- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
-
inş canım inşallah Allah büyük sayılı günler bizim için öyle yada böyle geçiyo asıl onların işi zor ben onlara üzülüyorum
aynen öle cnm yaa onlar için çooook daha zor hersey.. bizler bir tek kişinin hasretını yasıoruz onlar hem aılesı hem sevdgı hem memleketı.. ve bunlarıda zor şartlar altında yaşamak dahada ağır olsa gerek..
bende 2 gundür okdr kızgnm kii.. hani kulübelerı aıleler arayıp açan kişiden rıca edıyorlarya çagrırmısın telefona oglumu dıe.. böyle işte aıleler arıomus acanlarda şey demişler cogu aıleye "şehit oldu oglunuz öldü" falan demısler.. nişanlısını arayan kızlarada " boşver onu onun yerıne ben varım" falan dıolarmıs.. kimin yaptgı bellı olmayıncada hepsi ceza aldı :/ burnundan getırıolarmıs hepsının... nası bişey bu yaaa nasıl dıebılıolaar... onlarında anaları babaları sevdklerı var.. ÇOK KIZDIM
yaptıkları ş............ yanii yazık değilmi yaa o ailelere anne babalara Allah korusun insanın kalbine iner valla
eski ses kayıtlarından sesii tesbt edeblseler keşke
ayyy saçmalıgaaa baakk. pisliklerrhiçmi insaf kalmamış yazık degilmii
içinde biraz insaf, vicdan olan insan bunu yapamaz kuzu yaa.. nası bişey bu anlamadm .. nası bi mantık nası bi insanlık bu !!!
Allah yardımcısı olsun yaa üzüldüm valla sizin adınıza ama Allah büyük yaa elbet cezasını alır o asker (daha doğrusu sözde askerler)
dua et üsleri onlara destek çıkıp göz yummamış yoksa aynı şeyler tekrar ederdi onlar da bi yerde haklı gözlerini korkutmak istiyorlrdır cnm bnce
aptallık paraylamıçok sinirlendim.
tabıkıde canım onlar öyle yapmasa zaten işler rayından cıkar..başa cıkamazlar snra.. burunlarını sürttürmek şart ama işte kurunun yanın yaşta yanıo be guzelm.. bikaç düşüncesız yuzunden diğerlerının ne gunahı var.. onlar üzülüyor bızde uzuluyoruzbnm gbı kaç kız snırden ölüodur bu olaya..
mutlaka öyle canımda oturup dua etmekten başka da birşey gelmiyor ki elden maalesef
sen kızmayı bırak cnm bize o her zaman yazdığın güzel sözlerden yaz hele kız :):)
olarr
ama yazarı bn olcm
hatun 2 dkda yazmıs bile şiirinine cevherler varmıss sende yaaa.
ara ara ilham gelınce yaz topiğe şiirlerini. snra topiğin ismi değişiomuş "SENLEYMin şiir topiği" oluomuşş falan.
şaka maka guzel salladın valla gece gece .d
tbrkleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
tşk ederm cnm
ee yazana değil yazdırana bakcan cnm :)))
baş harfleri birleştirdin demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?