- Konu Sahibi Purposeless
-
Benim canımdan öte çok sevdiğim iki kişide askerde. Biri abim biri sözlüm
Abim daha yeni gitti şafak 450
Sözlüm 190 .
Rabbim herkesi en hayırlı tez vakitte kavuştursun İNŞALLAH :)ooo maşallah cnmm az kalmıs sevdgne kavusmana.. inş bizde görürüz bu gunleri :))
Dikkat Dikkat!
Topigin sahibi aranmaktadır.. Topiğini böle boşladığı için kendisine (insan hakları mahkemesinden çıkardığım kararla) yarenleri başı boş bırakmak suçundan inanılmaz hayattan bezdirme taktikleri (bkz:H.B.T.) uygulayacağımmmm
süperdi bak bu..♥ İnanırım ki,sen dönene dek yüzüme düşen her göz günah yazacak bana, gözün ve gözüm birleşene kadar pencereden bu kente bakmak bile ihanettir sana...
Biter cnm elbet biter inş bi gün düğün hazırlığı yapanlar topiğine yazarız :):):)
dgru dıosun cnm snrada bi bakmışsın bebiş bekleyenler topiğindeyız :)))) snradaa ne yemek yapsam hergun hergun ne uretsem topiklerınde falan dolanırız :)) inş o günlerde gelecek
ayy ne güzel dedin kız öyle güldürdün valla beni Allah da seni güldürsün :)
bnmde şafak bgn atarsa 437 olacak inş.. dgru bı mantık uyguluosun aslında 4te 1i falan dıe..
ama ne guzel olur dmıı :))) yıllar snra bı bakmıssın bebiş topiklerinde yemek topiklerınde bızler.. o zmn anarız işte bu gunlerı hep beraber.. yazdklarımızı okuruz AHHH AHHH NE GUNLERDIII deriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?