geçermii bu 460 :(

allahtan sadece sabır dile cnmm... bende ılk gnler cook kötuydum.. hele ki ilk gün.. aklımı yitirmiş gbıydm.. sürekli aynı seyı söyluyordum.. çok zoor çook deyıp duruyordum. yemek yemek kahvaltı etmek bıle ıstemıodu cnm.. sıgara kullanan bırıyım ve normalde bı pakedı 3 gunde ıcen ben smdı 1 gunde içiorum.. işin açıkcası bn bu kdrda sabırlı olacagımı hiiiçç tahmın bıle etmemıstım.. deliririm yapamam dıodum. ama gercekten allah sabır verıyor buna ınandım.. asker beklıyorsun ya insanın ıcınde ınanılmaz bi gurur oluyor.. kimler bitirmedı ki bu şafakları.. bizde bitirecegz.. sen yınede uzuldgnu agladgnı bellı etme ona.. müstakber kayınvalıdemın dedgı gbı ; askere hersey söylenmez .. onun tek gücü sensin çünkü.. koverme böyle kendını.. bitecek elbet bıetecek bu gunlerde gececek.. sadece buna inan..

ben daha yanımdayken özlemeye başlamıştım canım benim.. insan söz geçiremiyor ki duygularına.. senin askerin neredeydi peki, belki onunla aynı yere göndermiş yarenlerde vardır.. hem bak bi de şöle düşün, kardeşin içinde toparlanman lazım senin.. çok zor, çok.. ona söyleyecek hiçbir sözüm yok ama.. alışmaktan başka da hiçbir çaremiz yok.. yokluğuna alış, onsuzluğa alış demiyorum.. ama böyle bir süreç var önümüzde ve biz bunu atlatmak zorundayız de o geçicek sürece alışmaya çalış en azından.. ağlamak ağlamayı getirir derler.. yapma üzme kendini böyle..

bu duyguları sadece ben yaşamıyorsam oda benim için hafifletii bir sebeb çünkü ben mi benilim bendemi bir problem var nasıl yapıcam nasıl edicem nasıl gecicek hayel mi sanki hiç goremicem sacma sapan bir surlu seyler dusunuyorumm ve kendimi hepden karamsarlığa dusuruyorumm umarı su ılk gunlerı cabuk atlatırımda bıraz daha ıyı olurumm ona guc vermeye gelınce elımden gelen herseyı yapıyorum hatdaa guluyorumm ama kendımee moralın 3 de 1nı veremıyorum sıgara desen bende kullanıyorum ve 2 3 paketı gunde buluyorr yemek yemekden kesıldım....

en azından yeri şimdilik iyii ankara polatlı da tabii bütün bu düşüncelerin arasındaa usta birliğinde nereye düşücek korkusu varr herkez hersey bırsey soyluyorr ve televızyonu gazeteyı haberı okumak ıstemıyorum bu ara kı bırde bende panık atak varr hepdenn usta bırlıgı bellı olana kadar paronayak olmıyım dıye

sen naaptın be güzelim, bu yaşında günde 2-3 paket sigara ne demek.. yemek yemiyorum diyodun bi de boş mideye mi içiyosun onları.. ahh ah sen onun diğer yarısısın, sen nekadar belli etmiyorum desen de o hisseder.. hem aklından sil kötüyü, ne demek göremicem falan.. yemin törenleri olucak, dağıtım izinleri olucak.. sen böyle olursan geldiğinde görmicek mi senin o halini.. yapma tatlım, hayat devam ediyor.. onlar için yaşıyoruz biz burda.. geçicek bu günlerde..

düşünme şimdiden sen onları hem düşünsen de hiçbi etkimiz olmuyor ki maalesef elimiz kolumuz bağlı.. aç türkiye haritasını, rastgele herhangi bir yer olabilir.. ama dua et hep, allah kalbinde merhameti olanlarla karşılaştırsın de, komutanları iyi olsun de.. aklına kötü getirme güzelim.. allah kuluna katlanamayacağı dert verir mi, bu hasreti yaktı göğsümüzde, sabrını da verir canım benim..

