- 21 Ocak 2011
- 671
- 325
- 333
- Konu Sahibi Purposeless
-
evt cnm aılemleyım ama böyle yaparsan gecmez bizim şafaklar =) bak daha 452 deyız.. sureklı gecmıse odaklanma.. şöye yapardık böyle yapardı falan fılan dıye eskıye baglama kendını.. işin içinden cıkamazsın kuzum.. gelecegı düşün.. geldkten snra hersey cok daha guzel olacak bunları düşün.. hayallerınızı emellerınızı düşün.. bunlar için güçlü ol.. sabret.. güzel gunler için.. elbet bıtecek gececek bu gunlerde snra bıdahaa ömür boyu bizimle olacaklar allahın izniyle.. hem bak ne zmn ıstersen yaz.. kendını yalnız hssetme.. burda hepımız aıle gbyız btn kızlarla.. allah razı olsun herkes tesellı verıyor.. snde yalnız hsseme kndını.. daraldkca yaz.. bigün gelecek bizde 3-2-1 diyecegız :))
Doğuya mı yollarmış Allah Allah.İnş hakkınızda hayırlısı olsun canım.Ama şunuda belirteyim askerliğin doğusu batısı yok.Başındaki komutan rahat olsun ondan iyisi olmaz neresi olursa olsun.Kimi batıdakiler başındakiler yüzünden çok zorlu bi askerlik geçiriyor.
Aminn canım aminn
Canım çoktan belli olmuştur o.Yani sonradan belli olan bişe değil.nizamıyeden adımını attığı andan itibaren.Yapacağı askerlik kulvarına göre yönlendiriliyor.
canım benmmm çok sağol.zaten bura olmasaydı napardım bilemiyorum her boş bulundugumda sürekli buraya girip birşeylerle ugraşmasam zaten zaman hiç geçmezdi.hakkaten ortam çok güzel herkes birbirine karşı çok sevecen,çok saygılı.çok güzel bir ortam gerçekten:) geçmişi düşünmeden insan yapamıyor ister istemez evin her yeri o kokuyor sankibende zamana güveniyorum elbet azalır acısı diyerekten bakalım.onsuz nefes alamadığım bi insan o her anımı beraber geçirdiğim sürekli birbirimiz ne yapsak birbirimizi haberdan eden bi çifttik o kadr bağlıyızki.o nedenle çok zor oluyor ister istemez.aklıma herşey geliyor.umarım son günlerimdir artık zamanla alışmaya başlarım diye mut ediyorum hep.Allah hepimize sabır verdsin ne deyim
şafak 452
nasıl geçecek o kadar zaman Allahım güç verbugun dedim acaba o bi aylık izni hiç mi kullnmasak çünkü her geldiğinde giderken aynı acıyı tekrar yaşamaktansa daha mı ii olur diye düşündüm ama o da kötüyaa en zından izne gelir şu ay vs diyerekten kendimi teselli ederim offya çok zor birde ben yanlız yaşıyorum konuşacak dertleşecek vakit geçirecek kimsede olmayınca insanın yanında dahada zor oluyor. acilen bi işe girmem lazım
Bir Gün Gelecek Şafak Bitecek , Düğünümüze Hazırlandığımız Günlerde Gelecek..
SeNLeYM;
revir de çalışır rahattır o bölüm,eğer bi değişiklik olmazsa ustada da revirde devm eder.sninki nerde yapıyodu unuttm :S
Canim benimki samsun sahra sihhiyede acemiligi suan.Az once konustuk yine.secimmi ne yapmis komutan saglikcilar arasindan sorular sormus ilac isimleri etken maddler vs sonunda onu secmisler eczaneye bi de yanina yardimci vermisler.hani bi ilac lazim oldugunda vs anahtar onda olacakmis .yemin toreninden sonrada 45 gun saglik egitimi vs alacaklarmisbu durumda bencede ustalikta revir vs gitmeli ama yinede korkuyorum
iyi akşamlar
biz 11 ayın içindeyiz 11 gün izin kullandı daha erken gelebilmek için inşallah bu yaz çok daralmaz da kullanmaz ne kadar erken gelirse o kadar iyi bizim için ama kısmet tabi
iyi akşamlar canım hoşgeldiiinn =))) nasılsınn ?
