yaşıyorum ama durum beni çok etkiledi. Ev ters dubleksti yatak odası alt kattaydı 3 4 ay üst katta koltukta uyudum. Üstelik binada sadece iki daire vardı yani diğerine hırsız girmesi beni çok tribe soktu. Sonra güvenlikl bir residansa taşındım tüm dertlerim bitti :). Taşınmak değil ama güvenlik sistemi gibi bir şey sizi çok rahatlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?