- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
-
ah canım benım gecer bende sen gıbı demıstım ama zaman gectı geldı evlendık masallah bebısımız bıle oldu 5 yıllık evlıyım suan ne aglamıstık ıkımızde sarılıp sarılıp zor ayrılmıstık hele teldekı son teslım olmadankı konusmamız aglamaktan ıkı kelıme edememıstık allahım sankı zamn durdu dıodum hergecen gunde bır centık atıodum ızıne gelıp gıdınce daha zor olmustı dusa gırdım bagıra bagıra aglamıstım ama gectı ıste zaman dua et kendıne oyalanacak bıseyler bul hatta mektuplasın bol bol bız sayfalarca yazardık bırbırımıze sımdıden allah kavustursun uzme neler gelıp gecmıo kı
Yaa ne kadar güzeeelll :))) allah bağışlasın bebişinizi cnm.. süper yaa.. gecmiş gitmiş o zor gnler evlenmişsiniz fln.. ayy darısı bizlerın başına
sitelerde güzel sözler arıyosun di mi şuanda.. seni hınzır...
Sen hic sensiz kaldin mi kendinden cok uzaklarda? Ben sensiz kaldim senden cok uzaklarda Özledim cok özledim... Bana sımsıkı sarilmani özledim Kulagima güzel sözler fisildamani özledim... Senin bebegin olmayi özledim Bebegim deyisini özledim... Senin o kizmani sinirlenmeni özledim... Senin o dargin durusunu özledim Senin o barisma cabani özledim... Senin o inatciligini özledim... Seninle sakalasmayi özledim.... Seninle kavga etmeyi özledim..... Seninle dertlesmeyi özledim.... Seninle aglamayi gülmeyi özledim... Senin sesini özledim... Senin 'Senden asla ayrilmam' demeni özledim... Senin gözlerime bakisini özledim... Senin 'Seni seviyorum' demeni özledim Sensizlikte en cok da seni özledim Seni....
ama naaptın dağıttın sen beni şuanda...
Senin bebegin olmayi özledim Bebegim deyisini özledim........ bittiğim andır.
uyardımdı ama... damara baglarsam görersin dedimdii sanaa.. şaka bi yana da kuzu bnde cok feci dagıldım bu sefer.. hergun daha bi başka acısı bu bekleyişin :/ yanımda olaydı da şöööle kocamaan bi sarılaydım.. ne guzl olurdu dmıı(
bende ha gitdi ha gidicek derken şuan zaman durdu 3 .gecem bugun ve 3 gecedir uyku girmedi gözüme giydiği tişortleri yıkamadım kokusunu çekmek için şafak geçmez gelmicekmiş hayel gibi geliyor....geçermi bu 4608 yıldır hep aynı şehirde oldugum sözlüm 23ünde kütahyaya askere gidiyor.. ilk defa ayrı kalacağız. gitmesine cok az kaldı ve ben şimdiden nasıl gecer bu günler tasasına düştüm bile ( bnm gbi sevdıgını askere gönderecekler varmı ? şafaklarımızı beraber sayalm.. offff ooofff (((((((((
bende ha gitdi ha gidicek derken şuan zaman durdu 3 .gecem bugun ve 3 gecedir uyku girmedi gözüme giydiği tişortleri yıkamadım kokusunu çekmek için şafak geçmez gelmicekmiş hayel gibi geliyor....((( ve gözlerim şişdi artık ağlamakdan
insan içinden ağlarmı içimden hıçkıra hıçkıra ağlıyorum gözlerimdeki yaş kurudu 3 günde 15 ayda ne olurum bilmemm hayel sanki 15 ay hiç bitmicek gibi
mahlesef telefon çaldığında gülmeye çaşışıyorum oo iyi oldu gitdin sıkıntımız biticek diyorum amaa telefon kapandımı kendime o teselliyi veremiyorum acemlik derken şimdi usta birliğini düşünüyorumm nereye düşücek ne yapıcak diyee bari en azından geceleri bir nebze uyumakk istiyorum ama en enterasan tarafı 4 yıldır yanımdan bir an ayrılmayan eşim sanki 15 ay bitmicek gibi gelmesi dua etmekden ona ve kendimden başka hiçbirşey gelmiyor içimden haftaya yanına gitmek istiyorum ama giderken korkuyorum oradan onun yanından gözü yaşlı dönüp onu üzmemek için ne kadar tutarsam tutuyim 3 gün önce olduğu gibi subayı vedalaşın diyince gözlerimdeki yaşları durduramam gibi....sizin için cook daha zordur bu dönem :/ ev bomboş gelir şimdii.. ilk gunler ewet hepımız berbaattt bı durumda oluyoruz.. ama snra farkına vardgmz tek sey şu oluo; alışmak ve sabretmek zorundayız.. güçlü olmak gerekıyor ki,askerimizede güç verelim.. onlara destek olalm.. onlar ıcn cooook daha zor cnku.. şafak cok karanlık.. yeni gttıler daha ama napalmm :/ sabredıcez
yaa dur ama böle yapma...
elbet bize de doğacak güneş.. hep birlikteyiz bak, onlar orda asker arkadaşlarına dert yanıyorlar, biz yarenler de burda birbirimize destek oluyoruz.. evliyken çok daha zordur eminim, ama özgeyle benim durumlarımızda aynı sayılır.. o 8 yıldır aynı şehirdeymiş, ben 7 yıldır kapı komşusu hiç ayrılmadan devam ettik.. hepimiz gönderdik.. ilk günler ben de aynı senin gibiydim, nefes alır gibi ağlıyordum.. ama ne gelir ki elimizden.. senin böle olduğunu bilse onun için nekadar zor.. sonrası firar.. yapma canım benim, harap etme kendini.. allah acılarını göstermesin hiçbirimize, saya saya bitircez bu günleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?