Tabıkıde bu duyguları yasayan sadece sen deılsın.. mılyonlarca ınsan var sevdgnı askere gönderen.. yolunu gözleyen.. sonucta eskıden berı süregelen birsey bu.. bunca ınsan bu zmna kdr hep nasıl dayanmıssa bızde öyle dayanacagız işte... kafan estıkce gir yaz bizlerede.. bunaldıkca daraldıkca yaz.. tek kalma.. öyle daha kötu oluyor ınsan. en azından burda dertlesıyoruz. bırbırmıze tesellı verıyoruz güç verıyoruz.. bi nevi az da olsa işte rahatlıyor ınsan. zaten böyle durumlarda derdını ancak asker yolu bekleyen biri anlar.. baskasına ne kdr anlatrsan anlat.. anlayamaz içinde kopan fırtınları,özlemını.. sen üzme kendını.. bi tek biz deılız ya,bak herkes beklıyor işte.. gececek cnm bnm gececek bu gunlerde.. snra zaten bi daha ayrılmayız dibinden

orası öylee yaa çok saçma sapan bir ruh hali icersindeyim bir an geliyorr yok iyi oldu askere gitdi ustumuzden bir yuk kalkdı diyorum bir tarafdan sanıye dakıka zaman gecmiyorr ızın kullanmak ıstemıyorr bır yandan kullanmasın cabuk bıtsın dıyorum bır yandan yok kullansınn barı bır hafta olsada goruyım dıyorum tabıı butun bunları kendı ıc dunyamla yapıyorum kımseyede soylemıyorum bu yuzdende neredeysen artık iç sesimle kavgaa edicemm ama hep kendimi daha yeni oldu alışıcan sabredicen bunu ogrencen dıye de telkın verıyorum en azında bu bana bıraz daha ıyı gelıyorr hıc olmazsa kendımı oyle avutuyorummm 1 sene nedır kı dıyorum ya da askerlık belkı duser bellımı olur daha erken gelır dıye konusup konusup duruyorum kendımle delı gıbı...

orası oyle dusunsekde ya da dusunsemde bırsey elımden gelen olmuyor tek elımden gelen dua etmekkk bundan baskasıdaa esıme de moral vermekden baska bırsey yokk hee ama kendımı unutmıyımm gelısını hayel edıyorum oda bır nebze benı rahatlatıyorr

bakk bu çokk iyi geldii geçicek ve birdaha kimse ayıramıcakk çok teşekkür ederimmm....

bak ben gönderdim bugün şafak 448 diyorum.. 9 gün geçmiş.. tutamıyorsun ki zamanı, akıp gidiyor.. bize yavaş, zor geliyor.. öyle anlar oluyor ki durdu zaman şuanda, saat ilerlemiyo diyorsun ama güneş yine doğuyor.. geçicek tabiki de.. yıpratma kendini böle, hem değerimizi daha iyi anlıcaklar bak gör döndüklerinde

bakk bu çokk iyi geldii geçicek ve birdaha kimse ayıramıcakk çok teşekkür ederimmm....

rica ederm tatlm.. heh şöylee yaa topla kendini bakalmm.. artık çıkayım ben.. braz uyumam gerek.. tekrar görüşmek üzere canım... snde uyumaya çalış. güzel seyler düşün... dikkat et kendıne. iyi geceler bb
92/2 KÜTAHYA
ŞAFAK 451

heheeh bnmkı daha smdıden şey dio, insan burda herseyın degerını daha iyi anlıyor,bi geleyım kacırcam senı dıo hemen evlencez dıo kötü yanları var ama iyi yanlarıda var bu askerlıgın yaa dgerımızı daha da cook ii anlıolar.. nyse kuzuummm hadi ben cıkayım artk.. iyi geceler burnunu kemirsin cüceler öptmm görüşürüzz

zaman geçsin bak daha neler dicekler :) ay canlarımm ya allah hepsine güç kuvvet versin tabi bunun yanısıra bizlere de.. haydi yat dinlen sende, nöbetimiz bitsin bu gecelik öptüm tatlı tatlı rüyalar göresin

ayy ne güzel yaa darısı başımıza olur inşşş içim bi hoş oldu okuyunca ya

vayy süpersin canım aldım bn bunu :)

Her Ananın oğLu Asker oLur ama Her kızın Sevdigi Asker oLamaz !
- Farkımız Bu ♥

e yani demi bide her askerin sevdiği de bizler gibi olamaz dimi azcık kendimizi de övelim:)

Allah yardımcın olsun tatlımm yaa sayılı gün çabk gelr gecer bende senin gibi idim ilk günler ama öyle böyle derken 2 ay geçti bile :)
sen sıkma güzel canını

süpersinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…