- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
-
adı neymiş canım türkünün ? bn bayagıdır dınlemıyorum asker sarkıları falan.. snra cook kötü olyorum. basıp gdesım gelıo kutahyaya :)
ooooooofffffffffffffffffff yaaaa ooooooooffff((((( dayanamıorm bazen yaaa.. walla kafam atıo :/ çok özluorm
Gitmek şartsa, BEKLEMEK FARZDIR ASKERİMMM
bu arada herkesin MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..
bugün askerlerimize KURAN okuyalım,dua edelim.. RABBİM böyle mübarek bir günde dualarımızı kabul etsin, askerlerimizi korusun.
tüm askerlerimiz ALLAH'a emanet..
o türküyü dinledinmi kız =((
çookk dgru dedın kuzum bunlarda beyin bedavaaa :))) 1 kaç tane salak yuzunden bızımkılerde yanıo :S bız burdan snır oluoruz ya onlar napsın.. o hata yapan kişiyi alıp bı guzel dövmek ıstıolardır ama bısey yapamıolar. gözunun önunde duruo ama bişey yapamıolar kmseye. o dahada zor. bn walla şahsen tahammul edemem dalarımkel kafasınıda yolarıııııımmmmmmmmm hıhhh
walla bnde hep söyluyorum bnmkıne. uslu dur orda kmseye diklenme. sık dişini sabret dıe... köpruden gecene kadar ayıya dayı dıcekler kuzu yapcak bişi yok :))) ne yazık ki
Kızlar her yere yazıyorum, buraya da yazicam, birini bulana kadar artık boyle olucak.
Askeri Mardin de olan veya Mardin de askerlik nasıldır bilen var mı? Mardin midyat benimki.
evt canım yaa acemideyız daha.. yemın törenı yaklastı dıe şu sıralar bayagı bi sıkı dısıplındeler.. bu sıcakta hergun egtm falan((( bi atlatsak şu acemı bırlıgını rahatlıcaz bızde :/
evt canım yaa acemideyız daha.. yemın törenı yaklastı dıe şu sıralar bayagı bi sıkı dısıplındeler.. bu sıcakta hergun egtm falan((( bi atlatsak şu acemı bırlıgını rahatlıcaz bızde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?