teşekkür ederimm sen nasılsın iyisin inşallah nasıl gidiyor alışabildin mi diye sormak olmaz ama nedir durumlar =)
alışmak zorundayızzorda olsa,aglasakta,boğulsakta,daralsakta yapacak bırsey yok kii, alışmak zorundayız.. çok zor bır dönem bu. aşmak zorunda oldgmz bir dönem.. ama bu hasret, ilerde güzel günleri getirecekse eğer değmezmi beklemeye ( senın askern nerde canım
nasıl olsun be yavrum :/ işte alışmaya çalışıyorum..ama bırazcık alıştım sanki yaa..
benim tek korkum usta birliginde revire dusmemesi.keske revire dusse keske telefonu rahatca kullanabilsede nereye dusecegini pek takmazdim o zaman.revir iyidir bencede cunku.hem telefonda her sesini duydugumda ogunu atlatmam dahada rahat oluyor.ins dedigin gibi olur canimya revire dusse ne guzel olurdu
iyi akşamlar
biz 11 ayın içindeyiz 11 gün izin kullandı daha erken gelebilmek için inşallah bu yaz çok daralmaz da kullanmaz ne kadar erken gelirse o kadar iyi bizim için ama kısmet tabi
Allah hepimizin yardımcısı olsun tüm bekleyenlerin zaman su olsun aksın sevdiklerimiz sağ salim gelsinler inşallah
yavaş yavaş her şey rayına oturacak merak etme sadece biraz sancılı geçiyo o ilk süreç, yokluğunu yadırgama...
o iyi oldukça sen de iyi olucaksın
İyi aksamlar
Sizin az kalmis ne guzel bizde o gunleri gorsek bi an once.bizde izinleri kullanmayiz dedik bakalim ama dayanamayizki
benim tek korkum usta birliginde revire dusmemesi.keske revire dusse keske telefonu rahatca kullanabilsede nereye dusecegini pek takmazdim o zaman.revir iyidir bencede cunku.hem telefonda her sesini duydugumda ogunu atlatmam dahada rahat oluyor.ins dedigin gibi olur canimya revire dusse ne guzel olurdu
innşşşallllllllaaaaahh :)
evt cnm ilk zmnlar zor.. hele ki o ilk 2 gün okdr berbattı ki.. inanamadm gttgıne.. smdı artık kendımı toparlıyorum.. ara ara daralsamda,özlemekten nefesım kesılse de o ilk gunler kdr degılım.. annesi ve ablası sagolsn onlarda cok destek oluyorlar.. teselli edıyorlar..bide arıyor falan ya,kendıme gelıyorum..
İyi aksamlar
Sizin az kalmis ne guzel bizde o gunleri gorsek bi an once.bizde izinleri kullanmayiz dedik bakalim ama dayanamayizki
inşya inşBende gittiği ilk hafta, telefon hattı bende olduğu halde msj atıyodum, cevap gelmeyeceğini bile bile öyle kötüydüm ki... sonra sesini duydukça mutlu oldum o iyiyse ben de iyiyim dedim ve bugünlere geldik çok şükür
izne gelip gitmesi daha kötü oluyo tam yokluğuyla sabretmeyi öğrenmişken tekrar yolculamak çok kötü oluyo. gördüğüm anda gideceği zamanı düşünüyorum ve ne yazık ki zamanı durduramadığım için tekrar hüzün... allah başka acı vermesin bunlar son ayrılıklarımız olsun sevdiklerimizle bugünlerde geçecek elbet
Bende gittiği ilk hafta, telefon hattı bende olduğu halde msj atıyodum, cevap gelmeyeceğini bile bile öyle kötüydüm ki... sonra sesini duydukça mutlu oldum o iyiyse ben de iyiyim dedim ve bugünlere geldik çok şükür
izne gelip gitmesi daha kötü oluyo tam yokluğuyla sabretmeyi öğrenmişken tekrar yolculamak çok kötü oluyo. gördüğüm anda gideceği zamanı düşünüyorum ve ne yazık ki zamanı durduramadığım için tekrar hüzün... allah başka acı vermesin bunlar son ayrılıklarımız olsun sevdiklerimizle bugünlerde geçecek elbet
ne güzel dedin oyle cnm :) amiinn..allah böyle ayrılıklar versın, başka ayrılıklar vermesın... wallaa bi gelsin bidaha kovsada gtmem yanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?