- Konu Sahibi Purposeless
-
Aaaaa bn onu görmemiştmm.. akrostiş şiir yazmıs kıza bakneşemi yerıne getrdn walla heee
bugün baş harflerden kelıme uretırsın yarında cumle kurarsın kuzu
geçermi bu 4608 yıldır hep aynı şehirde oldugum sözlüm 23ünde kütahyaya askere gidiyor.. ilk defa ayrı kalacağız. gitmesine cok az kaldı ve ben şimdiden nasıl gecer bu günler tasasına düştüm bile ( bnm gbi sevdıgını askere gönderecekler varmı ? şafaklarımızı beraber sayalm.. offff ooofff (((((((((
öyle bır gecer kıııı.... bır bakmısın gelınlık bakıyorsun bır bakmısın evlenmısın bır bakmısın elınde bebısın.. o zaman askerlık aklına gelmıycek bıle...!! sabır tek caresın sabır.. aman 8 yıldır berabermısınız zaten.. mıç mıçç... gıtsın ozlesın azcık sızde..ben 3 yıldır ayrıyım ama bak 25 gun kaldı dugunume hıhııı :)
darısı başımıza inşşş
size de şimdiden mutluluklar tatlım
öyle bır gecer kıııı.... bır bakmısın gelınlık bakıyorsun bır bakmısın evlenmısın bır bakmısın elınde bebısın.. o zaman askerlık aklına gelmıycek bıle...!! sabır tek caresın sabır.. aman 8 yıldır berabermısınız zaten.. mıç mıçç... gıtsın ozlesın azcık sızde..ben 3 yıldır ayrıyım ama bak 25 gun kaldı dugunume hıhııı :)
öyle bir gel ki sevdiği,bir kış gecesinde soğuyan ellerin ısınsın,buz tutan kalbim çözünsün...sen olan her yer biz ile dolsun...vee öyle bir gel ki sevdiğimm bu gelişin bir dönüşü olmasın...
ayyy güldürdn walla benııdgru dıosun aslında kıymetımızı anlarlar dmıı :)))
ne guzel yaaa 25 gun kalmıs dugunune. allah mutlulugunuzu daım etsın.. darısı bizlerın başınaa :))) AMİİİİİİİİNNNNNN
gülme komsuna gelır basına demişler... gül ki başına gelsın hihih nasıl bagladım amaben pozıtıf enerjıyle meleklerın mutluluguna ınanırım... bu zamnlar gecmez dıye psikolojın bozulursa hemen aklına meleklerı getır... ınternetten melek kartlarından bul.. nasıl pozıtıf bır enerjı gelıyor anlatamam.. bende sayıyordum ya dugunume daha 10 ay var off dıodum.. bak 25 guncukkk.. nasıl gectı zaman dersen.. hıcbırsey hatırlamıyorum tek hatırladıgım özlem.. nişanlımı cok özlüyordum ayda bıır falan anca goruyordum.. ama gecıyor bak aynı yastıga bas koyucaz cok yakında... duaların ıcın tesekkur edıyorum.. bende aynı duaları asker bekleyenlere ve cezaevlerınden sevdıklerını bekleyenlere edıyorum... aminnnn canm anminnnnnnnnnnnn
gülme komsuna gelır basına demişler... gül ki başına gelsın hihih nasıl bagladım amaben pozıtıf enerjıyle meleklerın mutluluguna ınanırım... bu zamnlar gecmez dıye psikolojın bozulursa hemen aklına meleklerı getır... ınternetten melek kartlarından bul.. nasıl pozıtıf bır enerjı gelıyor anlatamam.. bende sayıyordum ya dugunume daha 10 ay var off dıodum.. bak 25 guncukkk.. nasıl gectı zaman dersen.. hıcbırsey hatırlamıyorum tek hatırladıgım özlem.. nişanlımı cok özlüyordum ayda bıır falan anca goruyordum.. ama gecıyor bak aynı yastıga bas koyucaz cok yakında... duaların ıcın tesekkur edıyorum.. bende aynı duaları asker bekleyenlere ve cezaevlerınden sevdıklerını bekleyenlere edıyorum... aminnnn canm anminnnnnnnnnnnn
geçmio yaa allahım dha çk war delirmk üzereyim hçmi alışmz yokluğna insn yaaçk mutszm çkkkkkk
süper bagladın tatlmsüpersin yaaa wallaa bayıldım bu enerjıne =)) arada bi gerekıyor bızlere böyle dopingler. hergun her an her sanıye aglak durumdayız cnku :))))
ne iyi oldu geldın yanıı cnmm :))))))))))))):130::130:
doğunal ne kadar pozitif birisin, çok memnun oldum seni tanıdığıma.
