• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecenin köründe çıldırtan kayınvalidem..

E yuhh artık :KK57: Evlenmeden boşamasına mı yanmalı, öz be öz çocuğun için sana babanın evinden getirmediğin için senin değildir muamelesine mi yanmalı bilemedim. Acaba boşanınca velayeti alan anneler çocuklarını babasının evinde doğurup çeyiz diye mi getiriyorlar. Böyle kayınvalide Mars a çıksan bulur seni Allah sabır versin canım benim.

Hahahah çok doğru söylediniz :)

Daha evlenmediniz ve kadın evlenip boşandığınızı düşünüyor.
Ne kötü biri ya Allah yardım etsin.
Bence evlenince kesin uzak cok uzak bi yerde oturun yoksa cok başınızı yakicak gibi

Haklısınız galiba,şu an b

Kendisi her fırsatta ben size ünlü evliliği biçiyorum 14 ay

Nişanlım annesine defalarca müdahale etmesini istemediğini söyledi. Bizzat yanımda telefonda. Ama kendisi anlamamakta ısrarcı. Nişanlım da bir yerden sonra napayım annem atsan atılmaz satsan satılmaz demek durumunda kaldı
orasi tabi oyleanne atilmazda satilmazda ama enazindan annesini karsisina alip anne ne istiyosun sen ne yapmami istiyosun boyle yapmanin sebebi nedir bi anlatirmisin ben o kizi seviyorum hayatimi onunla paylasmak istiyorum mutlu olmak istiyorum sen benim mutsuz olmami falan mi istiyosun gibi bi konusma yapsa

Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. Nişanlıyım kısmetse ekimde düğünüm olacak. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum sessiz takipçilerdenim. Kısaca durumu özetliyim.
Kayınvalide adayım nişanlımla flört dönemimizden itibaren beni hiç sevmedi. Hiç anlaşamadık, anlaşmak için de çaba sarfetmedim çünkü cehaleti karşısında bir insan ancak susabilir. Daha önce çok sabrettim ve çekincelerimi de eşim olacak insanla paylaştım.Nişanlım da sonunda isyan bayrağını çekti çünkü en son nişanlımın telefonunu karıştırıp özel mesajlarımızı okudu.( ben nişanlıma o geceyle ilgili çekincelerimi belirtmiştim). Sonra beni arayıp imalı imalı "aranızda mı yatsam ahahahaj" kötü kadın gülüşünden sonra net bi şekilde nişanlımda annesine susması ve yerini bilmesi gerektiğini söyledi. Bu basit bi örnek arkadaşlar 4 senelik ilişkimde çok sık böyle çirkin olaylarla karşılaştım. Şimdi kayınvalidem ne nişanımda takı taktı ne çeyizime bi şey aldı. Almasın da gözüm yok. Gelinliğime kadar kendim aldım. Ama bunları art niyetle evliliğimizi ertelemek ve bizi ayırma bahaneleriyle yaptı. Düğünümde de takı takmayacağını 2017 yılında pederin emekli olacağını o zaman evlenirsek olabileceğini söyledi :) gelgelelim 1 saat öncesine kadar. Elimi ayağımı titreten konusmaya. Kayınvalidem beni arayıp günlük vaazlarını verdikten sonra boşanırsak çocuğun onlarda kalacağını, hakim mahkeme dinlemeyeceğini söyledi.(stajyer avukatım arkadaşlar). Çocuk bizimdir ne de olsa babanın evinden getirmeyeceksin dedi. O kadar sinirlendim ki daha evlenmeden çocuğumu sahiplenmesine. Affınıza sığınıyorum ama olur da boşanırsam çocuğumu benden almanın sıkacağını söyledim biraz. Terbiyesiz deyip yüzüme kapadı. Şu an nasıl davranacağımı bilmiyorum..
Daha evlenmeden boşanmanızı kurup planlarını yapıyor ilginç

Kendi soylerken iyi karsilik verince vay efendim terbiyesiz.

Konu sahibi, bu dedigimi ileride anlayacaksiniz. Oglu yeterince tepki vermiyor inanin bana. Hayir yanimda bile konustu bagirdi demeyin. Evlendikten sonra anlayacaksiniz beni.

Siz şimdi nişanlınızın annesine tepkimi verdiğini düşünüyorsunuz,böle bağırıp çağırma ile tepki olmaz anneler bunu dikkate almaz öle olsa benim KV adam olurdu :KK12:yazık size mutsuz bi evlilik sizi bekliyor iyi düşünün:110:malesef annelerin evliliklerimize etkisi çok büyük:KK43:

Bi kadın, kaynana olunca aklını mı yitiriyor nedir yahu? Hele ki erkek anneleri... Tövbe estağfurullah, şeytanın vücuda bürünmüş hâli gibi. Allah sabır versin.

Bi kadın, kaynana olunca aklını mı yitiriyor nedir yahu? Hele ki erkek anneleri... Tövbe estağfurullah, şeytanın vücuda bürünmüş hâli gibi. Allah sabır versin.

hayır işin ilginci eltim olacak hanım da kayınvalidemin kaynıma bak bu olur oğlum dediği biri. Onunla da anlaşamıyor ki :(

Anlaşıldı canım bu kv art niyetli diyeceğim , kv dileği sen ona 1 torun doğur vazifeni yap ve git tek celsede boşan insan olan bunu nasıl dile getirebilir :KK43: oğlunu doldura doldura bu korkarım dileğini gerçekleştirir Allah şerrinden korusun art niyetlilerden seni ve kuracağın yuvanı amin

Peki oglu cocugu babasinin evinden mi getirmis. Hey allahim ya. Umarim nisanlin evlendikten sonra anne asigi olmaz

Siz şimdi nişanlınızın annesine tepkimi verdiğini düşünüyorsunuz,böle bağırıp çağırma ile tepki olmaz anneler bunu dikkate almaz öle olsa benim KV adam olurdu :KK12:yazık size mutsuz bi evlilik sizi bekliyor iyi düşünün:110:malesef annelerin evliliklerimize etkisi çok büyük:KK43:

Nişanlımı seviyorum ilişkiyi bitirirsem kaybetmiş olmaktan ve yeterince çaba gösteremiyor olmaktan korkuyorum

Kadın yapacaklarına dayanamayacağınıza, sizin sonunda pes edip boşanacağınıza, kendinin bunları hepsini yapabilecek kadar çirkef olduğuna o kadar emin ki, torun peşine düşmüş.

Öldürsen, nefsi müdafadır bu, ben söyleyeyim...
Allah kurtarsın şimdiden...

Nişanlımı seviyorum ilişkiyi bitirirsem kaybetmiş olmaktan ve yeterince çaba gösteremiyor olmaktan korkuyorum
Bende evlendikten sonra sizin için çok geç olurmu ondan korktum,ben evliyim 7 yıldır ara ara orta Şiddetle salladı bizi KV,biz bi şekilde başardık Rabbimin yardımıyla ve eşimin desteğiyle,artık sessiz kabullendi çünkü hiç istemedi beni,sizin gibi...nişanlını iyi takip et seni kolluyormu yoksa sana hehe annesine hehe diyip geçiyormu :KK64:

Back
X