geçermii bu 460 :(

ooooooofffffffffffffffffff yaaaa ooooooooffff ((((( dayanamıorm bazen yaaa.. walla kafam atıo :/ çok özluorm

bu arada herkesin MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..
bugün askerlerimize KURAN okuyalım,dua edelim.. RABBİM böyle mübarek bir günde dualarımızı kabul etsin, askerlerimizi korusun.
tüm askerlerimiz ALLAH'a emanet..

saol kuzu seninde kandilin mübarek olsun..evet bol bol dua edelm askerlerimize yarenler

dnleme ağlama o zamn kendin için yoksa bnm içn no problem

cnm bn uyumaya gidiyrm artık çok sıcak zatn bunaldm sabh görürzş

kendine cici bak tatlım öptm

Bende dayan diyorum.. Kendini bilmezlerin yuzunden askerligin uzar diyorum.. Baska bisi gelmio elden.. Hepimize sabir versin rabbim...

bugün askerimin usta birliği açıklandı... Ankara ya gdıyor.. aramızdakı mesafe 8 saatken 12 saat olacak smdı.. çok uzak geldı bana.. kütahyada kalır dıe düşünüyordum hep. ama ank ya gdıomus. bi yandan sevndm doguya düşmedgı ıcın.. bi yandanda üzüldm. çok uzak geldı bana.. ankarada havacılık nasıl olur şartları nasıldır hc bi fikrim yok. cok sıkı demısler cok disiplinli demısler.. umarm rahat olur çabucak gecer...

ŞAFAK 432

bitecek, geçecek bu günler sevdiğim... sonra bi ömür benimsin
ALLAHIM'a EMANETSİN GÜZEL GÖZLÜMmmm

[video=dailymotion;x7gyf2]http://www.dailymotion.com/video/x7gyf2_leman-sam-aykimdan-vazgecme_music[/video]

Kızlar her yere yazıyorum, buraya da yazicam, birini bulana kadar artık boyle olucak.
Askeri Mardin de olan veya Mardin de askerlik nasıldır bilen var mı? Mardin midyat benimki.

Cnm inan bos dursalar onlar icin daha zor olur usta birligine gecnce daha rahat tbi ama bu seferde ust devreleri rahat vermio. Askerlik iste soncta sabredicz hayrlisyla ellernde tezkereyle gelckler..

Cnm inan bos dursalar onlar icin daha zor olur usta birligine gecnce daha rahat tbi ama bu seferde ust devreleri rahat vermio. Askerlik iste soncta sabredicz hayrlisyla ellernde tezkereyle gelckler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…