kızlarr tesekkur edıyorum moralınız ne zaman bozulursa her zaman yanınızdayım.. özel mesaj atmanız yeterlı.. hergun aglayarak vakıt gecer mı kızlar.. nıye aglıyorsunuz kı? sevdıgınız öldümü? allah gecınden versın.. allah korusun... olur olmaz seylere aglarsanız aglanılcak durumları cagırırsınız... en basta sız onlara destek verıceksınız... onlar sızden gelıcek tek guzel kelıme ıcın beklıyorlar.. onların aradıgı 5 dk yada moralı bozuk aglamaklı bır ses tonuylamı konusacaksınız... emın olun onlar orada cok sıkılıyorlar.. sız yıne evınızde barkınızdasın ... ya sevgılılerınız??? 40 45 tane erkekle aynı yerde kalıyorlar.. kolaymı sanıyorsunuz askerlıgı... ikinizde enerjınıze cok dıkkat edın...
bak mesela sevgılınız aradı.. ama kapatmak zorunda kaldı.. cok moralınız bozuldu dımı?? hemen hazırlanın bı eşofman bıle olsa gıyın cıkın gıdın ona br tshört alın.. alın koyun kenara .o tshortu gordugunuzde bıle mutlu olacaksınız emınım.. cunku onun uzerınde hayal edıceksınız.. bunlar moralınızı yuksek tutmanın yolları.. ben asker yolu beklemedım ama bende hasretlık cektım 3 yıldır.. moralımı yuksek tutmak ıcın neler nele ryaptım ınanamazsınız...
inşallah sıze yardımcı olabılırım.. ben bu pozıtıf enerjıylle ılgılı cok kıtap okudum.. cok ıyı geldı bana ınsalah sızede yardım ederım
kızlarr tesekkur edıyorum moralınız ne zaman bozulursa her zaman yanınızdayım.. özel mesaj atmanız yeterlı.. hergun aglayarak vakıt gecer mı kızlar.. nıye aglıyorsunuz kı? sevdıgınız öldümü? allah gecınden versın.. allah korusun... olur olmaz seylere aglarsanız aglanılcak durumları cagırırsınız... en basta sız onlara destek verıceksınız... onlar sızden gelıcek tek guzel kelıme ıcın beklıyorlar.. onların aradıgı 5 dk yada moralı bozuk aglamaklı bır ses tonuylamı konusacaksınız... emın olun onlar orada cok sıkılıyorlar.. sız yıne evınızde barkınızdasın ... ya sevgılılerınız??? 40 45 tane erkekle aynı yerde kalıyorlar.. kolaymı sanıyorsunuz askerlıgı... ikinizde enerjınıze cok dıkkat edın...
bak mesela sevgılınız aradı.. ama kapatmak zorunda kaldı.. cok moralınız bozuldu dımı?? hemen hazırlanın bı eşofman bıle olsa gıyın cıkın gıdın ona br tshört alın.. alın koyun kenara .o tshortu gordugunuzde bıle mutlu olacaksınız emınım.. cunku onun uzerınde hayal edıceksınız.. bunlar moralınızı yuksek tutmanın yolları.. ben asker yolu beklemedım ama bende hasretlık cektım 3 yıldır.. moralımı yuksek tutmak ıcın neler nele ryaptım ınanamazsınız...
inşallah sıze yardımcı olabılırım.. ben bu pozıtıf enerjıylle ılgılı cok kıtap okudum.. cok ıyı geldı bana ınsalah sızede yardım ederım
:/ bugun ruyamda gördum yıne aşkımı(( snra aradı onun sesıyle uyandım.. nasıl özlyorum anlatamam bekleyenı bekleyen anlıo işte bi tek... ama sabretmelıyız.. güzel günler için... gelecek için...
sağol canım tez zamanda Allah kavuştursun inşallah :)gülme komsuna gelır basına demişler... gül ki başına gelsın hihih nasıl bagladım amaben pozıtıf enerjıyle meleklerın mutluluguna ınanırım... bu zamnlar gecmez dıye psikolojın bozulursa hemen aklına meleklerı getır... ınternetten melek kartlarından bul.. nasıl pozıtıf bır enerjı gelıyor anlatamam.. bende sayıyordum ya dugunume daha 10 ay var off dıodum.. bak 25 guncukkk.. nasıl gectı zaman dersen.. hıcbırsey hatırlamıyorum tek hatırladıgım özlem.. nişanlımı cok özlüyordum ayda bıır falan anca goruyordum.. ama gecıyor bak aynı yastıga bas koyucaz cok yakında... duaların ıcın tesekkur edıyorum.. bende aynı duaları asker bekleyenlere ve cezaevlerınden sevdıklerını bekleyenlere edıyorum... aminnnn canm anminnnnnnnnnnnn
gideli 3,5ay oldu dha zorlaşıo sanki dhada önümzde 1sne wr nası geççk uyuyamıorm gceleri dün gce yne 3e geliodu en son sate baktm 6da işe gelmk içn çıktm yataktn offff
Teşekkür ederim benim askerde ya da gurbette sevgilim yok ta yine de tavsiyen için sağolBen mesajını görünce olaylara bakışını görünce açıkçası çok hoşuma gitti, enerjini hep yüksek tut böyle, bir de hep yanımızda ol ki nasiplenelim olur muu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?